Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris Áno, na oboch niečo vidno😉 Len sa mi to zdá príliš skoro a keď to nebolo ani z ranného moču… Ale zas na dvoch rôznych testoch🤔 Každopádne držím palce✊, len nech pekne silnie a je to ono♥️
@evelyn1986 ešte ma napadlo ak ovulka prebehla v deň pozitívneho testu tak by to bolo dnes 8dpo
Čaute baby🙋♀️ Dlhšie som tu nebola. Čo máte nové? Ja som mala najprv nervy, už som bola rozhodnutá, že ani v meraní ani v testovaní s ovu testami tento cyklus nebudem pokračovať, lebo konečne som sa dočkala pozitívneho ovu testu a sex nám nevyšiel, lebo niekto musel ísť na pivo…🙄 Taká som bola nasratá a nervózna z toho, že som myslela, že už kašlem na to. Ale druhý deň mi vyšiel tiež pozitívny test, rovnako silný a vyzerá to, že sme to nakoniec celkom dobre stihli, tak už mám zase dušu na mieste☺️😁
Mám ešte otázočku. Myslíte, že teplotu zo 14 DC mám vymazať, alebo nebrať do úvahy, keď som merala len po dva a pol hodinovom spánku? Išla som spať až skoro o pól štvrtej ráno a merala som o trištvrte na šesť, ako každé ráno. Aj mi tam vyskočila teplota, už som myslela, že je po ovu, ale další deň mi teplota klesla, takže ovuláciou to nebolo a teplota mi zrejme vyskočila kvôli tomu krátkemu spánku…
@ersp kedy ideš teda na ten zákrok, aby ti odstránili tú cystu?
@bambulka711 myslím na teba a budem ti držať palce, aby ti to všetko klaplo ako má☺️ A viem ťa úplne pochopiť. Túžba po dieťatku je veľká, či s chlapom, alebo bez neho. A nemusíš mať vôbec strach, všetko zvládneš aj sama. A keď sa chlap umúdri, bude to pre teba len plus. Bodaj by to tak aj bolo✊
@kristinkaris Aj to sa mi zdá skoro😁 Ale ak to vybehla čiarka na dvoch rôznych testoch, asi to náhoda nebude☺️
@evelyn1986 no jasne to sú len také predpoklady :D najbližšie otestujem v pondelok ☺️… no podľa mňa si dnes 1DPO☺️
@evelyn1986 ďakujem, dnes som začala so stimuláciou, tak už len odpočívam a relaxujem a venujem sa sebe...
@kristinkaris toto boli vtedy moje od 8dpo, skôr som neskusala ani robiť. Aj ten na 8dpo som robila len preto lebo ma v ten deň osral vták a muž sa smial že to je isto znamenie zhora 😂😂 tiež si myslim inak že kľudne už mozes byt 7-8dpo, čo by aj sedelo na to ako čiarky vyzerajú 🥰
@evelyn1986 ahoj, no zakrok ma caka vo stvrtok, celkom mam z toho bobky, verim ze to dam vez uspatia a neurve ma od bolesti 🙂
@ersp a prečo chceš ísť bez narkózy? Viem, že niektoré ženy chodia aj na odber vajíčok bez, ale ja by som to teda nechcela podstúpiť 😨
@bambulka711 aby sa to postihalo, keby mam riesit predoperacne a vsetko okolo asi by sa to tento cyklus nepodarilo stihnut (prepichuje sa na konci cyklu) a cakat dalsi mesiac fakt nechcem ked rastie
@ersp aha, čudné, že ja predoperačné mať nemusím na odber vajíčok, lebo že to je krátka narkóza a nemám nadváhu ani nič rizikové.
@ersp ahoj ja keď som riešila predoperacne na kyret aj hysteroskopiu tak som to mala hneď vybavené kedze to není dlhý zákrok stačilo z interneho mat krv, ekg a myslím ze moc a výsledky do poobedia spolu so správou. Ono ten papier aj tak nesmie byť starší ako 2 týždne alebo tak nejak a vraj už to robia aj obvodný lekári pokiaľ majú ekg prístroj
@bambulka711 možno ťa intubovať nebudú iba prispia venozne v tom prípade predoperacne netreba
@kristinkaris áno, iba tak... ale myslela som si, že to sa robí aj pri cyste.
@bambulka711 na svk ak sa nemylim aj na odber vajicok sa robia predoperacne, ako radaej mat vysetrenie ako sa nieci pototo, ja som este nikdy nemala anestezu a bez vysetrenia by som nesla
@bambulka711 tooo uz nezistim 😀 ja si to "uzijem" nazivo
@mimuska328 ako je to mozne, ale nechcela som to rizkovat, mamca mala pred par dnami operaciu a sa musela objednavat na predoperacne, ziadne ze na pockanie, takze som to nechcela rizkovat 🙂
@ersp máš môj obdiv, pre mňa už IUI bol stres 😅
Dievčatá, minuli sa mi tehotenské testy, tak sa rozhodujem medzi mamatestom a dr.max. Do ktorého "investovať"?
@bambulka711 ako ja mam totalne bobky z toho ale musim to zvladnut 🙂 akurat maly bol prvy tyzden v skolke a uz vo stvrtok vecer mal zvysenu teplotu a vyzera aj zapalene hrdlo, ale nehoruckuje, yak dufam ze do stvrtka ostanem zdrava a nedoniesol taku mnamku zas...
Osobne kupujem oba, mama test ukaze skor, avsak ma dost krat sklamal ciarkami falosnymi, dr max ma menej farbiva tteda ukazuje tehu neskor, ale nepocula som este nan staznosti ze ukaze falosne pozit 🙂
@bambulka711 ja som zatial oba razy musela mat predoperacne 🤗 aj pohovor s anesteziologom pred operaciou - pred opu
@zuza265 a bola si na Slovensku? Lebo mne aj do správy napísali, že netreba a vysvetlila mi lekárka, že nemám rizikové faktory ako nadváhu a tak... Všade iné pravidlá 😅
@bambulka711 aha ty si mimo slovenska? Ano na slovensku. Tiez mam vsetko ok a teda bude to vseobecne moja 5-ta narkoza a kazda bola uplne ok. U nas chodia k narkoze dr aj sestricky z ARA z nemocky, tak mozno ak kvoli nim
@kristinkaris Ahooj, no ako to s tebou vyzerá? 😍
@zuza265 ja chodím do Brna. Aktuálne som štvrtý deň stimulácie už, v stredu ráno idem na prvé sono kontrolné, že ako to vyzerá. Ja ešte žiadnu narkózu za sebou nemám, ale toto nebude taká, ako keď ideš na operáciu veľkú. Toto je tak na 10 minút vraj a o dve hodiny ideš domov.
@bambulka711 zvládaš zatiaľ v pohode tie injekcie? 🙂
@katariiinkaa neviem, či by som to nazvala, že v pohode, ruky sa mi trasú stále. Zatiaľ teda jednu denne nejako zvládam, uvidím, čo bude neskôr, keď budú aj 3-4 🙈
@bambulka711 zvládaš si sama pichat?
@katariiinkaa nemám na výber bohužiaľ. Ale tak, v mysli vidím ten výsledok, tak ma to akosi poháňa 🙂
@katariiinkaa ahoj no dnes mamatest negatívny ale tak mala by som byt iba 8dpo 🙂 tak beriem s rezervou

@katariiinkaa ďakujem 🍀 dúfam ❤️