Čo užívať pri plánovaní tehotenstva?
Ahojte,snazime sa uz dlhsie zatial bez úspechu. Uzivam lejdyvita1 ale zatiaľ nic . Citala som o gynex kvapkach. Čo myslíte,co je lepsie na plánovanie tehotenstva? Ďakujem
ahoj. pred uzivanim doplnkov a dlhsom snazeni je potrebne vediet: ci prebieha ovulacia , treba skontrolovat hormonalny profil... u muza . spermiogram... , dalej neskor priechodnost vajecnikov, diagnosticka laparoskopia... az neskor by om zacala s vitaminami, pokial muz ma na houby spermiogram, mozes brat co len chces atd
@stellarstar bude to 2 roky,dr povedala ze je to krátka doba na snazenie a nevidi dovod vysetrenia. V septembri idem na prehliadku a povedala ze bude to az potom riešiť.podla mna je to uz dost dlha doba..ovulacia viem kedy je,podla hlienu,bolesti,testy som neskúšala.
takto... tvoja gynekologicka ma pomylene pojmy... žena sa môže považovať za neplodnú (infertilnú), ak sa jej napriek pravidelnému nechránenému pohlavnému styku nepodarí otehotnieť do 12 mesiacov (alebo do 6 mesiacov, ak má viac ako 35 rokov). tu je POTREBNE spravit zakladne vysetrenia... inak budete skusat do aleluja a ani nevies, ci nemate niekde problem... ktory treba pomenovat a riesit...
Tak ja som už po 3/4 r bola v car. 2 r je fakt už dosť. Zmeň gyn a nechajte sa obaja vyšetriť.
2 roky je veľmi dlhá doba, už po roku sa to začína intenzívne riesit... začni si sledovať cyklus pomocou STM bolesť a hlien nestačí... hlien značí že ovulácia sa blíži ale nevieš ci aj reálne prebehne... bolesti sú veľmi veľmi nepresne a nespolahlive..... a určite porozprávať sa s partnerom aby išiel na spermiogram ... to je úplný nevyhnutny začiatok ... všetky doplnky potom riešiť posla toho čo treba aby si koli ním zbytočne neprišla o peniaze (doplnky ktoré ti netreba) a čas (doplnky ktoré nozu mat opacny efekt aky potrebujes) 🙂

Co znamená dlhšie? Ovu máš odsledovanú? Ak nemáš nejaké zdr problémy či poruchy príjmu tak stačí kys listová