Dikirogen Zero. alebo Inofolic
Ahojte zaujímali by ma aktuálne recenzie na dikirogen Zero, brali ste to niekto aké máte skúsenosti? Vraj je to zložením lepšie ako inofolic… zvažujem či kúpiť to nám obom partnerom ako odporučila Dr alebo folandrol s inofolicom.. muž ma soermiogram v poriadku.. ďakujem vopred
@michicka ahoj, nam dikirogen odporucil brat moj gynekolog. Mne aj manzelovi. Predtym sme sa asi rok pokusali a neuspesne, po cca 3 mesiacoch brania som otehotnela. Neviem ci nahoda alebo ci to pripisovat dikirogenu. Rovnaky scenar sa dial aj u kamosky s manzelom. Tiez cca po 3 mesiacoch odkedy ho brali tak otehotnela.
@alexika1234 ďakujem ti za info😇 tiež som v minulosti po 3 mes užívaní inofolicu otehotnela, teraz som ho brala polroka a nic tak som ho aj vysadila .. a teda snažíme sa uz 1,5r. Dávajú tie 3 mesiace zmysel… Dozrievanie trvá cca 90 dní, preto má význam starať sa o seba už 3 mesiace pred očakávanou ovuláciou..
ja som si kupila cisty mioinozitol, je to lacnejsie a za mna ucinnejsie
Pozri podla zlozenia, myoinositol a kys listovu maju oba, a potom podla toho co je tam dalej. Dikirogen tam ma asi viac toho pridaneho, inofolic je asi len tieto dve latky?
V kazdom pripade tieto dve su najdolezitejsie, vsetko ostatne je uz len trochu extra.
Nepokazis nic ani jednym.
To je n podporu tehotenstva
To je n podporu tehotenstva
@lenuss1992 dikirogen na podporu plodnosti - ovulácie a vraj aj pre mužov na spermie …
Pozri podla zlozenia, myoinositol a kys listovu maju oba, a potom podla toho co je tam dalej. Dikirogen tam ma asi viac toho pridaneho, inofolic je asi len tieto dve latky?
V kazdom pripade tieto dve su najdolezitejsie, vsetko ostatne je uz len trochu extra.
Nepokazis nic ani jednym.
@veselo_neveselo ďakujem, myoinozitol som uz brala polroka samotný možno skusim teda ten dikirogen
@lenuss1992 dikirogen na podporu plodnosti - ovulácie a vraj aj pre mužov na spermie …
@michicka tento?
@michicka koľko ho už beries
@lenuss1992 zakladala som diskusiu že zvažujem ktorý z nich kupim a či ma niekto nejaké skúsenosti 🙂 ale zatiaľ som naklonená dikirogenu
@lenuss1992 zakladala som diskusiu že zvažujem ktorý z nich kupim a či ma niekto nejaké skúsenosti 🙂 ale zatiaľ som naklonená dikirogenu
@michicka Dikirogen ma pekne studie, nie je to len dalsi vyzivovy doplnok. Ma v sebe dva typy inositolu a stvrtu generaciu kys. listovej. Tu by som ani o inom lieku nerozmyslala.
@dr_janka kde si viem tie štúdie prosím dohladat
@danka4616 https://www.pizetapharma.com/en/product/dikirog...
Pozri tu na ich stranke povodnej. Pozdravujem
@danka4616 https://www.pizetapharma.com/en/product/dikirog...
Pozri tu na ich stranke povodnej. Pozdravujem
@dr_janka ďakujem 🙏

@michicka ahoj, nam dikirogen odporucil brat moj gynekolog. Mne aj manzelovi. Predtym sme sa asi rok pokusali a neuspesne, po cca 3 mesiacoch brania som otehotnela. Neviem ci nahoda alebo ci to pripisovat dikirogenu. Rovnaky scenar sa dial aj u kamosky s manzelom. Tiez cca po 3 mesiacoch odkedy ho brali tak otehotnela.