icon

Graf bazálnej teploty

19. aug 2022

Ahojte, poradite mi prosim ako sa v tom orientovat? Som z toho jelen a prvykrat meriam.
Pise mi ze ovulaciu mam mat zajtra ale ovulacne testy mam negativne.Mavam dlhsie cykly, priblizne 32-37 dni.

Graf bazálnej teploty
autor
19. aug 2022
ninka99865
19. aug 2022

Ja by som odporučila používať na to appku fertility friend. Ta je najviac prehľadná.. v tomto aspoň ja sa neviem zorientovať

ninka99865
19. aug 2022

Ale podľa neho ovu ešte nebola

janetinka27
19. aug 2022

ak chces, pridaj sa do skupinky Spoznajme svoje telo (BT, STM, rady pre zlepšenie plodnosti)
na appku sa nespoliehlaj, najma ak merias prvy mesiac.
ak mavas dlhsie cykly, ovulacia moze prist kludne az za par dni, ale appka o tom este nevie.
vidim, ze mas celkovo nizsie teploty, ja mam tiez take.
uvidis sama, ako budu teploty vyzerat. bolo by fajn, keby pekne krivka isla hore 🙂

veselo_neveselo
19. aug 2022

Tak ak je toto prvy cyklus, tak appka este nic nevie, nema dost dat. Myslim, ze predpoklada datum ovulacie cca 12 dni do dalsej menstruacie (ak teploty aspon trochu zodpovedaju ocakavaniam). Pokial jej nedas viac dat, tak to nebude vediet spocitat. Bude to presnejsie po viacerych cykloch.
Ovulacny test mozes mat stale negativny, a aj tak mat ovulaciu zajtra - mozno vecer budes mat test uz pozitivny. Najlepsie je sledovat viac ovulacnych znakov naraz, ale to uz asi vies.
Daj tomu par cyklov, a bude to jasnejsie tebe, aj appke :D

autor
19. aug 2022

@janetinka27 hodis mi sem pls link? Neviem to najst. Dakujem 🙂