Dá sa otehotnieť počas užívania Duphastonu?
Ahojte,ja by som sa chcela opýtať.Donedavna som mala ustálený menzes,potom nejaké zdravotné ťažkosti,ktoré teraz nechcem veľmi rozoberať.Posledne sa mi však menzes natiahol že ani na 44 deň neprišiel.Jednodnove spinenie doktorka neuznala ako menzes.(Myslela som že sa rozbehne,ale nie.)Nasadila mi dufaston mám ho brať 10 dní.Moja otázka znie,že či sa dá otehotnieť aj počas užívania dufastonu a že či vám dufaston pomohol k otehoteneniu.Dakujem.
@dietatko2020 ale to ja neviem či som mala pred či po a či vôbec bola ovulácia...ona mi to nasadila kvôli meškaniu.Dakujem však za odpoveď 🌼
@vierkainka ťažko povedať ja mam takéto aj deň pred ovulaciou a aj deň pred menzesom
@zuzka2662021 ja by som bola úplne spokojná, kebyže viem že to nie anovulacny.
@vierkainka aj si mala ovulaciu? Ako dlho sa snažíte?
@zuzka2662021 nemala som ovuláciu, dufaston mi vlokol ovuláciu,dostala som však menzes,takže skúsime to zas.Kupila som ovulacne testy,tak budem sledovať.

@vierkainka samozrejme, duphaston je vlastne progesteron. Ale zvycajne sa uziva po ovulacii, aby sa podporila funkcia zlteho telieska, lebo v pociatkoch tehotnosti je plod vyzivovany prave pomocou zlteho telieska.