icon

Dá sa otehotnieť v deň očakávanej menštruácie?

9. júl 2023

Dá sa otehotnieť v deň očakávanej ms

jj298
9. júl 2023

Ak si mala vtedy ovulaciu tak ano.

autor
9. júl 2023

Ešte jednu otázku mám tie ktoré ste ostali tehotné v deň očakávanej ms dostali ste ešte menštruáciu alebo už nie 🙂

veronikaszabova
9. júl 2023

Logicky - ak si mala posunutu ovulaciu (potvrdenu) na prvy den predpokladanej menstruacie, lutealna faza zostava rovnaka. Cize menzes ocakavaj cca za 14dni (neviem ako dlhu mas lutealku, ja mam napriklad 17 dni)

emma2782
9. júl 2023

Ak si mala posunutú ovuláciu tak áno, tz. v deň keď si mala dostať menštruáciu ti prišla len ovulácia a 14 dní (cca) po nej by si až mala mať menštruáciu takže by ti "meškala" 2 týždne. Ale ak otehotnieš tak ti už nepríde o 2 týždne a budeš mať 2 čiarky.

koniarova
9. júl 2023

Minimálna šanca. Ale je.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ankare
9. júl 2023

Je to veľmi málo pravdepodobné, ale môžne to je.

kacena4
9. júl 2023

pred menštruáciou nie, je to neplodne obdobie, pocas ms ano ak dostanes zaroven ovulku

sara07
9. júl 2023

ano, prva prišla ale druha už nie, ak máš posunutu ovulaci kludne zo stresu tak proste otehotnieš, prvého som tak mala a bol to na 100% den menzesu , aj anitkoncepciu som mala niekedy mám pocit že čo má príst tak príde proste

zuza265
9. júl 2023

Ak by si otehotnela v den PREDPOKLADANEJ menstruacie, tak by slo o posunutu ovulaciu, cize v skutocnosti by si ten den nemala dostat ani menstruaciu. Podla tvojich vypoctov by ti “meskala”. Ale nemeskala by, len by sa posunula kvoli posunutej ovulacii. Ako uz bolo spomenute vyssie - lutealna faza je cca tovnako dlha - vacsinou 12-14 dni.

sara07
9. júl 2023

ked si dáš do vyhladavača tuto tému xy báb píše že ano dá sa , plodne neplodne funguje len ak máš ako švajčiarske hodiny menzes doslova ,nespoliehala by som sa vôbec na tuto udajne zaručenu formu "poznania ženského tela " a nie jedna hádka tu aj preto bola