Endometrium je 5 mm vysoké. Čo to znamená?
to zalezi aj aky den cyklu si. Ale ako bolo povedane, je to vystelka maternice. Na spravne uchytenie vajicka treba urcitu vysku (odporuca sa minimalne 8mm) a aj zlozenie.
@queen16 to je velmi malo na 16ty den cyklu. Ja som mala na 10ty den 7,5mm a gynekologicka povedala ze to je na ten den akurat.
Ja som mala na 23dc, 9dpo len 8mm a zahniezdili sa az dve. Takze nic nie je nemozne 😊
@lienocka2808 myslíš že sa to ešte zvýši ?
@fokuska v minuli mesiac som si robila ovulacny test a mala som pozitívny na 17 DC dnes som bola v nemocnici na silne bolesti v podbrušku preto som dala diskusiu na 5mm endometrium tak mi povedal gyn.. že to mám 5mm a že je folikul maly takze neviem či sa mám snažiť alebo nie povedal že je to ovulacia preto aj tie bolesti.
@queen16 Najistejsie je mat odsledovanu ovulaciu folikulometriou u lekara a pripadne merat bazalnu teplotu.
Ak mas sliznicu 5mm a folikul je maly, tak ako to moze byt ovulacia? Folikul ma mat nejakych 20 alebo cez 20mm aby praskol a uvolnilo sa vajicko. Takze to nejde velmi dokopy.
Je mozne, ze ovulacia ste len bude neskor, alebo pripadne moze byt aj anovulacny cyklus.
@queen16 do dalsej menstruacie by sa to malo iba zvysovat

@queen16 Endometrium je sliznica maternice a je vysoka 5mm.