icon

Graf bazálnej teploty

24. aug 2023

Ahojte, neviete čím by mohol byt spôsobý takýto nárast BT v prvý deň po menštruácii? MS trvala v podstate len 3 dni, zvyšné 2 dni bola veľmi slabá. Nárast bol z 36.28 na 26.89. Ďakujem za vaše rady a názory.

Graf bazálnej teploty
autor
24. aug 2023

*36.89

nevenka
25. aug 2023

Tu je moj graf, ale ja som noc predtym malo spala a zle, ale aj ta dalsia je vyssia a potom standardne nizka, ovu test pozitivny este nebol. Aleee...takyto podobny vyskok som mala pred rokom v aprili, maji a mame z toho dievcatko. BT sa mi zdvihla az 25 DC a to uz bol pozitivny tehotensky test ☺️.

autor
25. aug 2023

@nevenka ďakujem za odpoveď 🙂 Dnes znovu teplota 36.93, tak som zvedavá ako to bude pokračovať. Nemáš prosím náhodou fotku ako vyzeral tvoj graf počas tohto obdobia, kedy si si našla 2 čiarky? Príde mi len zvláštne, že vzostup nastal hneď po MS, avšak aj MS bola úplne iná ako bežne.

nevenka
26. aug 2023

Najdem. Teraz mam to iste, ale mne ostala nizka teplota teraz, ked by podla mna mala prist ovu, MS normalna. Nechapem.

nevenka
26. aug 2023

Tam som ale poriadne nemerala, bola som tam po covide a a este dalsej viroze a potom som brala antibiotika.

nevenka
26. aug 2023

Tam, kde je taka zlta bodka, tak tam som zacala brat ATB.