icon

Čo znamená LSK dg?

zloba666
18. apr 2017

Ahojte 😊 .. môj doktorko mi navrhol zvažiť LSK dg. Ale ja neviem čo to je 🤔 ..
Povedal že mi to nabuduce vysvtli ak sa nepodari otehotnieť 😉🤔 .. čo sa nezadarilo 😓 .. tak budem rada ak sa najde žienka ktora to už mala 😛 a napiše čo ma čaka 😇🙃

alilka
18. apr 2017

Laparoskopicka diagnostika 😁😁

zloba666
autor
18. apr 2017

😄 aha super a ta sa robi pred ovulaciou 😅

alilka
18. apr 2017

A čo ťa čaká?No ja som síce nemala presne to robené,ale mala som laparoskopiu kvôli mimomaternicovemu teraz 3tyzdne do zadu..Dajú tá pod narkozu a skontrolujú všetky ženské orgány .Aby zistili dôvod neplodnosti..Na bruchu budeš mať 3dierky .😊

slavuska30
18. apr 2017

@zloba666 ahoj to bude zrejme laparoskopia, väčšinou sledujú maternicu, vaječníky a pod. či tam nie sú zrasty, či je všetko priechodné a tak. Bližšie skúsenosti nemám.

zloba666
autor
18. apr 2017

Hmm sama neviem čo ma čaka 😊 .. snažime sa 7 mesiacov a 2x som bola na folikulometrii a urcil termin pohlavneho styku ale nezadarilo sa 😔.. a teraz kukam do papiera tak mam napisane vhodne zvažiť LSK dg.
A ešte spermiogram ale už som ho objednala na štvrtok 🙃😊 ..
No uvidim čim ma prekvapi doktorko😀 pojdem v Pondelok k nemu 😝

zloba666
autor
18. apr 2017

@slavuska30
Ďakujem krasne za odpoveď .. no tak to už asi nestihnem do ovulky všetko porobiť 😯😓 lebo ju mam už buduci tyždeň ..

alilka
18. apr 2017

@zloba666 neviem či sa to nerobí na začiatku cyklu hneď po ms..Skús si to pozrieť na nete všetko 😉😉

bobulazelena
18. apr 2017

@zloba666 najskor dajte spravit ten spermiogram 🙂
A ano je to diagnosticka laparoskopia, okrem toho sa da spravit aj hyfosy v centrach asistovanej reprodukcie.
Laparoskopia je operacia, mas tri male dierky na bruchu a robi sa v celkovej anesteze, hyfosy je ambulantne neinvazivne vysetrenie. Nevyhodou hyfosy je, ze ak nieco objavia tak to nedokazu napravit, pri laparoskopii ano. Odporucam ist niekde kde laparoskopiu robia ako jednodnovu chirurgiu, inak by si musela byt 3 dni v nemocnici

zloba666
autor
18. apr 2017

Ahoj 🤗
@bobulazelena
Ďakujem si zlata za info .. no ja už neviem kde skor .. priatela uz mam objednaneho na štvrtok ale vysledky su až za 2dni a nemame ani moc času
... povelili ho na misiu 😔 .. a tak veľmi tužime po dieťatku .. uvažovali sme ešte nad zmrazeni spermi 🤔 len neviem ani aka je čakacia doba v tych centrach či by sme to všetko stihli 😓 .. a ak tu laparoskopiu jednodnovu tak da sa o 2 dni snažit .. to asi nie .. však to by bolo všetko take ubolene 😔😣

bobulazelena
18. apr 2017

@zloba666 nk to urcite nie sa snazit hned po laparke...musi sa vsetko zahojit. Ono to nie je nejake boleative ale prvychh par dni budes mat miernw bolesti a styk urcite by som nedoporucovala...
No ved muz nech skoci na ten spermiogram, a zbytok si pobehas aj ked uz bude na misii...ono aj keby mu zamrazili tak potom je potrebny jeho suhlas aby ti napriklad spravili s nimi inseminaciu.
Tak ved mkzes ist na tu laparku az ked bude na misii, dovtedy sa skuste posnazit este raz. 🙂
Drzim palce