icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
30. jún 2024

@bambulka711 ty ju kedy ocakavas?

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 ja dnes, ale zatiaľ nič nenasvedčuje, že má prísť 🤷

dracik07
30. jún 2024

Ahojte 🙂
@andyka105 ak je to top test tak mne nikdy neduchovali a tiež tam vidím slabucku čiarku zo vcera

andyka105
30. jún 2024

@dracik07 hej je to top test ale na dnesnom uz nic nieje 🤷‍♀️ a prave by som cakala ze uz dnes bude silnejsia nez vcera. Uvidime krcok stale dole co je divne.

andyka105
30. jún 2024

A zas tym ze teplota klesla tak sa uz naozaj chystam na MS. Nejako sa mi oddaluje ovu vzdy ju mam neskor a neskor. Rozmyslam ze si opat objednam ten gynex pri synovi my prave on pomohol.🤷‍♀️

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 ja tiež tento mesiac budem brať už Letrozol a macu peruánsku. Ešte mi zostalo kopec toboliek, tak obaja ideme na to ..

katariiinkaa
30. jún 2024

@andyka105 určite skús gynex znovu 🙏 mne tiež prvýkrát aj teraz pomohol hneď v cykle kedy som ho začala brat, a to som bola extremne skeptická voči tomu

andyka105
30. jún 2024

@katariiinkaa ano ano idem ho objednavat

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 ešte počkaj, kým menzes nedostaneš 😂

andyka105
30. jún 2024

@bambulka711 pffff to uz by bol zazrak keby nedosiel 😂

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 len aby ten gynex nezaúčinkoval hneď, ako ho objednáš 😂😂😂 ale kiež by...

eliska1986
30. jún 2024

Ahojte,viete mi poradiť?este minuly rok začal problem s menzesom že vynechal-bola som u doktora a povedal ze mam stres ze menzes pride pride.Prisiel slapal ako hodinky.Vo february som sa pytala doktora ako to je s plodnostou po 35 (mam38)zobral krv vysetril hormon a ze vajecniky nepeacuju ze problem bude uz otehotniet-ze ked budem chciet dieťatko riesit cez kliniku.A teraz otazka ako nastartovat menzes aby chodil kazdych 28dni,bola aj ovulacia? Čo vám pomohlo?ved nie som taká stará:(

bambulka711
30. jún 2024

@eliska1986 ahoj, aj ja mám 38 skoro a lekár má pravdu. Choď na kliniku, tam sú fundovaní na to. Spravia vám všetky vyšetrenia a navrhnú postup. Ísť do CAR vôbec neznamená, že musíte ísť na IVF, ale odhalia príčiny a povedia, na čom si a čo sa s tým dá/nedá robiť. Môže to byť banalita, výkyv a rovnako môžeš ísť do predčasnej menopauzy a tam nie je čas strácať čas domácimi pokusmi.

ersp
30. jún 2024

@eliska1986 vajecniky nepracuju prisiel ako? Co konkretne nepracuje spravne? Mas nizke ahm? Ja mam 29 a chodime do car, ako pise @bambulka711 v car Vam spravia vsetly vysetrenia a navrhnu postup a aspon ja mam skusenosti ze sa ide od najprirodzenejsej moznosti podla vysledku paru 🙂

andyka105
30. jún 2024

@bambulka711 jezis bodaj by…. Pri synovi zabrak hned druhy cyklus a tym ze ten prvy som ho zacala brat asi v polovici takze to by bolo skvele 😊

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 no ja stále nič 🤷 veď ak nemáte iné problémy a už raz ti pomohol, tak to za skúšku stojí si myslím. Ja už to asi nejdem kombinovať s letrozolom.

kristinkaris
30. jún 2024

@bambulka711 mne to napr rozhádzalo cyklus ale tak ja mám pcos

bambulka711
30. jún 2024

@kristinkaris počula som, že nie každému pomôže. Ale to asi každá bylinka...

andyka105
30. jún 2024

@bambulka711 @kristinkaris no ja som pred tym mala strasne dlhe cykly cize vtedy my to pomohlo, a prave preto teraz vaham aby my to nerozhadzalo. Ale mam pocit ze mam vzdy neskor a neskor ovulku a nechcem sa dostat zas na dlhe cykly.
@bambulka711 prave ze ani u mna….. ziadne spinenie ziadne bolesti, natahovaci hlien a krcok dole 🤷‍♀️ a to vcera dnes som ho mala vysoko a teraz uz je dole tak ja uz neviem.

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 ja tiež nič, ani náznak, žiadne špinenie, krčok čistý 🤷 nevadí, zajtra ešte skúsim ráno test, ak do rána nepríde MS. Krčok mám asi hore, ale ja to nikdy nepoznám. Mám pocit, že je každú hodinu inde 🤷🙊😂

andyka105
30. jún 2024

@bambulka711 😂😂 ja uz nemam test ale tiez cakam ze zajtra najneskor na obed my dojde, ak nedojde tak v utorok asi zas skusim test, ale nepocitam s tym vobec.

bambulka711
30. jún 2024

@andyka105 ja mám posledný, ale budem dokupovať, keďže ešte ich zjavne využijem 🙈

bambulka711
30. jún 2024

Dievčatá, neskúšali ste niekedy testy z Aliexpress? Ja som raz kúpila, ale boli 25 citlivosť, čo som si nevšimla. Ale inak farbili dosť silno. Teraz som našla tieto a mala by byť 10 citlivosť. Myslíte, že sa tomu dá veriť? https://www.aliexpress.com/item/100500698188609...

andyka105
1. júl 2024

Dobre ranko dievcata tak ja hlasim 1DC 😢 co uz ideme dalej

andyka105
1. júl 2024

Baby womensecret ovu testy su dobre? Akurat objednavam ten gynex tak prihadzujem aj testy. Alebo su tam este ze biogema 🤷‍♀️ neviem ja som vzdy kupovala len livsane v lekarni

bambulka711
1. júl 2024

@andyka105 podľa mňa ok, mne ukázali všetky, okrem pepino testov.
A s 1DC sa k tebe čoskoro pridám. Test biely a špinenie na krčku...

andyka105
1. júl 2024

@bambulka711 no ja som uz citila nadranom krce a o 6 som sla merat teplotu a vlastne uz bolo vymalovane 😂 uz nebolo treba merat 😂

kristinkaris
1. júl 2024

Ahojte no moje sono dnes 11dc vpravo nič vľavo 16,5 a dva 10mm predpísali mi gonasi a utrogestan poobede budú volať ako dopadli výsledky z krvi a kedy mám pichnúť

ersp
1. júl 2024

@kristinkaris to suoer mas jeden dominantny a pichat budes cca o dva dni 🙂

ersp
1. júl 2024

@andyka105
@bambulka711 to ma mrzi 😕