icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
5. aug 2024

Boze baby ja uz som zufala, ako dlho bude meskat MS pri horucke?

bessdonna
5. aug 2024

@zuza265 ved to,ze kedze si bt meriam len treti cyklus,tak som len vedela,ze mam cyklus dlhy 24-26dni a cca som teda vedela a este som zvykla v ten den mat jemne bolesti,tak som podla toho vedela.teraz kebyze nemam odsledovanu ovulaciu,tak by som ms ocakavala na 8.8 a kukala by som kde je a myslela by som si,ze som tehotna 😂

bambulka711
5. aug 2024

@ersp a ktorý deň si mala dostať? Mne už tečú zuby v Reprofite, lebo zas tu sedím hodinu a všetci, čo prišli po mne, už sú dnu a vybavení. Ak ma predbehne aj táto posledná, čo prišla, tak už asi aj niečo poviem.

bambulka711
5. aug 2024

@ersp tak, ja mám 3 foliky 19, 18 a 16, takže IUI sa nekoná... Ani neviem, či skúšať prirodzene 😥

andyka105
5. aug 2024

@bambulka711 a to neni dobre? Ci su male alebo je zle ze su tri? Ja sa do toho moc nevyznam preto sa pytam.

bambulka711
5. aug 2024

@andyka105 no sú práve veľké a je to rizikové, že keby sa oplodnili všetky tri, tak by boli trojičky a keby sa nebodaj ešte podelili, tak aj viac... 🥺

andyka105
5. aug 2024

@bambulka711 och pre boha 😂 tak a neoplati da to teda aspon prirodzene skusit?

ersp
5. aug 2024

@bambulka711 vcera som mala dostat, tak uz nervozne chodim kedy mrcha pride...
Fuu toto inak aj nas upozornili lebo sa pytali ako clostyl ucinkoval na moje vajecniky ze pri 2 je to na zvazeni a pri troch nemozu iui ani robit

andyka105
5. aug 2024

@ersp ja mam to iste od vcera cakam MS a stale nikde

bambulka711
5. aug 2024

@ersp @andyka105 dohodli sme sa, že prirodzene skúsime.. dnes si pichnem gonasi a dnes a zajtra sa posnažíme. Že šak to je taká malá šanca, že by všetky tri mali vajíčka, všetky zrelé a kvalitné a ešte aby sa aj oplodnili... Keď sa rok nedarí...

ersp
5. aug 2024

@bambulka711 sa skusenie nic nedas 🙂

ersp
5. aug 2024

@andyka105 taka spon niesom sama 😀

andyka105
5. aug 2024

@bambulka711 ved presne to uz by musela byt extra nahoda aby sa podarili dve naraz ked doteraz bol problem 😂 ale zas mozno je vacsia sanca ze aspon do jedneho vajicka chlapec doputuje a podsri sa 😂 drzime teda palce za vyskusanie nic nedate.
@ersp No ved to…. Ja som skusala este jeden test ale aj ten uplne biely tazke uz to vzdavam. Vecer dam horucu vanu a uz len budem cakat

ersp
5. aug 2024

@andyka105 ja tiez biele, neratam kanaliky mamatestu 😀😀😀

ranita4
5. aug 2024

@bessdonna aj ja to tak mám, že klesá teplota až po MS.

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 rozhodla by som sa rovnako ako ty🤗 podla mna si urobila dobre

bambulka711
5. aug 2024

@ersp inak, mám dve vľavo a jedno vpravo. Možno u vás by to mohla byť cesta 😊
@zuza265 hej, akurát si idem pichnúť... Ale ja som z toho taká vypnutá už, že tomu nádej nedávam. Miestami sa mi už ani rozprávať nechce. To skôr pre svoj dobrý pocit.

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 naozaj ta chapem🙏🏼 pozri, keby to teraz neskusite, bola by to skoda❤️ snad ozaj nebudu 3 a keby 2, tak je to ok☺️ velmi ti drzim palce, nech je to dnes poriadne semeniste😂😂😂

bambulka711
5. aug 2024

@zuza265 ja som z tej ordinácie odchádzala s tým, že tak nič, ale partner ma presvedčil, že skúsime, že aspoň bude vyššia šanca. Tri snáď nie, lebo ten tretí folík mal ešte len 16 mm a ďalšie mali tak po 10 mm. Neviem, či je šanca, aby to aj ten tretí dobehol ešte. Ráno chcem ísť k lekárovi na sono ešte, nech sa pozrie.

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 podla mna nie. Ak praskne, bude nezrely isto. Ani keby beries nejaku stimulaciu, tak to uz nestihne. Tak daj vediet co zajtra lekar🤗

ersp
5. aug 2024

@bambulka711 ale zaujimave lebo ja sice clostyl mavam ale nikdy 2 nenarastli 😀😀

bambulka711
5. aug 2024

@ersp no ja som tiež zostala vybúraná, že tri... A sa ma doktorka pýtala, ako je možné, že minule bol len jeden a teraz mám tri. Skoro ma porazilo a iba som sa utvrdila v prestupe do Brna.

bambulka711
5. aug 2024

@zuza265 no veď ja práve som stimulovaná, ale keby boli naozaj už tri zrelé, tak by som sa aj obávala. Preto sme už ani nečakali s gonasi a dala som si ho rovno dnes.

ersp
5. aug 2024

@bambulka711 to hej, ako mna na toto hned upozornili pri predpise clostylu ze ak mi tam zareaguju vajecniky tak iui sa nekona..tiez by ma to ani nenapadlo

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 jaaaj prepac🙏🏼 ale to i tak nedorastie. To by potreboval na prasknutie podla mna este zo 4 dni minimalne. Alebo teda na dozretie

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 kolky si den cyklu??

bambulka711
5. aug 2024

@ersp mňa neupozornili a ešte sa ona mňa opýtala, ako je to možné... No neviem, ja som si myslela, že to by mali oni vedieť
@zuza265 dnes 9DC. No keby nepichnem gonasi, pri letrozole je zajtra dosť veľký už. Teraz mi idú 3 mm denne. No veď uvidíme, o šiestej som dala Letrozol, posnažíme dnes a zajtra a už len čakať. Ale som na zemi, nedávam tomu.

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 tak to ti riadne rastu. Mne pri stimulke veru nesli tak rychlo😂 jasne. Treba byt aj pozitivny aj pri zemi. Hovor mi nieco😂 uz potom len cakat…

bambulka711
5. aug 2024

@zuza265 akože, ja som celý mesiac ok a dnes ma to zase tak zomlelo, že iba by som plakala. Ešte zajtra a zas sa vypnem nejako na 12 dní.

zuza265
5. aug 2024

@bambulka711 je to narocne. Najma ked akoby uz clovek caka ze uz bude toto hento tamto nejaka cielova rovinka. Plus hormony a vsetko. Ja sa snazim prijat situaciu s pokorou. Mat male check pointy. Mat aktivity. A tym padom byt v klude. Ale su situacie kedy proste … je to tak ako dnes u teba