Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuza265 ved to,ze kedze si bt meriam len treti cyklus,tak som len vedela,ze mam cyklus dlhy 24-26dni a cca som teda vedela a este som zvykla v ten den mat jemne bolesti,tak som podla toho vedela.teraz kebyze nemam odsledovanu ovulaciu,tak by som ms ocakavala na 8.8 a kukala by som kde je a myslela by som si,ze som tehotna 😂
@ersp a ktorý deň si mala dostať? Mne už tečú zuby v Reprofite, lebo zas tu sedím hodinu a všetci, čo prišli po mne, už sú dnu a vybavení. Ak ma predbehne aj táto posledná, čo prišla, tak už asi aj niečo poviem.
@ersp tak, ja mám 3 foliky 19, 18 a 16, takže IUI sa nekoná... Ani neviem, či skúšať prirodzene 😥
@bambulka711 a to neni dobre? Ci su male alebo je zle ze su tri? Ja sa do toho moc nevyznam preto sa pytam.
@andyka105 no sú práve veľké a je to rizikové, že keby sa oplodnili všetky tri, tak by boli trojičky a keby sa nebodaj ešte podelili, tak aj viac... 🥺
@bambulka711 och pre boha 😂 tak a neoplati da to teda aspon prirodzene skusit?
@bambulka711 vcera som mala dostat, tak uz nervozne chodim kedy mrcha pride...
Fuu toto inak aj nas upozornili lebo sa pytali ako clostyl ucinkoval na moje vajecniky ze pri 2 je to na zvazeni a pri troch nemozu iui ani robit
@bambulka711 sa skusenie nic nedas 🙂
@bambulka711 ved presne to uz by musela byt extra nahoda aby sa podarili dve naraz ked doteraz bol problem 😂 ale zas mozno je vacsia sanca ze aspon do jedneho vajicka chlapec doputuje a podsri sa 😂 drzime teda palce za vyskusanie nic nedate.
@ersp No ved to…. Ja som skusala este jeden test ale aj ten uplne biely tazke uz to vzdavam. Vecer dam horucu vanu a uz len budem cakat
@bambulka711 rozhodla by som sa rovnako ako ty🤗 podla mna si urobila dobre
@bambulka711 naozaj ta chapem🙏🏼 pozri, keby to teraz neskusite, bola by to skoda❤️ snad ozaj nebudu 3 a keby 2, tak je to ok☺️ velmi ti drzim palce, nech je to dnes poriadne semeniste😂😂😂
@zuza265 ja som z tej ordinácie odchádzala s tým, že tak nič, ale partner ma presvedčil, že skúsime, že aspoň bude vyššia šanca. Tri snáď nie, lebo ten tretí folík mal ešte len 16 mm a ďalšie mali tak po 10 mm. Neviem, či je šanca, aby to aj ten tretí dobehol ešte. Ráno chcem ísť k lekárovi na sono ešte, nech sa pozrie.
@bambulka711 podla mna nie. Ak praskne, bude nezrely isto. Ani keby beries nejaku stimulaciu, tak to uz nestihne. Tak daj vediet co zajtra lekar🤗
@bambulka711 ale zaujimave lebo ja sice clostyl mavam ale nikdy 2 nenarastli 😀😀
@ersp no ja som tiež zostala vybúraná, že tri... A sa ma doktorka pýtala, ako je možné, že minule bol len jeden a teraz mám tri. Skoro ma porazilo a iba som sa utvrdila v prestupe do Brna.
@zuza265 no veď ja práve som stimulovaná, ale keby boli naozaj už tri zrelé, tak by som sa aj obávala. Preto sme už ani nečakali s gonasi a dala som si ho rovno dnes.
@bambulka711 to hej, ako mna na toto hned upozornili pri predpise clostylu ze ak mi tam zareaguju vajecniky tak iui sa nekona..tiez by ma to ani nenapadlo
@bambulka711 jaaaj prepac🙏🏼 ale to i tak nedorastie. To by potreboval na prasknutie podla mna este zo 4 dni minimalne. Alebo teda na dozretie
@bambulka711 kolky si den cyklu??
@ersp mňa neupozornili a ešte sa ona mňa opýtala, ako je to možné... No neviem, ja som si myslela, že to by mali oni vedieť
@zuza265 dnes 9DC. No keby nepichnem gonasi, pri letrozole je zajtra dosť veľký už. Teraz mi idú 3 mm denne. No veď uvidíme, o šiestej som dala Letrozol, posnažíme dnes a zajtra a už len čakať. Ale som na zemi, nedávam tomu.
@bambulka711 tak to ti riadne rastu. Mne pri stimulke veru nesli tak rychlo😂 jasne. Treba byt aj pozitivny aj pri zemi. Hovor mi nieco😂 uz potom len cakat…
@zuza265 akože, ja som celý mesiac ok a dnes ma to zase tak zomlelo, že iba by som plakala. Ešte zajtra a zas sa vypnem nejako na 12 dní.
@bambulka711 je to narocne. Najma ked akoby uz clovek caka ze uz bude toto hento tamto nejaka cielova rovinka. Plus hormony a vsetko. Ja sa snazim prijat situaciu s pokorou. Mat male check pointy. Mat aktivity. A tym padom byt v klude. Ale su situacie kedy proste … je to tak ako dnes u teba

Boze baby ja uz som zufala, ako dlho bude meskat MS pri horucke?