icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 aha no som zvedava ako to bude u teba pokračovať☺️ snáď to tentokrát už vyjde 🍀
@ersp ja som ho mala 1x ale teda nečakala som že sa v tele drží tak dlho

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris oficiálne píšu, že 10 dní od podania, ale moja skúsenosť tiež hovorí, že dlhšie.
A bodaj by si mala pravdu, ale vôbec nemám už pocit, že by to vyšlo. Ale aspoň ma už tak kríže a to podbruško nebolia tak veľmi.

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 možno som mala kúpiť 20tkove testy a tie by neklamali :D inak skúsila som teraz aj ovu test … a volala si inak do toho centra ?

bambulka711
16. júl 2024

@kristinkaris tak ono tie 20tkove sú istota, ale tiez podľa mňa neukážu veľmi skôr. Asi sa musíme iba obrniť trpezlivosťou.
Nevolala, dnes je to lepšie už o dosť.
A zaujímavé,že tak pekne zachytilo. Nejaká chyba v matrixe, keď tehotenský biely.

kristinka95
16. júl 2024

Tak baby, clearblue síce pozitivny ale krv negatívna 🙁🙁🙁🙁

bambulka711
16. júl 2024

@kristinka95 ako je to možné? A koľko bola krv?

kristinka95
16. júl 2024

@bambulka711 len mi povedali že mrzí nás to ale je to negatívne

ersp
16. júl 2024

@kristinka95 to je jak mozne? Ved on je 25tkovy nie?

kristinka95
16. júl 2024

@ersp to neviem nikde není napísané aký je , ja tomu nerozumiem už som si aj poplakala, že mám vysadiť progesterón a do týždňa príde ms 😭😭😭

katariiinkaa
16. júl 2024

@ersp píše 25kovy ale v brožurke je napisane že 1-2 ukaže od 10.

bambulka711
16. júl 2024

@kristinka95 a dnes si test nerobila? Bože, to musí byť hrozný pocit... 😓

katariiinkaa
16. júl 2024

@kristinka95 ach to ma mrzí 😔 posielam objatie

kristinka95
16. júl 2024

@bambulka711 nie nerobila

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 už vyčkam do piatku a buď to tam bude alebo príde ms 🙂 už som rezignovala…
@kristinka95 čooo a tycinkove testy si neskúšala ? Hcg máš aké ?

kristinka95
16. júl 2024

@kristinkaris no to mi nepovedali ale mám hcg len že je to negatívne

bambulka711
16. júl 2024

@kristinka95 ja by som ešte ráno skúsila... Jeden progesterón hore dole.

kristinka95
16. júl 2024

@bambulka711 som sa len spýtala že ako to že som mala včera pozitívny a že aj tabletky to mohli spraviť. Tak neviem pri progesterón môže tiež ukázať ,to sa mi nezdá

kristinkaris
16. júl 2024

@kristinka95 kľudne skus aj teraz už by si mala mať riadne koľajnice nezávisle od toho že je poobedie … možno to v labaku tak vyhodnotili ale kľudne môžeš mať vyššie to hcg

katariiinkaa
16. júl 2024

@kristinka95 nechceš im tam skúsiť zavolať ohľadom výšky hcg? keď sa neskôr uhniezdilo tak kľudne môže byť hcg nízke a prenich teda "negatívne".. napr. moja gyn dáva za negatívny výsledok do 25 alebo 50, nie som si teraz istá.

kristinka95
16. júl 2024

@kristinkaris len nemám test, musím zbehnúť do mesta kúpiť

kristinkaris
16. júl 2024

@kristinka95 koľko si dpo?

katariiinkaa
16. júl 2024

@kristinka95 nikdy som nepočula o tom že by z progesteronu vychadzali pozitivne testy.. ved to by tu potom kazda baba davala nonstop pozitivne testy.. to sa mi nejako nezdá

kristinka95
16. júl 2024

@kristinkaris dnes som 14 dní od iui

kristinka95
16. júl 2024

@katariiinkaa veď to sa mi nezdá čo mi tá sestrička povedlaa

katariiinkaa
16. júl 2024

@kristinka95 no určite by som sa im ozvala aká bola výška hcg a skúsila spraviť ešte klasický test, nejaký 10tkovy

kristinkaris
16. júl 2024

@kristinka95 to je blbosť že z progesteronu ten nemá absolútne žiadny súvis s hcg :D progesteron pôsobí u každej ženy v lutealnej fáze a hcg je ľudsky choriogonadotropny hormon ktorý sa tvorí iba počas tehotenstva takže sestrička zjavne nemá znalosti ako funguje základná anatómia a fyziológia 😂 smutne lebo sme sa to učili na výške 3 roky alebo nemá vysokú školu a je tam nová … určite správ test a budeš vedieť na čom si a informuj sa aká bola ta hodnota

bambulka711
16. júl 2024

@katariiinkaa myslím, ze krv je negatívna do 50, ale tiež si nie som istá.
@kristinkaris presne, čo má progesterón spoločné s HCG?
@kristinka95 určite volaj, že aká je výška HCG. A ja by som si ešte dnes dala progesterón a ráno skúsila test.

kristinka95
16. júl 2024

No pôjdem do mesta skúsim test aj poobede aj ráno a keď bude negatívne tak vysadim a ak pozitívne budem tam volat

kristinkaris
16. júl 2024

@bambulka711 absolútne nič 😂 jedine úlohy majú progesteron aby pripravil sliznicu keď to poviem laicky aby bola doslova chrumkava pre uhniezdenie a hcg sa začína produkovať až niekoľko dni po uhniezdeni 😂 a následne po oplodnení ma progesteron za úlohu udržať plod ale v žiadnom prípade progesteron nevylučuje hcg

katariiinkaa
16. júl 2024

@kristinka95 držíme palce! daj potom vedieť ako testy dopadli