icon

Čo znamená nízke endometrium a ako ho zvýšiť?

veraaq
12. apr 2024

Ahojte, bola som u gyn.( s iným problémom) a napísal mi do papierov že nízke E do 5 mm, predpokladám že asi endiometrium. Čo znamená že je nízke ? Mala by som mať ovu zajtra (13.4) podľa app,podľa testov asi prebehla okolo 9-10.4.momentálne (12.4) som 19DC , prvý mesiac čo si počítam ovu lebo už aj bábätko by sme chceli. Je to veľký problém že je tak nízke? S čo na to ako to zvýšim?dakujem za rady.

calmmeadow
12. apr 2024

@veraaq áno,je to problém,ak je nízke lebo vajíčku sa tam nemusí podariť uhniezdit.Bolo by dobre aspoň 8mm.Ake silné máš krvácanie počas menzesu?Lebo ja keď som mala nízku sliznicu tak som aj menzes mala vždy slabý...

gejb
12. apr 2024

@veraaq výška endometria sa počas cyklu mení..na obdobie okolo ovulacie je 5mm naozaj malo a vajíčko bude mať problém sa uhniezdit.

veraaq
autor
12. apr 2024

@calmmeadow práveže menzes mám silný, nie nejak extra ale nieje určite slabý , s trvá aj 5 dni

calmmeadow
12. apr 2024

@veraaq tak možno to bola ojedinelá situácia a bežne ju nemáš takú nízku.Ako dlho sa snažíte?Aký máte vek, ty a partner?

veraaq
autor
12. apr 2024

@calmmeadow to ma ani nenapadlo 🥲😅lebo na kontrole u mojej gyn( mimo ovu) nič nespomínala, teraz som bola na pohotovosti, no a snažíme cca dva mesiace, nechceme to moc siliť tak neriešime to moc, ale toto je prvý cyklus čo si počítam plodne dni…a ja mám 24 a priateľ 25

calmmeadow
13. apr 2024

@veraaq tak vek máte super,takže myslím,že sa nemusíte báť.Pride to,aj keď možno nie hneď,ale času máte dosť,keďže ste obaja mladí

kristinkaris
15. apr 2024

Ahoj ja som mala tiež podľa dr nízke 7mm a týždeň na to som mala ovulaciu