FertiDuo - skúsenosti
Ahojte, zaujímalo by ma či máte niekto skúsenosti s tými tabletkami/vitamínmi. Partnerovi to odporučili po horšom výsledku spg,čož môže byť aj kvôli tomu ,že bol chorý a pod. No zaujíma ma či niesu aj lepšie na trhu,či to niekomu skutočne pomohlo lebo naša životospráva je veľmi dobrá taktiež berieme vitamíny a pod. A aj tak poradili hento
@melany444 výborne,tak to ma teší
@melany444 odporučili nám pred nasadenim vyšetrenie oxidačneho stresu,stretli ste sa s tým aj vy? Skôr než to začal teda užívať
@luciik2111 majte trpezlivosť naozaj my sme stále nevideli zlepšenie až teraz po vyše roku brania, 🙂
Áno stretla manžel tiež ide na vyšetrenie oxidacneho stresu a teraz prvý krát nás urolog poslal aby sme vedeli ci už nie je tých vitamínov až príliš a tiež ma dovtedy brat.🙂
@melany444 dobre ďakujem veľmi pekne, nám povedali aby sme tak po dvoch mesiacoch užívania tých vitamínov prišli opäť na spg dokonca spomínali už aj zmrazenie spermii. Doteraz sme sa k tomu stavali tak ,že nebudeme na nič tlačiť a podobne len potom čo nám povedali...
@luciik2111 môj mal oligoasthenoteratoozospermiu..
Bral fertiduo a upravilo sa to na asthenoteratoozospermiu
@lisabon02 ahoj prepač že ta otravujem.mi mame taku istu diagnozu ako vy a nam odporučali ivf sme dost mladi cheme dat šancu prirodzenemu tak sme kupili ferti duo vam to pomohlo.?podarilo sa otehotniet alebo ako ste natom.prosim nehnevajte sa že sa vipitujem.
@pamelaandersom ahoj, no.. ostala som tehotná po IVF, ale v 6 týždni som potratila
@lisabon02 to važne to mi je velmi luto.a kôli čo mu ste potratili?chyba spermiogram
Ahojte dievcata, mam na predaj komplet zabalene FertiDuo 60tbl za 10eur. Vid moj Bazar. Osobny odber BA, viem aj poslat.
Ahojte dievcata, mam na predaj komplet zabalene FertiDuo 60tbl za 10eur. Vid moj Bazar. Osobny odber BA, viem aj poslat.
@snezienka28 ahoj mas to ešte?

@luciik2111 áno manžel ich berie na stále odporúčanie urológa a na trhu za tú cenu nie je nič lepšie.
Stačí keď som porovnávala vzadu podľa tabuľky množstva a obsahovali najvyššiu koncentráciu vitamínov.
Manzel ich berie rok aj pol a trosku sme videli teraz zlepšenie na poslednej kontrole.