Čo robiť, keď menzes mešká a test je negatívny?
Ahojte. Už som 46 DC dnes a menzes nikde. Testy negativne 😭 Inak mávam cyklus vždy 34 dní a teraz zasa až takto mešká. Keby aspon príde menzes aby bola nejaká šanca. Snažíme sa 4 mesiace. Ja užívam všetky možné doplnky. Femibion 1, Inofolic combi premium, macu, vceliu materskú kašičku, vitamín D, zinok, vitamín B12, kvapky Femi magnézium a ešte som aj kúpila lubrikant na podporu spermií. A nič testy snehobiele. Deti už mám tak neviem prečo to nejde. Mám čoskoro 29 rokov. Čo ešte skúsiť ?
Počkať ešte a po roku keď to nepojde ísť na všetky potrebné vyšetrenia, ty - hormonalny profil, krv, folikulometria aj muž- spermiogram, po nich budete múdrejší....
Moc tlačis na pílu. Psychika robí veľa.
Len 4 mesiace??? 🙄🙄 keď po roku a pol rieš. Sú tu ženy čo roky nemôžu a ty napíšeš takú kravinu. 🤦♂️🤦♀️ Máš problém niekde inde to si porieš prv
Snažíte sa LEN 4 mesiace, na začiatok pomôže dať sa do kľudu a netlačiť na pílu.
Pri meskani viac ako 14 dni a negativnych testoch je cas riesit to s gynekologom. A suhlasim s @januska12323 snazite sa LEN 4 cykly. Netreba si zufat, tehotenstvo nie je na poziadanie aj ked su vsetky podmienky splnene nemusi to hned byt.
Precitaj si zlozenie vsetkeho co beries. Je mozne, ze niektore veci beries duplicitne. Vsetkeho vela skodi.
Meriam si aj bazalnu teplotu a ako som začala užívať tieto doplnky mi úplne zblbol cyklus. Môže to byť z toho ? Teraz ani neviem či vôbec mám plodné dni a kedy keď je takýto cyklus.
Pri meskani viac ako 14 dni a negativnych testoch je cas riesit to s gynekologom. A suhlasim s @januska12323 snazite sa LEN 4 cykly. Netreba si zufat, tehotenstvo nie je na poziadanie aj ked su vsetky podmienky splnene nemusi to hned byt.
@viestta som objednaná 2.6 na preventívku tak snáď to začneme nejaké riešiť. Chcela by som aspoň hormonálny profil.
posli muza na spermiogram. To je zaklad.
Lebo nahodou ak ma problem, tak sa budete zbytocne snazit...
Chápem že keď hovoríme že snažíte sa pár mesiacov je malo a pre teba sa to zdalo veľa ale ozaj niekedy sa šťastie usmeje a sa zadarí . Po roku keď tak vyhľadať CAR
Ja už som z toho taká zblnuta. Stále testujem. Včera večer som sa pozerala na test a mne sa zdalo, že tam niečo vidím. Celá som bola natesena som hovorila, že som tehotná. Potom som test odložila a keď som na neho pozrela znova tak bol snehobiely. Nechápem či mi už z toho šibe alebo čo 😭 Ráno som robila zas a nič.
tymto štylom sa zblaznis
Fuu to nejak moc do seba pcháš 🙈
@viestta no nejsu to ani 4 cykly len tretí je toto, keďže sú strašne dlhé a tento extrémne dlhý 😓
Deti máš s tým istým partnerom? Kedy si rodila naposledy?
Netlačíš trochu príliš na pílu? Niekedy je aj samotný stres "antikoncepciou."
Ste to vzali nejako hopom.
Šak kľud.
Menej je niekedy viac.
Dosť veľa prípravkov spomínaš.
Základ je odsledovať si ovulaciu.
Kúp si testy na ňu.
Keď pôjdete tri mesiace/ pol roka s potvrdením ovulácie a nič, tak potom by som riešila dačo viac s gyn.
Tehotenstvo nie je na lusknutie prsta.
Deti máš s tým istým partnerom? Kedy si rodila naposledy?
Netlačíš trochu príliš na pílu? Niekedy je aj samotný stres "antikoncepciou."
@tanyan áno s tým istým. Naposledy pred rokom a pol. A áno stresu mám veľmi veľa to je pravda a toto, že sa nedarí mi ten stres ešte pridáva. Keď vidím, že niekto dá čo i len na net pozitívny test ťažko to beriem.
Ste to vzali nejako hopom.
Šak kľud.
Menej je niekedy viac.
Dosť veľa prípravkov spomínaš.
Základ je odsledovať si ovulaciu.
Kúp si testy na ňu.
Keď pôjdete tri mesiace/ pol roka s potvrdením ovulácie a nič, tak potom by som riešila dačo viac s gyn.
Tehotenstvo nie je na lusknutie prsta.
@darius_a robila som aj ovulacne testy ale som to vzdala lebo ovulácia nikde. Tak som myslela, že anovulacný. Potom mi vyznačilo v grafe ovulaciu aj až na 30DC ale to už by mi mal aj tak prísť dnes menzes lebo je 16DPO a nič. Tak ja neviem ci tá ovulácia vôbec bola. Podľa mňa ani nie.
Príliš preháňaš..
1. Príliš veľa vitamínov
2. Príliš veľa tlaku a stresu si robíš
podla toho ako píšeš máš psychiku úplne v prdeli a práve tá robí niekedy najviac pri snažení
A čo hori že musíš byť hneď teraz tehotná? Nepoviem kebyže sa snažíte 5 rokov a nemáš ani jedno dieťa ale deti máš a zvelicujes to akoby si mala 45 rokov a bola by si bezdetná... Máš nejaký dôvod na taketo správanie?
Autorka a stane sa nieco tragicke ak otehotnies o rok, o dva? Aebo mozno aj o 5... Si este mlada, biologicke hodiny ti netikaju. A uvedom si, ze nie vsetko sa da naplanovat. Niekedy je lepsie nechat veci bezat tak ako chcu.
A čo hori že musíš byť hneď teraz tehotná? Nepoviem kebyže sa snažíte 5 rokov a nemáš ani jedno dieťa ale deti máš a zvelicujes to akoby si mala 45 rokov a bola by si bezdetná... Máš nejaký dôvod na taketo správanie?
@hylary chcela som byť tehotná na prijimani lebo aj keď mala prijímanie dcéra som bola a bola to taká pekna symbolika. A už sa mi to nesplní 😭
akože nehnevaj sa ale kopec žien tu nemá najmenšie šance na akykolvek datum a nevireskaju tu ako ty, dufam deti toto neucis ze ked nieco chcu a nemaju to ihned tak budu sa stazovat a vyplakavat...To nebolo v zlom...ale naozaj ja nechapem tomuto pristupu
Ty chces, ty chces, ty chces... Nepride ti na tom nieco divne?
Autorka: nemyslím to v zlom naozaj nie ale podľa toho čo a ako píšeš
Je na čase vyhľadať psychológa a tam sa porozprávať... Toto je extrém ako to hrotíš
Ty potrebuješ navštíviť prvorade psychológa
Tak zrejme nemozes byt tehotna na kazdom prijimani svojho dietata, raz to muselo prist..
Mas 29 rokov, deti (minimalne teda 2) a tak zufalo potrebujes otehotniet ze uzivas kopu zbytocnosti a kazdu chvilu testujes? Nechces trosku zvolnit? Takymto stylom ani neotehotnies. Skus sa radsej zamerat na rodinu, deti to urcite ucenia.
Vezmi to ako znamenie od Boha, že aktuálny počet detí je dostatočný...
Ty si sa už asi fakt zbláznila. Vyhoď všetky pomôcky, testy, vitamíny a venuj sa rodine, ktorú už máš. Keď ste veriaci obráť sa na Boha nech ti pomôže nájsť pokoj. Potom možno príde aj ďalšie dieťa.

Snažíte sa LEN 4 mesiace, na začiatok pomôže dať sa do kľudu a netlačiť na pílu.