Doužívanie antikoncepcie a snaženie sa o bábo
Ahojte,
Možno trochu zvláštna otázka. Beriem antiku, ale v septembri sa chystáme na dovolenku a chceli by sme sa konečne snažiť o dieťatko. Je možné dobrať týždeň a pol pred dovolenkou antiku a začať sa snažiť na dovolenke(tak mi to vychádza, že ju celú miniem 21 dní) ? Nedávam tomu hneď nejakú nádej, ide o to, že vysadiť ju skôr nechcem, aby som MS nedostala hneď na dovolenke, keď nás stála nemalé peniaze. Alebo treba dlhšie čakať, aby sa telo vyčistilo?
Ďakujem 😊
Samozrejme, doberieš posledné plato, dostaneš MS a hneď po sa môžete snažitt. Ja som ďalšiu MS už nedostala 😁 držím prsty.
Nám sa tak podarila mala na 1supu ...... dobrala som antiku (21tab) prišla mrcha ..... a hneď po nej sa zadarmo ďalšia nedošla.... ale vraj niektoré ženy sú vtedy plodnejsie 🤣😂 telo si myslí že žena zabudla a bum zadary sa
Ďakujem vám 🙂 nevedela som, či čakať lebo mala som naposledy doktorku, ktorá mi povedala, že treba aspoň 3 mesiace vyčistenie od nej
@jj298 nie, MK nevie lepšie.. ale táto pani doktorka by mala vrátiť titul. Sestre na cysty povedala, že ich má z nadváhy a veku.. má 28 a konfekčnú veľkosť S-M je úplne tintitko oproti mne, a to ja určite nadváhu tiež nemám.. k mojej terajšej doktorke sa tak skoro nedostanem.. preto otázka smerovala sem. 🙂

Cakat netreba, normalne ju dober ako ti vychadza, dostanes menzes ten tyzden po dobrati ako vzdy a potom idete na to.