icon

Clostilbegyt...po prvom,druhom či treťom mesiaci užívania ste otehotneli? Či až po dobratí?

tinus89
16. jan 2019
catherinah
16. jan 2019

Ani po desiatom uzivani nič

kvecinka321
16. jan 2019

@tinus89 tiež nepomohol

lulu369
16. jan 2019

@tinus89 ja som ho brala 3 mesiace, potom som mala 3 mesiace pauzu a potom som hneď prvý mesiac otehotnela

milus777
16. jan 2019

Nepomohol zato neziaducich ucinkov som sa nemohla zbavit asi rok. A to som ho brala len dva mesiace..... Ale viem ze vela babam zabral aj ked je to oekne svinstvo.

tinus89
autor
17. jan 2019

@kvecinka321 a pomohlo nakoniec niečo? Mne nič nemôžu zistiť, v podstate som zdravá..len nejde mi otehotnieť tak ma posiela už na umelé

kvecinka321
17. jan 2019

@tinus89 mne pomohla včelia materská kašička.. skúšala som aj inofolic kade čo alchimilku a až toto zabralo po mesiaci a pol užívania.. a aj kamarátka nemohla otehotnieť a brala vitex či gynex či ako sa zo vola take prírodné bylinkové kvapky a začala aj tu kašičku na moje odporúčanie keď videla že som tehotná a o mesiac neskôr ma termín ako ja.. a v našich oboch prípadoch do užívali aj muži aj keď sú 100% zdraví ale pre posilnenie aj imunity aj kadečoho.. toto je ozaj vec ktorá nijako neuškodí nie sú to hormóny ani nič podobne.. neviem.. ak by ste chceli skúsiť mne zostala neotvorena fľaštička..

tinus89
autor
17. jan 2019

@kvecinka321 presne to iste aj ja..inofolic,alchemilka, febibion, gynex kvapky...o materskej kasicke som pocula, kamarat je vcelar ale ze bohuzial tento rok ju nemali..tak som spoliehala na clostil..dva mesiace nic..teraz este plus utrogestan ci v progesterone nebude problem lebo pred rokom som ho mala nizzsi..a kolko stoji ta materska kasicka? Aj by som ju zobrala, len teraz som v strede cyklu, skusim este ten utrogestan..a ked nic pockali by ste cca 14dni ked uz ani na tretikrat bezvysledku? By som to vyskusala potom a ozvala sa..

kvecinka321
17. jan 2019

@tinus89 jasne mne to stojí v chladničke nemám ju ani na inzerát len takto ozaj keď niekto by chcel pripadne.. a na cene sa nejako potom dohodneme.. 🙂 pokojne potom napíšte IP 🙂

tinus89
autor
18. jan 2019

@kvecinka321 jasne, keď tak ozvem sa,diki🙂

katika1977
18. jan 2019

Ja rok a pól, ale ku koncu sa mi už netvorili vajíčka. Pite čaj alebo kapsule z vittex jahňaci.

ikonica
19. jan 2019

Hned v prvom ale neudrzalo sa

ikonica
19. jan 2019

@tinus89 a mm bol na spg?

tinus89
autor
19. jan 2019

@ikonica ano dokonca na dvoch radsej.. a vsetko ma v poriadku..

ella2211
Odpoveď bola odstránená