Fytosoja forte na vyvolanie ovulácie?
Ahojte. Mam Pco. Snažíme sa s manželom 2 roky otehotniet. Trošku som tu čítala na fórach a dočítala som sa o fytosoji. Chcela by som najprv siahnuť po niečom prírodnom namiesto clostilu. Je tu nejaká mamička ktorá otehotnela po užívaní fytosoji? Beriem už dlhodobo inofolic a gynex. Ďakujem za odpovede 🙂
@mondolina ja som brala 2 ráno a 2 večer, od 3dc po 7dc. Ja som ju brala len jeden mesiac lebo sa to nemá užívať ak nemáš v poriadku štítnu žľazu ( ja síce teraz mám v poriadku ale v minulosti som brala lieky na štítnu tak som sa bála aby mi to neuškodilo)
@viva15 aj ja som brala dávnejšie. Od 3dc.do 7dc navysovane dávky. Mavala som 1-2 folikuly-kontrola u Dr každý mesiac. Otehotnela som cca po 4 mesiacoch. 1 dieťa.
@reasonka nie nemerala. Chodila som na 8 - 10 deň na sono k Dr odmerať folikuly. Som tam chodila ako na klavír 🙂 ja som mavala krátke cykly, preto bol dôležitý začiatok cyklu (preto fytosoja) ovulácia vždy 10-11 deň (viem podľa toho ze na 12 deň na sono už bola len tekutina, nie folikuly, prasklo to)
@kvetoslava78 ja som chcela ísť na sono ,ale nejak som si povedala ,že to nechám tak 🙂tiež mám krátke cykly ovulka 11 DC ,no tak uvidím čo z toho bude teda 😀😀😀
@viva15 ahoj chcem sa ta opýtať či sa ti podarilo otehotnie po užívaní fytosoji. Ďakujem

To som počula prvý raz že fytosoja na otehotnenie. Ja ju beriem kvôli navalom počas menzesu.