Dieťa po 37
Ahojte,chceli by sme 2dieta ,prve bolo neplanovane...vela som stresovala ,herpes atd tak teraz sa chcem pripraviť...tak ako?ake vitaminy,pripravky atd by ste odporucili...jasne nefajcim,nepijem,stres asi velmi neovplyvnim a co ešte ste urobili,stopli pred planovanim babatka dik
Ja som mala v 39. a jedla som hlavne kyselinu listovu
@lily14 Treba veľa sexovať 😀 A určite sa treba menej stresovať, ale to sa dá potlačiť aj nejakým cvičením a samozrejme sexovaním.
Hormónu šťastia nikdy nie je dosť 😀
@magmolatus 😀 😀 tak tomu sa povie rada odbornika si ma pobavil 😀 ale v podstate mas pravdu lepsia rada asi ani neni lebo ved naco by nam boli vitaminy ked nesexujeme ze 😀 ale celkom mam lepsiu naladu teraz dakujem 🙂
@veronika_e Niekde som čítal štúdiu že zlepšenie kvality spermií sa môže prejaviť až po pol roku od zlepšenia výživy.
Tak ak je problém s kvalitou tak to treba prebiť kvantitou 😀
Ale určite je veľmi dôležitá psychická pohoda. Príliš veľké stresovanie okolo plánovania dieťaťa psychike moc nepridáva.
@magmolatus to je sice pravda ale kedze si muz a nelomcuju s tebou hormony tak moc by som tu na mk s takymito vecami nezacinala ze psychika lebo ta mamicky zjedia 😀 aako je pekne ze na to netreba mysliet a podobne ale skus to napisat nejakej snazilke co sa snazi 5 rokov a nic ine za to obdobie nepocuva tak ti da motykou do hlavy :D 😀
@veronika_e Viem čo chceš povedať, niečim podobným som si trochu prešiel. Moja manželka už bola vydatá a lekári je vraveli že je mizivá šanca že bude mať deti, 4 roky sa snažili s bývalým a potom sa rozviedli. A všetky jej mladšie sestry už mali 1-2 deti.
A otehotnela okamzite po vysadeni ATK a bez asistovaného tehotenstva.
Tiež som sa toho napočúval od svokrovcov, naplakalo sa, ale chcel som skor riesit byvanie, sice vravela že počka, aj cakala, ale žralo ju to.
Tak potom kde je vlastne pravda. 😀
no neviem kde je pravda ale zasa chapes co som tym chcela povedat 🙂 ze to niekedy nezalezi len od psychiky je tam aj nieco ine vacsinou nejaky zdravotny problem 🙂 a to potom vsetky babky demokratky vedia rozpravat nemysli na to nemysli na to a tym zenam to lezie na mozog uz potom 😀
@veronika_e To mi je jasné čo si chcela povedať, ale toto je prípad že dotyčná už jedno dieta má a bolo podla autorky neplánované.
Prajem pekný deň.
ano ano ved ja som citala to ma napadlo len na margo toho co si povedal 🙂 podobne aj tebe prajem pekny den 🙂
Ja mam 39 a priprava ziadna nebola🙂...ale tak ja som vzdy otehotnela ked som chcela🙂
ja mám 37 a čťakám vo februári. skúšali sme pol roka. :-/. ja som brala kyselinu listovu, nejaké multivitaminy pre tehotne, macu, kyelinu listovú.čaj z alchemiky a kotovičník (to len raz za deň) sa mi zdá, a muž bral selen a zinok. stravovala som sa normalne a aj som fajčila - smozrejme že teraz už nie. a hlavne som si kupila ovulače testy (našťastie) to bolo po 4 mesaicoch. a dobre som urobila bo som si myslela ako sa píše že okolo 15-teho dňa v mesaic a trt baraní. s ovulačnými som došla na to že ten piaty mesaic som mala ovu až 19,ho v mesaici a na ďalší mesiac už 12.ho tak by sme sa mohli snažiť do aleluje okolo toho 15-ho. našťastie sa podarilo a už sa len tešíme. držím ti palce nech to je čo najskôr
Moja mamina mala mňa v 17tich, otec ďalšie nechcel (ten mal ine zaujmy :D), rozviedli sa s otcom. Otehotnela v 37. rokoch druhýkrát. Brala kyselinu listovú cca 3 mesiace. Bohužial, babatko potratila, ale nejako to zvládla a za dva mesiace bola tehotná opäť. Dnes mám krásneho 6 ročného bráška. ❤ Držím vám palce, nech to ide ľahko a bez komplikácii každej. 🙂

ja som brala femibion, veeeeľa zeleniny a ryba losos. A tiež mám 37 a chcem ešte jedno bábo 🙂