icon

Cítili ste príznaky PMS v počiatkoch tehotenstva?

10. jan 2020

Ahojte dievčatá zo zaujímavostí som sa chcela spýtať tých z vás, ktoré majú skóre príznaky PMS trebárs dva-tri dni po ovu až do MS. Či ste tie isté príznaky cítili aj v počiatku tehotenstva? Alebo ste mali mesiac bez bolestí a až neskôr začali tehotenské nevoľnosti?

kikulienkadd
10. jan 2020

Ahoj,ja som mala pri 3.tehotenstve 3 dni pred termínom menzesu brutal pms, cítila som,že už je to na spadnutie,chodila som pre istotu s vložkou. V deň očakávanej menstruacie ako iný človek,necítila som nič,tak som si poobede urobila test a bolo to tam //
Pri prvom som zistila,že som tehotná až keď mi bolo zle,keďže som mala od dr papier,že som neplodná (nepravidelný anovulacny cyklus...) 😂, to bolo cca v 8tt.

ledgerka
10. jan 2020

prve tyzdna tehotenstva ano, ale kratko, 5-10 minutove bolesti brucha ktore same presli. Neriesila som.

kittyna5
10. jan 2020

Ja som si necelé dva týždne myslela, že už to príde a kolegyňa čo zistila pár dní pred tým že je tehotná si zo mňa robila srandu, že aj ja som a som ju presviedčala že to asi nie 😄 tak som si v deň kedy som mala dostať spravila na obed v práci test a bolo to tam 😄 takže za mňa sú to také isté príznaky ako pms

siska53
10. jan 2020

Ano, pri prvom.ano.

rebeka40000
11. jan 2020

Ahoj mne PMS vtedy vynechal pri oboch tehotenstvách a potom až neskôr začali nevoľnosti

alison11
11. jan 2020

U mňa pms z rozdielom že kŕče neboli len pobolievanie vpodbrušku a sem tam picnutie do strán maternice ale chvíľkové len a nevolnosti zo zvracaním pri oboch akonáhle som 6tt prekročila.