Chýbajúci plodný hlien pri snahe o dieťa
Ahojte kočky, chcem sa len spýtať či niektorá mala takú situáciu ako ja. Druhý mesiac som vôbec nespozorovala plodný hlien. Vždy som ho mala taký aký ma byt, skratka natahovaci, priehľadný veď snáď chápete. Začali sme sa pred 2-3 mesiacmi snažiť o bábo a skratka už druhý mesiac som taký hlien nemala. Čím to môže byt? Mala ste to niektorá že ste ho nemali nejaku dobu a potom bol taký ako ma byt? Alebo mám ísť k doktorovi? Zaujima ma vaša skúsenosť, ďakujem.
Asi si pozorovala zle, keď ani napísať si nevedela správne, kt je ten plodný a ktorý nie je.
@mamina123321 ja som napríklad za viac než dva roky snahy mala len dva krát naťahovaci hlien to nieje pravidlo že ho žena má a spozoruje, jedna ho môže mať po odobrati z pošvy iná pri utreti niektorá vôbec. Nemyslím žeby ti lekár nejako pomohol s hlienom. Držím palce 😊
@mamina123321 raz som mala hlien, raz nie. Otehotnela som v apríli tak, ze vôbec som hlien nemala. Robila som Dr max ovulacne testy. Vzdy ukázali pekne, a aj som tie dni otehotnela 2x.

Neberieš kyselinu listovú? Ja som ju brala keď sme sa snažili o druhé babo a urobila mi akoby pseudo ovuláciu, bola úplne iná ako predtým a to som si ju roky sledovala. Keď som ju vysadila, tak sa to upravilo do normálu a otehotnela som