Duchovná cesta k plodnosti
Ahojte, hned na uvod chcem poprosit aby ste neodsudzovali a nesmiali sa. Som clovek vedy a preferujem tradicnu medicinu. Lenze je to uz viac ako desat rokov snahy a vysetreni a pokusov. Pricina - neznama. Dnes to citim tak ze sa potrebujem posilnit duchovne a chcem sa rozpravat iba na tuto temu. Nechcem riesit zapadnu medicinu. Dnes fakt nie. Tie ktore sa venujete duchovnu, co moze stat za neplodnostou? Psychika? Ako si pomoct? Neviem ani co sa mam pytat na tuto temu, len mi to tak napadlo ze prave takato diskusia by mi padla vhod. Dakujem vam.
@anonym_autor prečítaj knihy od Lazareva, aspoň jednu a pochopíš mnoho.
Úzkosť, obava, nedôvera v partnera, vzťah, manzelstvo, svet..
Skús si pozrieť na nete Líba Vaňková ona sa venuje psychosomatike, ženským problémom. Možno aj Františka Janečková na you tube pohľadaj.
Korene môžu siahať až do minulých životov (neviem či veríš na reinkarnáciu). Ak je príčina "neznáma", tak to bude niečo na duchovnej - energetickej úrovni.
@anonym_autor príčina existuje a je veľmi jednoduchá. Proste spolu nepasujete s partnerom.
Dušička možno do tohto vzťahu prísť nechce. Alebo proste nie ste s partnerom kompatibilní a nemôžete mať deti. Dokopy ste neplodní ale každý z vás osobitne v inom vzťahu by dieťa mat mohol. To sa stáva pomerne často

@anonym_autor
Skusil by som TCM-tradicna cinska medicina,akupunkturu.