Dávkovanie Clostilbegyt
CLOSTILBEGYT- mám menštruáciu 30-35DC, ovulaciu na cca 17DC, ked som brala prvý krát clostyl 3-7DC tak som mala uz na 13DC cysty...preto sa pytam ze ked mam neskor ovulaciu tak nemala by som aj clostyl brať cca 5-9DC?

ja som brala tiez clostil od 3DC, ale prve sono som mala uz na 10DC alebo 11DC
@bambulienka25 lenže ja nechcem 30mm cysti ale folikuly
@lienka_9 a ake si uz mala velke tie cysty na 13DC?
@lienka_9 Ved ty si naco sama ordinujes lieky, alebo preco nepocuvas lekara? Pola tvojho stavu a vysetreni a aktualneho nalezu ti lekar ordiuje od ktoreho DC a kolko mas brat. Je mu jasne ze chces folikuly a nie cysty, takze podla toho nastavi liecbu on.
Naco sama spekulujes, nie si lekar ani my na fore nie sme.
@bambulienka25 ešte nie, idem na kontrolný odber a asi az po ňom
@lienka_9 ja som to mala presne takto isto, tiež som mala takéto cysty sú to vlastne neprasknuté folikuly, ono ak to máš tak pri užívaní v 3 deň cyklu tak to budeš mať aj 5 deň, mne to vysvetlil gynekolog, že mám tak silný obal na vaječníku, že nedokáže ten obal prasknúť a uvolniť vajíčko, mam pco a nepomohol mi ani pregnyl, čo pomáha pri prasknutý
@lienka_9 tak treba znizit davku, pripadne prejst na Letrozol a hlavne pichat Pregnyl pri vhodnej velkosti. Vôbec tomu nerozumeju, predpisuju Clostilbegyt jak na beziacom pase a viac sa nestaraju.