icon

FV Leiden heterozygot a tehotenstvo?

lucmm
9. okt 2018

Pekny večer.Chcem sa spýtať či tu je medzi nami niekto kto ma diagnózu Leiden heterozygot a normálne donosil dieťa.Bola by som rada za každú info nakoľko aj ja mám tuto diagnózu a boli sme aj 2x na umelom oplodnení ale tam ešte nevedeli že mi niečo je nakoľko mi ani nerobili ziadne vyšetrenia.A články citat nechcem pretože by som potom nemala asi žiadne deti.Dakujem pekne za každú odpoved

ecko80
9. okt 2018

@lucmm Ahoj, ja aj moja sestra to mame a obe sme donosili zdrave deti, ja jedno a sestra dve. Ale obidve sme pocas tehotenstva ( cca od 8. tyzdna) brali Fraxiparine.

1nyx11
10. okt 2018

@lucmm ja mám 2deti a tretie na ceste 😍.picham si fragmin tretie tehu a všetko ok

lucmm
autor
10. okt 2018

@ecko80 ďakujem pekne za povzbudzujúcu odpoved lebo keďže sme už boli dva krát na umelom oplodnení a nepodarilo sa.Tak hádam už tento tretí krát mi začnú pichat injekcie dva týždne pred vkladom a potom nech si picham aj celé tehotenstvo je mi to jedno..😊

lucmm
autor
10. okt 2018

@1nyx11 gratulujem a teším sa že mám nádej na normálne tehotenstvo ❤️držím palce nech je všetko v poriadku až do konca 😉

1nyx11
11. okt 2018

@lucmm ďakujeme

ecko80
11. okt 2018

@lucmm Drzim palce, nech sa dari😊

johanna_b
12. okt 2018

teba najprv umelo oplodnovali bez toho aby ti robili vysetrenia? akoze fakt to dobre chapem?

maniremi4
12. okt 2018

@lucmm ahoj,ja mam FV Leiden heterozygot a mam 2deti,tretie na ceste...pri prvom som ani nevedela,ze cosi take mam,pri druhom som si cca od 34tt pichala fraxiparin a teraz si ho picham od 25tt,asi tak do 6t po porode...

lucmm
autor
13. okt 2018

@johanna_b Veru tak ako som to napísala tak to aj je.Nerobili žiadne vyšetrenia akurát hormonálny profil ten bol dobrý ale druhý krát keď mi vložili a neujalo sa a všetko bolo dobre kvalita blastocysty bola v ich ponímaní skvela tak si hovorím ze super nemá sa prečo nepodarit.A potom mi to už nedalo zmenila som gynekológa a nová gynekologička ma poslala po rôznych lekároch na vylúčenie ochorení ktoré by mohli zabraňovať udržať vomne ten plod a nakoniec mi zistili po 8 mesiacoch čo som mala tento kolotoč s lekármi tuto vrodenú trombozu a všetci hovoria že to je príčina že treba pichat fraxiparine predtým a malo by sa podariť.A teraz akurát beriem anopyrin lebo sa pokúšame do ďalšieho umelého oplodnenia normálnou cestou..Som sklamaná z iscaru kde mám pocit že len peniaze ťahajú od nás a nič nerobia preto žeby zistili príčinu nebyť mojej gynekologicky ktorá mala snahu..

lucmm
autor
13. okt 2018

@ecko80 ďakujem pekne 😉

florina9
20. dec 2023

@lucmm ahoj. Ako si dopadla? Mne to vyslo tiez

lucmm
autor
20. dec 2023

@florina9 Ahoj..Mame doma 2 ročnú Ameliu😊Prvorodený syn a k nemu ešte do páriku dcera..Som rada že sa aj Vám podarilo..🍀

florina9
20. dec 2023

@lucmm mi este nemame dieta.
Chodim po vysetreniach..

lucmm
autor
21. dec 2023

@florina9 prepáč zle som to pochopila..zistili ti leiden?

florina9
26. aug 2024

@lucmm ahoj
Ako si dopadla? Podarilo sa ti vynosit dieta?

paradajka92
21. nov 2024

@lucmm Ahoj, môžem sa opýtať, čo vám pomohlo k otehotneniu a donoseniu detičiek?

lucmm
autor
21. nov 2024

@florina9 Ahoj.Prepac že až teraz ale ja som si nevšimla správu.Ano donosila som obe detičky a sú obaja zdraví.Pichala som si clexane 10 mesiacov a dobre to dopadlo pri oboch tehotenstvách.

lucmm
autor
21. nov 2024

@paradajka92 Ahoj.Mne prišli ešte pred deťmi na mutáciu v krvi leiden heterozygot a problém bol asi v tom a aj v tom že som mávala časté zápaly močových ciest a a na konci roku 2018 decembri mi robili operáciu močového mechúra aj trubice a vo februári 2019 som už mala pozitívny tehotenský test a následne to krv potvrdila.Myslim že aj kombinácia odovzdania sa do toho cyklu s tým že bude ako bude mi pomohla po psychickej stránke netlačil nato..Držím palce aby sa vám zadarilo 🍀✊🏻

florina9
22. nov 2024

@lucmm dakujem pekne. Tak mozno u mna bude iny problém

lucmm
autor
22. nov 2024

@florina9 Skúšala si kvapky Gynex?Ak nie skús si o nich prečítať.A pila som alchemilku každý deň 1l,to som pila 3 mesiace a potom som pila len po šálke denne ale môže byť že aj to mi pomohlo.Človek sa chytá všetkého ale ja verím aj na bylinky,nie raz mi pomohli.