Čo pomáha okrem Duphastonu pri snahe o bábätko?
Ahojte. Co okrem duphaston a inofolic by ste odporúčali ak sa snažíme o bábätko? Zatial sa snažíme 5mesuacov a nič :/ robím si ovulacne testy duphaston nasadim po ovulácii a nič :/
@babushkaem a ako to u vás nakoniec dopadlo ? Dúfam ze ste sa dočkali …. Ja som zatial nechcela partnera “stresovať “ keďže viem ze je problem u mna než duphaston nemam menzes ale teda ak este 2-3 mesiace nič tak asi začnem tlačiť aj ma jeho vyšetrenia :/
@33tehulka33 museli sme ist na ivf. A teraz za dva mesiace rodim🥹
@33tehulka33 lekari zacinaju riesit neplodnosť az po roku… 5 mesiacov je nic hlavne ak nemavas menzes
@33tehulka33 spýtaj sa lekára na folikulometriu.
@33tehulka33 my sme snažili vyše roka potom sme sa rozišli mali sme sex už mimo vzťahu a vtedy som práve zostala tehotná dnes sme krásna rodina podľa mňa je niekedy najlepšie dať tomu voľnejšiu ruku je to pre vás záťaž všetky tie stresy výpočty atď skúste to na chvíľu nechať tak a možno práve vtedy sa podarí veľa šťastia prajem
Ahojte dievcata mam na predaj FertiDuo pre muza aj ovulacne testy (za symbolicku cenu) ak by ste mali zaujem https://www.modrykonik.sk/market/kozmetika-dosp...

Podla toho kolko mas rokov.. ja by som zacala spermiogramom. My sme sa 3 roky snažili, vitamínov a duohaston som zozrala habadej, nakoniec ro bol katastrofálny spermiogram. Teraz banujem, ze dingo neriešila skor