Chrobák v hlave, bolo to tehotenstvo?
Ahojte, vrta mi v hlave jedna vec. V nedelu, 18. novembra, som zrazu zistila, ze mam v ustach nejaku divnu chut. Bola som vtedy cca 8-9 DPO. Vo stvrtok, 22. novembra, som cakala ms, ktora neprisla. Kovova az kysla chut v ustach pretrvavala, plus obcas som citila pichanie v podbrusku a v noci som nemohla spat (problem pri zaspavani a budenie sa v strede noci bez priciny). Test som si nerobila, nechcela som sa unahlit. No a v utorok ma zacalo pobolievat brucho a vecer zo mna vysli tri kvapky svetlo hnedej krvi. Potom celu noc nic a rano sa to pustilo naplno a s takymi krcmi, ze som ledva prezila den. Dnes uz boli bolesti slabsie, ale este boli. S krvou sli von aj vacsie kusy "niecoho". Kovova chut sa pomaly vytraca. No a teraz lutujem, ze som si nerobila test, lebo mam pocit, ze som asi bola tehotna a vlastne skoncilo to skor ako to zacalo. Viem, ze mi tu nikto neda odpoved ci to bolo naozaj tak alebo nie - len hladam niekoho s podobnymi skusenostami, na vyrozpravanie 🙂
@louda168 Ahoj, na kontrolu ísť Ti nezaškodí v každom prípade. Tie kŕče si mala pravidelné? Pri skorom potrate po biochem. tehotenstve môžu ísť von tiež väčšie kusy sliznice, ktoré pri ms bežné nebývajú (ako lochie po pôrode, len o čosi menšie). Aspoň mne sa po odchode zárodku zvyklo od kontrakcií potom už uľaviť. Ja som mala ale pravidelné kontrakcie a potom už vkuse, až pokiaľ nevyšlo... ☹ Len na srdci je ťažšie...
Niektoré biochem. tehotenstvá Ti ani testy riadne nestihnú ešte zachytiť, možno by si mala na teste iba ducha, ak si aj bola tehotná. Ja som pri niektorých biochem. tehotenstvách ani čiarku takmer nemala, a inokedy silnú.
@buuu @stratenanajdena Dakujem za reakcie, u gynekologicky som bola, ale vlastne mi len pichla injekciu od bolesti, ze je to normalne, ked ms pár dni meska a bolesti mozu byt z prechladnutia, lebo je take obdobie...Tie krce mi chodili v takych vlnach, spolu s pichanim v lavom vajecniku.
Podla mna riesit to ze si si mohla spravit test je zbytocne...zmenilo by sa nieco teraz? Mala by si "lepsi" pocit? Takych biochemickych tehotenstiev je fuura,stavim sa ze kazda zena ich v zivote prezije niekolko,len o tom nevie,riesia to len tie,ktore sa dlhodobo snazia a robia si pravidelne testy...ja som o biochemickom tehotenstve ani nepocula kym som pred dvoma.mesiacmi neprisla tu na konika...velakrat v zivote mi ms meskala aj niekolko dni,ale ked raz pride,nezamyslala som sa nad tym preco meskala, dolezite bolo,ze prisla a.nie som tehotna,babo nebude😞 je mi luto,ze tuzis byt tehotna a nie si,ale nezamyslaj sa nad tym a mysli na buducnost,nie na to co mohlo byt a nebude
Mam presne to iste momentalne ..

@louda168 Ja som bola v 5tt mala som to potvrdene aj od gynekologicky, ale hned prvy vikend som zacala trosku spinit, na pohotovosti mi dali injekciu na zastavu krvacania, prisla som domov a vsetko "to" vyslo. Este som sa ale vratila na pohotovost no a pre istotu ma cistili aby tam nahodou nieco nezostalo. Mala by si zajst na gyndu pre istotu.