Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris v porovnaní zo včerajšku silnie?
Vidíš aj u mňa dokonca aj Digi mi ukázal ...
@kristinka95 také rovnaké mi prídu
@kristinka95 áno, ja len preto testujem už teraz, aby som videla, či bledne alebo tmavne, ale teraz žiadny posun 🤷
@kristinkaris ja tomu tiež vôbec nerozumiem, ako to funguje, ale tak, uvidíme zase v pondelok. Neviem, či má zmysel zajtra zase testovať.
@kristinkaris ja by som asi urobila inú značku, tu vidno, že na všetkých týchto je stále rovnaká čiarka testovacia, podľa mňa asi chybné testy 🙄
@bambulka711 držím prsty nech už iba tmavne 🤞
Samozrejme držím každej z vás, sledujem a tým jedným zlobidlom vedľa seba, kedy som tiež začala na tejto stránke pred 1,5r 🙂 a možno sa o nejaký čas pridám znovu 🤣 ktovie, ale už vekovo nemám toľko času 😅
@majulka098 koľko máš rokov, ak to nie je tajne? Lebo ja sa tu cítim ako taký matuzalem 😂
A čiarka uvidím, zatiaľ to je gonasi a snažím sa nerobiť si nádeje veľké...
@bambulka711 tajné určite nie, ja sa za svoj vek nehanbím 🤣 aj keď sa na tých 35r, ktoré mi budú v septembri, vôbec necítim 🤣 možno to bude tým, že mám o dosť mladšieho chlapa ... otehotnela som ako 33r a rodila ako 34r, tá moja zlobivka má 25.7. 8m 😅 a keď by bolo druhé, tak ako asi by som v najbližších 2 rokoch riešila, ale uvidíme, či sa na to dám 🙂 a matuzalem určite nie, aj keď ja sa tak občas tiež cítim pri malej, hlavne večer 🤣
@majulka098 tak ja mám ešte o 3 viac. No uvidíme, snáď mi bude dopriate a klaplo hneď prvé IUI. Aj keď dnes mám dosť pichanie v podbrušku na pravej strane (tam som aj ovulovala) a vystreľuje mi to dozadu kamsi, takže skôr to vidím naozaj na ohlasovanie MS.
@bambulka711 3 roky hore dole je už vážne jedno ... Teta nečakane otehotnela v 40ke 🤣 a do 7meho mesiaca bola z toho mimo 🤣 keďže už mala 1 slečnu dospelú a pred svadbou mala, druhá takmer dospelá a tretia tínedžerka ... teraz má tá štvrtá slečna 9 rokov už 😅
@majulka098 tak ja len skrz to, ako všade strašia, že prirodzene už to je problém a veľká šanca, že bábo bude choré a pod.
@kristinkaris ale tento vyzerá tmavšie ako tie inej značky či
@kristinkaris no držia si tú čiarku, ale ako pozerám, máš ju veľmi podobnú ako ja.
@bambulka711 mne príde že trooooošinku ti zoslabla
Koľko dni si po gonasi ?
@kristinkaris v stredu 10.7. na obed... Takže 11.
@bambulka711 tak to by si mala byt ešte len 9 dpo kým ovu nastane po gonasi
@kristinkaris no keď som si ho dávala, mal folík 21 mm a skôr som mala pocit, že praskol ešte v ten deň a nestihli sme to. Aspoň ja mávam ovulku veľmi rýchlo po pozitívnom ovu teste. Ale môže byť aj tak, ako hovoríš, keďže mi sono už nerobili. Ale skôr rátam, že to nevyšlo, no.
@bambulka711 ak nevyde pojdeme buduci mesiac spolu na iui 🙂
@bambulka711 jaj jasne škoda že nemeriaš by si vedela aspoň kedy prebehla je to fajn pomôcka 🙂
@bambulka711 mne tiež pripadá svetlejšia trosku
@kristinkaris dnes si nerobila test či čiarka zosilnela alebo nie ?
@kristinka95 dnes takto 🙂
@kristinkaris tak tu je podľa mňa pekne vidieť že je čiarka silnejšia 🙂 držím palce nech ten druhý odber dopadne ukážkovo! 🙂 kedy ho máš vlastne?
@kristinkaris noo toto vyzerá nádejne , dnes je to ozaj že vidieť viac. Držím palce ,✊
@katariiinkaa ďakujem no smäd to bude v poriadku a 24.7
@kristinka95 ďakujem ❤️
@ersp no veď ja už sa psychicky pripravujem. Ale budem tam volať, nech mi napíšu niečo aj na tú výstelku.
@kristinkaris nemeriam, lebo veď vždy mi robia folikulometriu...
@katariiinkaa ja už som zmierená, že to nevyšlo :( večer si dám vínko

@bambulka711 podľa mňa zajtrajšok bude kľúčový či stmavne držím palce 🍀