icon

Dávkovanie Clostilbegyt

lienka_9
12. aug 2021

CLOSTILBEGYT- mám menštruáciu 30-35DC, ovulaciu na cca 17DC, ked som brala prvý krát clostyl 3-7DC tak som mala uz na 13DC cysty...preto sa pytam ze ked mam neskor ovulaciu tak nemala by som aj clostyl brať cca 5-9DC?

Dávkovanie Clostilbegyt
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
12. aug 2021

ja som brala tiez clostil od 3DC, ale prve sono som mala uz na 10DC alebo 11DC

lienka_9
autor
12. aug 2021

@bambulienka25 lenže ja nechcem 30mm cysti ale folikuly

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
12. aug 2021

@lienka_9 a ake si uz mala velke tie cysty na 13DC?

nafka0483
12. aug 2021

@lienka_9 Ved ty si naco sama ordinujes lieky, alebo preco nepocuvas lekara? Pola tvojho stavu a vysetreni a aktualneho nalezu ti lekar ordiuje od ktoreho DC a kolko mas brat. Je mu jasne ze chces folikuly a nie cysty, takze podla toho nastavi liecbu on.
Naco sama spekulujes, nie si lekar ani my na fore nie sme.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lienka_9
autor
12. aug 2021

@bambulienka25 ešte nie, idem na kontrolný odber a asi az po ňom

bebotka
12. aug 2021

@lienka_9 ja som to mala presne takto isto, tiež som mala takéto cysty sú to vlastne neprasknuté folikuly, ono ak to máš tak pri užívaní v 3 deň cyklu tak to budeš mať aj 5 deň, mne to vysvetlil gynekolog, že mám tak silný obal na vaječníku, že nedokáže ten obal prasknúť a uvolniť vajíčko, mam pco a nepomohol mi ani pregnyl, čo pomáha pri prasknutý

jania023
12. aug 2021

@lienka_9 no podla mna teda niesom lekar je nezmyselne pri takom dlhom cykle ako mas ty brat clostyl od 3dc.
Za mna vy 5dc bol idealny a ked folik ma + - 16-18mm ma ti pichnut hcg abyprave fa cysta nevznikla a folik praskol

catherinah
12. aug 2021

@lienka_9 tak treba znizit davku, pripadne prejst na Letrozol a hlavne pichat Pregnyl pri vhodnej velkosti. Vôbec tomu nerozumeju, predpisuju Clostilbegyt jak na beziacom pase a viac sa nestaraju.