icon

Conceive plus gel - nežiadúce účinky

frida1990
22. jún 2020

Ahojte,
mali ste niektorá negatívnu reakciu po aplikácii gélu Conceive plus? Ja som ho išla skúsiť prvýkrát, aplikovala som si trocha gélu pomocou aplikátora pred milovaním, a deň na to mi začali problémy, boleli ma vonkajšie rodidlá bez zjavnej príčiny a potom mi úplne napuchli. Trvalo cca 10 dní kým problémy odzneli. Nikdy som nič podobné nemala. Bola som u gyn, výter negat, CRP negat, žiaden zápal, infekcia, ani kvasinky nič, vraj iba alergická reakcia. Stalo sa vám to už niektorej? Teraz sa bojím ho znova použiť.
Vopred ďakujem.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
frida1990
autor
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
frida1990
autor
22. jún 2020

@sandra151 zatiaľ som iné neskúšala, ale asi radšej zmením značku

weweronka
22. jún 2020

Ja som nemala z neho reakciu praveze mi vyhovuje

denisaholovaczova1
25. jún 2020

ahojte dievcata objednala som si na internete gel na podporu otehotnenia Conceive plus neviem mate snim niektora skusenosti ci sa vam podarilo otehotniet mam 8 tubiciek s gelmi neviem ked tieto vispotrebujem ci si mam este objednat alebo nie dakujem za kazdu odpoved

weweronka
25. jún 2020

@denisaholovaczova1 ja som pouzivala ale tak nikto ti nepotvrsi ci to je to co to pomohlo

frida1990
autor
26. jún 2020

@weweronka a používali ste to vždy pred každým stykom?

weweronka
26. jún 2020

@frida1990 ano stale vlastne to ze je to na otehotnenie je k tomu pridana hodnota. Som tehotna ale nemozem povedat ze toto je ten dovod 🤷‍♀️

denisaholovaczova1
26. jún 2020

@weweronka a otehotnela ste po tomto gely a ako casto ho treba pouzivat

denisaholovaczova1
26. jún 2020

@weweronka a ked ste ho pouzivala otehotnela ste ako casto treba pouzivat

weweronka
26. jún 2020

@denisaholovaczova1 hovorim ze nemozem povedat ze to bolo kvoli nemu lebo to naozaj nie je iste. Dlho sme sa snazili. Ja mam tubu takze nie tie male kusove. My sme nepouzivali vela toho gelu lebo netrebalo.

denisaholovaczova1
26. jún 2020

@weweronka aha rozumiem tak aj mi sa dlho snazime mam sice problemy s menstruaciou policistida vajecnikou ale doktor tvrdi ze vo vnutri som v poriadku a mozem otehotniet len treba skusat

denisaholovaczova1
26. jún 2020

@weweronka neviem zatial som pouzila len jeden neviem ze ako to mam pouzivat ci casto alebo ako a ked nahodou otehotniem nebudem vediet a pouzijem ten gel ci to nebude vadit

weweronka
26. jún 2020

@denisaholovaczova1 my mame tu tubu velku a pouzivali sme to stale aj mimo plodnych dni

denisaholovaczova1
26. jún 2020

@weweronka aha ale pouzivali ste len vy nie ja mam len tich 8tubiciek zatial som pouzila len jednu