Čo vám pomohlo pri anovulačných cykloch?
Ahojte. Tie čo ste mávali alebo mávate anovulacne cykly. Pomohlo Vám niečo? Čo ste užívali ? Ďakujem
Nie. Ani gynekolog, ani priroda ani kupele ani bylinkarka. Pomohlo iba car. Ale! To nemusi byt tvoj pripad
Nie. Ani gynekolog, ani priroda ani kupele ani bylinkarka. Pomohlo iba car. Ale! To nemusi byt tvoj pripad
@really8 ja už deti mám. Bez akejkoľvek podpory som ovulovala a všetko v poriadku a teraz som začala merať a anovulacny už 2 mesiace. Neviem čo sa deje a bolia ma ešte aj dosť vaječníky. Mala si aj ty takéto bolesti ? Pred dvoma mesiacmi som bola na kontrole a vyzeralo byť všetko ok na sone.
Ja som nemala ziadne bolesti, primeranu menstruaciu, pravidelnu plus minus. Ved mozes aj ty skusit ten inofolic, caje, mojzisovej cviky...mozes mat problem len z jedneho vajecnika
Ahoj, pomohlo sledovanie cyklu, sledovalo sa, ci folikul rastie. Ak ano, to bol moj pripad, nepraskol a prerastol na cystu.cize v kazdom cykle som v urcitom bode pichala hcg a sledovala ci folikul praskol. Ked praskol, merala sa hladina progesteronu v urcity den a kedze bol nizky, zlte teliesko pracovalo slabo, brala som po ovulacii progesteron.
Kazdy cyklus takto, lebo sme chceli dieta. Anovulacne cykly mozu byt "nebezpecne" v tom, ze vystelke maternice chyba progesteron,kedze k ovulacii nedochadza a potom neprichadza menstruacia ale iba krvacanie. Menstruacia je krvacanie vo funkcnom cykle, ale bez ovu cyklus nie je. Pride krvacanie napriklad zo spadu hormonov,ale vystelku neodluci uplne,lebo bez progesteronu je ina. Vystelka tak moze pomaly hrubnut a tam zacnu problemy.treba to mat pod kontrolou.

Nepomohlo nic. Bola to strata casu