Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp
@katariiinkaa dúfajme. Neviem, či je to dobrý výsledok alebo nie, ale hlavne, aby boli embryjká 🙏✊
@bambulka711 a netreba sa bat toho aby nepraskli?
@rybkaa ahojte ako dlho sa moze uzival inofolic? Moze sa aj rok ?
@bambulka711 urcite vedia co robia 🙂 mna zajtra caka nastup pred 7dmou a dufam ze sa uspesne zbavim cysty 🙂
@andyka105 to sme ešte neriešili, zatiaľ mám injekciu na to, aby nepraskli, aj v piatok ráno mi ju pichnú, takže potom na vyšetrení sa opýtam na to, že čo a ako s odberom..
@ersp držím palce ✊
@hsjdudhdbd neobmedzene, je to vitamín.
@bambulka711 teraz do piatku nieco pichas ci nic?
@ersp áno, dve injekcie ráno. Jednu na rast, druhu aby nepraskli - tá teda aj bolí 🥴 dnes a v piatok mi ju pichajú sestricky. Zajtra to buď zvládnem sama alebo chlap.
@bambulka711 fuu ha 🫤 no ale aj tak kde to ma logiku, naprv nech rastie potom nech nepraskne 😀
@ersp tak, oni ich potrebujú čo najviac a kým tie pomalšie rastú, tie veľké nesmú prasknúť. Oni ich vysávajú priamo z folikulov. Keby praskli, tak je to cele zbytočné...
@bambulka711 to mi je jasne 😀 ja som dost clovek ktory vo vsetkom hlada logiku a potom mi niektore veci nezapadaju 😀😀
@bambulka711 ono mna vlastne zajtra caka to iste ako pri odbere vajicok 😀 napichnu, vysaju, len vajicko nebude 😀😀😀
@ersp hej a ešte pri vedomí... Ja som dnes kolabovala, keď mi pichala injekciu, nie ešte live odber. Aj sono ma dnes bolelo,.také citlivé všetko teraz je.
@bambulka711 tak u teba po tej stimulke je to vsetko nafuknute😀 tak vidis zajtra porozpravam ako taky odber prebieha 😀
@bambulka711 drzim ti silno palce❤️ mas podla mna uplne v pohode pocet. Najdolezitejsia ne aj tak kvalita vajicka a ich dozretie a tu to najma zelam🙏🏼
@kristinkaris bodaj by 😍 zas na oboch pekne vidno 🍀
@kristinkaris vidiiiiiiiiim 😍😍😍🤞
@kristinkaris aj ja vidím, len nech tmavne ❤️
Tak ja uz som bez cysty, uspesne za mnou, trochu utrpenie ale nevadi 🙂 uz dr na sale mi povedal ze ak ivf musime hned, takze v pondelok podla vsetkeho budu nastavovat protokol a mali by sme mat pohovor aj s koordinatorkou...uz len dufat ze ms dojde tak aby sa to postihalo
@ersp super, to sú skvelé správy. Určite stihnete, veď protokol je rozpis liečby, že kedy čo si máš dávať.... Máš môj obdiv, ja by som to naživo nedala. Dnes som si sama pichala tú druhú injekciu a ešte teraz skučím 😂
@bambulka711 ja neviem ale mne to prislo ako by to bezne bez uspavania nerobili, obcas na mna tak zdivene kukali 😀😀😀 len po punkcii ma dojst ms ale neviem jak rychlo, takze dufam ze ak tak najskor sobota/nedela ze to srihneme 🙂 uz mame naplanovanu aj konzultaciu z koordinatorkou na pondelok a ideme strmhlav do toho 🙂
@ersp stihnete, ak by si dostala menzes v nedeľu túto, tak stále je to ok, lebo stimulácia sa začína až na druhý deň 🙂 takže ak čakáš až budúci víkend, tak je to super. Ja som si tiež myslela, že to bude horšie celé, ale je to ako keby si si išla po Paralen.
@bambulka711 ale este je tu dnesny den, piatok a sobota 😀 ale tak mozno vedia stimulaciu posunut o kusok 😀 ja praveze neviem kedy pride, povedali mi ze teraz by ju punkcia cysty mala spustit 😀 ako ja neviem ja som v hlave mala nastavene ze proste to treba dat von a bolest prezijem 🙂 ale inak personal, podmienky, izby klobuk dole 🙂
@ersp no čo viem, tak sa začína druhý, v najhoršom tretí deň... Veľmi držím palce, aby ti to vyšlo ❤️ je to záhul, sme človek vidí ten cieľ...
@bambulka711 ved toto uvidim, asi to uz neoplyvnim 🙂
@katariiinkaa
@andyka105
@bambulka711 ďakujem ☺️ snáď to je na dobrej ceste

@bambulka711 zas o krôčik bližšie 😍