icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
18. sep 2024

@murka27 ja napriklad toto vobec neviem 🤷‍♀️ nikdy mi nebrali takto krv aby sledovali HCG 🤷‍♀️ ja idem za tyzden k doktorovi a uvidime ci bude uz srdiecko, akurat rano som robila posledny test aby som mala na pamiatku a na to ze mi tyzden meska tak sa my zdalo ze ciarka je slabsia, ale neriesim. Iba by ma to zbytocne stresovalo.

sandra299
18. sep 2024

@bambulka711 no veru darcovské spermie nie sú zlý nápad. Si si istá že on to dieťa chce? Takéto správanie tomu moc nenaznačuje…mrzí m to

mimuska328
18. sep 2024

@bambulka711 ja by som asi tiež išla skôr bud do darovaných spermii kde skôr aj máš istotu ze budu v poriadku a vyjde ti to ako píše @sandra299 alebo potom teda dat skôr zmraziť partnerove spermie a nespoliehat sa na neho ci to stihne ci nie keď si už urobil plány dopredu. Každopádne máš môj veľký obdiv ze si sa vôbec na to dala. Držím palce 🙏

bambulka711
18. sep 2024

@mimuska328 ja si neviem predstaviť mať dieťa s nejakým noname chlapom. Som pripravená, že budem single mama, že bude dieťatko mať moje priezvisko, že neuvidím ani euro od chlapa a pomoci sa nedočkám. Ale nejako nie som stotožnená s darcom. Dieťatko sa raz bude pýtať a ja si neviem predstaviť, že mu poviem, že neviem, kto a kde je jeho ocko, ako vyzeral... takto mu aspoň budem vedieť aj pekné veci porozprávať, lebo kedysi to aj pekné bolo. Možno na hlavu celé, ale ja už to teraz nechcem vzdať...
Ale áno, alternatíva B je mrazenie spermií, s čím súhlasil a odvoz už mám poistený tiež.
@sandra299

ersp
18. sep 2024

@bambulka711 ach ten tvoj chlap...dufam ze to vyde a bude to ok a nebudes sa dopovat hormonmi zbytocne...mne akurat volali z car a az neskor budeme mat konzultaciu takze vidim to az na november na ivf

bambulka711
18. sep 2024

@ersp ja už neriešim. V stredu bude prvé sono, predpokladám, že v piatok druhé. V piatok ho objednám na mrazenie a nech rovno podpíše tlačivá a nech ide do zadku. Keby mi to nebolo blbé, tak tam pôjdeme oddelene. Fakt nemám chuť ho ani vidieť momentálne.

mirus11
18. sep 2024

@bambulka711 ja sa ti čudujem,že ty robíš pre to všetko a on to ma totálne na háku.Aspom ja to takto vidím,že on je nezrely na dieťa,radšej by som si vybrala vetu darcovske spermie,predsa je tam omnoho väčšia šanca,že to vyjde.Toto keby mi urobil môj chlap,tak by to bolo pre mňa znamenie tam z hora,že s ním nemám rátať a ísť tou druhou ponukanou cestou.Prepac,ja som tu dlho a ako čítam tento tvoj príbeh,tak nerozumiem načo s ním stracas čas,keď on ti hádže polená pod nohy.Ved aj ten vylet sa dal posunúť,keď vedel, čo vsetko podstupujes.Ja viem čo to je,tiež máme prvé dieťatko cez IUI ,a tak si viem živo predstaviť,čo všetko prežívas a hlavne podstupujes,a viem že to je dosť aj na psychiku.

bambulka711
18. sep 2024

@mirus11 my už spolu v podstate nie sme, už je len darca. Ide mi už len o to, aby moje dieťa v budúcnosti, keď bude mať otázky, dostalo pekné odpovede. Ja s ním nerátam už v žiadnej forme. Finančnej, ani psychickej, ani osobnej účasti. A prežívam, doslova už len nech skončia tieto dva týždne a nech ide do zadku....

ersp
18. sep 2024

@bambulka711 to verim, ako toto sa nerovi ked uz siel do toho s tebou ako darca genetickeho materialu a ak ma tu morfologiu nizku tak fakt sa mohol kusok prisposobit..

bambulka711
18. sep 2024

@ersp veď ja mu k tomu ešte poviem, keď sa stretneme. Verím, že to mrazenie až tak tie spermie nezničí, čo už mám robiť 😥 môžem si dať večer ešte 2 progesteróny, ale neviem, či to už nie je zbytočné a iba si uškodím.

bessdonna
19. sep 2024

baby je normalne toto,ze rano o 10som mala pozitivny ovu test a o 6uz negativny(taky skoro pozit.ale viditelne slabsi),nasledne slabol,rano vyskocila teplota,zajtra zrejme vyznaci ovu.cize po pozit.teste ovulujem takmer okamzite?v ten den vecerny sex o 9 uz nepomoze,vsak?iba z predosleho dna,to sme mali cez obed.mna porazi.je mozne,ze u mna po pozit.teste je uz neskoro?resp.zopar hodin po pozit.teste.k tomu hlien v ten den kremovy,den predtym kremovy a predtym 3dni bielkovy.nechapem co to moje telo stvara

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 ak spinis, ms uz nezastavis, ja som napr dostala aj s progesteronom ms, jeden cyklus som to skusila ked som mala clostyl, a dosla normalne aj pocas bratia, rano som dala progesteron, na obed sa pustila ms 🙂 btw k tvojmu chlapovi, vy teda mate ujasnene ze bude to dieta ofiko len tvoje a on nebude sa starat, prispievat nic...neobavas sa ze ak sa raz babo narodi zmeni nazor a bude sa chciet podielat na vsetkom? Pokial ho mas rada by to problem nebol, ale ak mate uz teraz nejake nedorozumenia tak ja by som sa toho celkom bala

bambulka711
19. sep 2024

@ersp áno, máme takú dohodu, že dieťa je oficiálne moje, on nebude na rodnom liste a ostatné bude na základe dohody. Samozrejme, rátam so všetkými možnosťami, ktoré opisuješ. To, že sa prebudí, by pre mňa, samozrejme, bolo najlepšie riešenie... veď máš dieťatko už, vieš, čo to obnáša aj pre pár... a nezastavila, hlásim 1DC v plnej sile, skoro som sa pozvracala ráno - asi kombinácia bolestí a nervov.

bambulka711
19. sep 2024

@bessdonna áno, aj ja to tak mám, že ovulácia do 12 hodín väčšinou po pozitívnom teste a na druhý deň už teplota hore. A sex v ten deň má veľkú šancu na úspech, keďže vajko žije 12-24 hodín po uvoľnení cca.

bessdonna
19. sep 2024

@bambulka711 dakujem pekne za vysvetlenie.akurat ten sex bol az vecer,kedy uz testik slabol.no nevzijem sa do toho po tych mesiacoch.

bambulka711
19. sep 2024

@bessdonna to nevadí, pozitívny test znamená, že ovulácia ešte len bude. Pokojne mohla byť aj o polnoci ✊

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 tak od zajtra teda pichas injekcie? 🙂

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 tak vudem drzat palce, nech chlap rozum dostane a podiela sa s tebou na vychove a starostlivosti ak sa Vam podari 🙂

bambulka711
19. sep 2024

@ersp veru tak, všetko ready a idem na to ráno. Dám si to tak o 9tej-10tej, nech nemusím zbytočne vstávať skoro, ak by sa mi nechcelo.

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 to ano, drzim palce 🙂

bambulka711
19. sep 2024

@ersp dík, chlap mi práve volal, že v pondelok príde, ak bude treba, tak som pokojnejšia. Mraziť nakoniec nejdeme. Mi odľahlo, lebo 360€ ďalších by ma už dorazilo asi... finančne.

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 tak super ze nemusite mrazit 🙂 ako vravis zbytocne peniaze a znisi sa kvalita pri odmrazeni zbyticne

bambulka711
19. sep 2024

@ersp som mu to vysvetľovala, že ak by to na tom stroskotalo, tak ho už v živote nechcem vidieť... tak nakoniec sa ukľudnil, že turistika ozaj sa dá o deň skrátiť. Ja teda dúfam, že to bude v utorok, ale v princípe mi je to jedno už teraz.

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 to jasne, ale tak mozno prave taketo veci mu otvoria oci 🙂

bambulka711
19. sep 2024

@ersp uvidíme. Úprimne, po odbere ho nechcem vidieť pár týždňov, aby som si to ja celé upratala, odpočinula si konečne od toho počítania a pasovania sa do termínov a testovania a pod. Hlavne aby to už skončilo, mali sme embryjká a už sa budem pokojne pripravovať sama ma vklady ❤️

ersp
19. sep 2024

@bambulka711 to verim, myslim ze oddych ti dost prospeje 🙂

linda5678
19. sep 2024

@murka27 ono hcg zavisi odo dna uhniezdenia a dolezite je najma ako stupa. Ja som mala napr. na 17dpo uz hodnotu 470 a teraz na 29dpo, co je rozostup skoro 2tyzdne, hodnotu 27.000. Este som ani nebola u dr. lebo sa neskutocne bojim tam ist po 2 MA😞

bessdonna
20. sep 2024

ahojte.co to znamena prodim vas,ze tretia teplota po ovu je stale takto nizko?vacsinou to mam takto ze prve 3nizko,potom vyskoci nad 37 a drzi sa tam,potom 2-3dni pred ms zacne minimalne klesat.nizky progesteron?

kristinkaris
20. sep 2024

Ahojte keďže ma dnes naplo zo šunky tak som zo srandy skúsila test nie z ranného mocu, som len 5DPO max 6 a testy takéto na tom mamateste hneď vybehla čiarka a toto test veeeeelmi slabunke dačo
Pozitívny ovu test bol 13.9

katariiinkaa
20. sep 2024

@kristinkaris no na oboch fakt niečo vidno 😍 takéto som mala 8dpo pri tomto tehu, držím palce nech pekne zosilnejú!