icon

Endokrinológ okolie Šaľa, Nitra, Galanta

zuzana_2000
21. dec 2018

Ahojte baby viete mi odporučiť dobrého endokrinologa? Prosimdakujem

eriika88
21. dec 2018

Ahoj zuzana_2000 ja chodím k Dr. Popovovi v Galante, mám zníženú funkciu štítnej žľazy mala som hraničné výsledky bez tabletiek, hneď mi povedal že ak budem chcieť mať bábo tak mi hneď nasadí liečbu a bude všetko ok, keď sme už boli rozhodnutí s priateľom že ideme do toho, tak som mu to v predstihu povedala on nasadil liečbu brala som tabletky a o 5 mesiacov sa mi podarilo otehotnieť 🙂 teraz chodím každý mesiac na kontrolu a všetko je v poriadku výsledky sú dobré čiže ja som s ním spokojná, ale treba sa pripraviť že je tam vždy plno ľudí, ja som si termíny vždy zaplatila radšej, inak je milý mne vždy všetko vysvetlil keď som sa pýtala

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@eriika88 prosim ťa dáš mi nám neho číslo tyzden som mu volala a vypnutý telefón mal. Tonin je na Hodskej ? V Galante že ?

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@zuzana_2000 za koľko si si zaplatila termín?

eriika88
21. dec 2018

@zuzana_2000 tel číslo je : 0949 187 336 ale viem že nie vždy dvíhajú telefony, neviem či som na dverách nečítala že len niektoré dni dvíhajú od - do a hlavne teraz pred sviatkami už asi budú mať aj dovolenky :-/ , hej je to na Hodskej v Galante a vždy platím 10 Eur, ale to mi vždy dajú taký termín čo mi vyhovuje napríklad naposledy som išla o 18:45 pán doktor zvykne robiť do 19:00, keď si nezaplatíš tak tak sedíš aj celý deň lebo fakt stále má plno

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@eriika88 dakujem dakujem veľmi ... medzi sviatkami skusim a hned po sviatkoch zavolam zse nám endokrin
10€ ach jaj to je nič lepšie než tam sedieť cely deň
A keď si to zaplatím koľko zvyčajne čakám na termín?

eriika88
21. dec 2018

@zuzana_2000 no ono je to tak, že najprv musíš zavolať či vôbec berú nových pacientov, ak ti sestrička potvrdí že berú, tak ti povie kedy máš ísť na krv a keď ti zoberú krv tak až potom ti dá sestrička termín ak si to zaplatíš tak ti dá čím skôr možno o dva tri týždne to je u nich skoro 😀 ako sa dohodnete, ak si to nezaplatiš tak môže ti dať aj o tri - štyri mesiace termín a keď už ideš k doktorovi na platiaci termín tak jemu potom platíš, ja napríklad od kedy som tehotná tak sú veľmi ústretoví a fakt každý mesiac chodím na pravidelné kontroly keďže je to dôležité pre babo

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@eriika88 okej ... tak lepšie 2-3 týždenne ako tri štyri mesiace ... podľa mna
Radšej zaplatím keďže aj ja neviem otehotniem a chcem byt čím Skorej tehotná lebo sám snazime s mužom už vyše 2 rokov a stále nič
Dakujem veľmi pekne za info 🙂

mogaa
21. dec 2018

V Seredi je dobrý Štrbo. On je aj diabetológ aj endokrinológ. Prvý termín o 2-3 mesiace, potom ťa rovno objedná na ďaľšiu kontrolu. Tiež to funguje že prídeš v výmenným lístkom, sestrička ti dá termín na krv a potom na vyšetrenie. Ak sú veľmi zlé výsledky, tak doktor zavolá a dohodne skorší termín. Na platbu sa neobjednáva, všetci sú objednaný na dátum a keď prídeš čakáš....Len prvé vyšetrenie ti dá na čas. Inak sa čaká podľa poradia a tým že sú tam aj cukrovkári, tak je plná čakáreň ľudí....Ale robí rýchlo a dobre. Ak máš zníženú alebo zvýšenú funkcie ŠZ tak lieky ti nasadí podľa výsledov z krvi, ale ak máš strunu(uzle) tak sono nerobí, takže ťa na sono niekam pošle a prídeš k nemu opäť s výsledkom.

eriika88
21. dec 2018

@zuzana_2000 ja som síce problémy nemala že som nevedela otehotnieť , mne zistili pred 3 rokmi zníženú funkciu štítnej žľazy, ale bolo mi povedané že ako náhle budem chcieť mať dieťa tak to musím riešiť, lebo tie výsledky boli dobré až pokým nie som tehotná, lebo bábo v prvých 3 mesiacoch nemá štítnu žľazu a tým pádom používa moju a keď napr. ja som mala hraničné výsledky tak mi pán doktor povedal ak sa to nebude riešiť nemusím otehotnieť, resp. ťažšie a druhá vec že môžem aj potratiť čiže ja som o tom vedela a ako náhle sme sa rozhodli že chceme bábo nebrala som to na ľahkú váhu a hneď som sa chcela začať liečiť aj aj sa podarilo a neboli problémy, čiže ak ti zistia hneď kde je problém ešte v predstihu tak potom je to ok 🙂 len veľa žien nevie otehotnieť a vôbec nevedia že to môže byť aj štítnou žľazou, kebyže mi to nepovie doktor a pred 3 rokmi neidem na vyšetrenie tak ani neviem že mám zníženú funkciu štítnej žľazy tak držím palce 🙂

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@mogaa a to je ale sono? Čo je to za sono? Ako to prebieha vedela by si mi o tom niečo blizsie povedať? Dakujem

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@eriika88 veru presne dneska je vsetko spojené navzájom. Aj mňam poslala k endo lebo začala som priberať a mám PCO čiže keď si robím ovu testy tak mi vide // ale ani raz som neotehotnela

mogaa
21. dec 2018

@zuzana_2000 no sono je sono. Určite ti robili sono napr.prsníkov...Princíp je rovnaký len sa robí sono ŠZ. V Seredi sono ŠZ nerobia, takže ak by bolo potrebné tak ti dá žiadanku a objednávaš sa do nemocnice v GA. Sú endokrinológovia ktorí majú v ambulancii aj sono a pri uzloch vedie zobrať z uzlu aj vzorku, Štrbo tieto vyšetrenia nerobí...Ale ak priberáš tak to bude len základné vyšetrenie na funkčnosť ŠZ, čiže vychádza sa z krvných výsledkov. Čiže zoberú ti krv a ak sa zistí že máš zníženú alebo zvýšenú funkciu ŠZ tak ti nasadí lieky a budeš musieť chodiť na kontroly.

zuzana_2000
autor
21. dec 2018

@mogaa dobre dakujem veľmi pekne

zoobaby
Odpoveď bola odstránená
zuzana_2000
autor
22. dec 2018

@zoobaby dobre dakujem veľmi pekne 🙂