icon

Čo vám pomohlo k otehotneniu?

bazariksabi
13. nov 2025

ahojte baby, čo vám pomohlo k otehotneniu? Ak ste boli inak zdraví, nejake doplnky alebo niečo..ďakujem za odpovede

jaskolka
13. nov 2025

Pravidelný sex 😂Ale vážne,ak teda s určitosťou vieš,že ste obaja zdraví,tak fakt len sledovať ovuláciu,a nesnažiť sa (paradoxne)za každú cenu.
Môžeš skúsiť Inofolic, partner Folandrol, nám to odporučila aj gynekologička,a otehotnela som hneď v prvý mesiac,ale či to fakt bolo kvôli tomu,to neviem zaručiť 🙂

pabla99
13. nov 2025

@bazariksabi umelé oplodnenie až , z doplnkov nič. To platí aj pre muža aj pre mňa

anonym_09e109
13. nov 2025

@bazariksabi opreté nohy dohora o stenu, tesne po sexe, nech sa to pekne ujme 😎😂

anonym_afa83d
13. nov 2025

@bazariksabi ako píše pabla pomohlo k otehotneniu umelé oplodnenie takže žiadne prípravky ani doplnky

sudocek
13. nov 2025

@bazariksabi Nám pomohol Fertil Up.

babushkaem
14. nov 2025

tiez som si myslela, ze sme ,,inak zdraví", nakoniec zly spg a ja zvysene NK bunky a meternici, zla stitna a este aj na hematologii mi nasli problem :D takze po troch rokoch vsetkych doplnkov na trhu sme isli do ivf.

pudinka
21. nov 2025

Verit,ze vylozene nohy po sexe pomozu k otehotneniu, je asi to iste, ako verit na horoskop. Ak sa vam nedari rok, treba ist na kliniku.

lev26
22. nov 2025

@bazariksabi pomohla až kúra snažili sme sa 6 rokov niekoľko ivf všetko neuspešné ak napíš správu

anonym_25ab9b
22. nov 2025

@bazariksabi zmena partnera