icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evelyn1986
26. sep 2024

Ahojte baby. @ersp tak super, už to máš za sebou dobré správy pred sebou. Je super, že môžete ísť rovno na IVF a aj idete do toho☺️
@bambulka711 no vidíš, tak si to zvládla aj sama. Máš moj obdiv, ja by som to nedala. Aj keď som si po pôrode mala pichať fraxiparin, tak mi musel niekto, nedala som to…
@kristinkaris vidíííím🥰 A silno držím palce, aby čiarka silnela😊
Ja som dnes 7 DPO, teplota vystrelila, neviem, či je to tým, že už som zapla kúrenie a bolo v spálni 24 stupňov… ale takéto vysoké teploty som nemala ani cez leto, keď sme v spaní mali stupňov 29😂 Tak uvidíme, ostáva len čakať…

ersp
26. sep 2024

@evelyn1986 tak u teba vyzera graf velmi nadejne 🙂 ano mam to za sebou a odporucili hned ivf, lebo by cysta mohla opatovne narast a zas by som musela ist na punkciu (uplne mi tenti zazitok 1x stacil) 😀

evelyn1986
26. sep 2024

@ersp Áno, vyzerá to nádejne, ale nádeje si zatiaľ robiť nechcem😅
Ani sa ti nečudujem, tiež máš moj obdiv. Viem, že každý sa vždy snaží vyhnúť narkóze, ale ja by som to asi bez nej nedala😂

ersp
26. sep 2024

@evelyn1986 zhodnotila by som to tak ze 1x sa to da vydrzat lwbo clovek nevie co ho caka, ale druhy krat nevviem 😀

evelyn1986
26. sep 2024

@ersp Chápem😁 To ako u mňa s cisárskym… keď som išla prvý krát, netušila som, čo ma čaká. Ale druhý krát sa mi do toho už veľmi nechcelo. Si pamätám, keď mi dali asi tú “náladovku”, začala som mať strašnú potrebu ísť domov🤣

ersp
26. sep 2024

@evelyn1986 heh tak to veselo 😀 ano najlepsie je ist do neznama, ale uz aspon viem co ma +/- caka na odbere vajicok 🙂

zuza265
26. sep 2024

@ersp mne zacinal protokol uz 1 dc. Ale teda naozaj vacsinou zacinaju az 2 dc🤗 tak to len tak dodavam. U mna su najlepsie rozhodnutia takto “na rychlo”. Budem drzat palce

ersp
26. sep 2024

@zuza265 ano ja dufam ze to vyde takto narychlo, ze nebudem mat cas mysliet na pre a proti a mat stresy 🙂

evelyn1986
26. sep 2024

@ersp Treba myslieť len na to pre… Nič z toho nie je proti😉

ersp
27. sep 2024

@evelyn1986 ano tak sa aj snazim 🙂 u mna uz len cakat na ten pohovor, otazne uz mame len metody ktore zvolit a ktore nie, prideme toho dost este na rozmyslenie 🙂

bambulka711
27. sep 2024

@ersp ak máte dobrý spermiogram, stačí predĺžená kultivácia a ICSI. Ostatné vraj nemá nejaký zmysel 🤷 ja akurát na ceste do Brna, tak snáď už naposledy pred odberom 🙏

ersp
27. sep 2024

@bambulka711 manzel az na morfologiu 3,9 ma ukazkovy spermiogram, dokonca pri PCT mal 95% progresilnych pohybujucich sa, co vraj su radi aj za 50% 🙂 urcote predlzenu chceme, geri inkubator tiez 🙂 a uvidime co dr ci isci treba alebo sa nehaju prirodzene oplodnit, ja som presvedsena ze chyba je u mna a spermie su OK 🙂 ale uz ked pojdeme do toho setrit sa nebude 🙂

bambulka711
27. sep 2024

@ersp jasné, tomu rozumiem. Ja som teda ešte nebola s embryológom, tak uvidíme, čo povie. Neviem, či dnes, či kedy chodí...

ersp
27. sep 2024

@bambulka711 uvidis 🙂 ja som mega zvedava co bude v pondelok, lebo uz mam hlavu jak melon z toho 😀

bambulka711
27. sep 2024

@ersp neboj, nie je to také zlé... Tak ja idem v pondelok na odber. Zatiaľ najmenej 14 folikulov, tak už len aby vajíčka aj v nich kvalitné boli a aby nepopraskali predčasne 🙏

ersp
27. sep 2024

@bambulka711 tak to super ze tak narastli 🙂 urcite vo vacsine vajicka vudu a z nich nieco uz sa podarii 🙂

andyka105
27. sep 2024

@bambulka711 tak to je pekny pocet…. Super tesime sa s tebou a teda poriadne sa priprav na ten pondelok.
Ja som bola dneska u doktora, zatial len zltkovy vak bez plodu. Ach dufam to dobre dopadne

katariiinkaa
27. sep 2024

@bambulka711 tak to znie riadne dobre 😍 vy ako nakoniec? dávate aj mraziť tie spermie?

bambulka711
27. sep 2024

@ersp
@andyka105
@katariiinkaa ďakujem dievčatá. Mali sme mraziť dnes, ale nakoniec si partner upratal priority, takže ideme fresh v pondelok 🙏 a hádam bude všetko ok, nepopraskajú skôr a budú kvalitné vajíčka. Do folikulov, žiaľ, nikto nevidí a nevieme, čo je dnu...

bambulka711
27. sep 2024

@andyka105 držím palce. Žĺtkový vak je super, to už je len krôčik k srdiečku ❤️

katariiinkaa
27. sep 2024

@andyka105 koľko dpo si? Dobre je určite že bol vidieť aspoň ten žltkovy, určite to može byť ešte v poriadku všetko ❤️ kedy máš ďalšiu kontrolu?

evelyn1986
27. sep 2024

@bambulka711 tak to máš samé dobré správy☺️ Aj počet folikulov aj čerstvé spermie budú😁 Si na tej najlepšej ceste😉

evelyn1986
27. sep 2024

@andyka105 neboj sa, dobre to dopadne. Na týchto prvých kontrolách je hlavné, aby vak bol tam, kde má. V koľkatom týždni by si mala byť?

andyka105
27. sep 2024

@bambulka711 a ako to je s tym praskanym folikulov…. Dostala si nieco aby nepraskli?

@evelyn1986 @katariiinkaa no dnes by som mala byt 6+3, dpo neviem apka my ukazuje 32 ale nemala som jednoznacne vyznacenu ovu, mozno som len 28dpo neviem presne. Tym ze som mala predtym potrat tak my doktor dal preventivne progestenal. Tak to ma tak povzbudilo. Lebo pri tom potrate sa uz na zaciatku tvaril tak vseliak. Ono aj tak s tym nic nespravim a jedine mozme cakat ako to dopadne ale ja verim ze bude vsetko ok

bambulka711
27. sep 2024

@andyka105 no picham si už tri dni orgalutran, ešte zajtra ráno si dám a potom večer ovitrelle. Ale potom už nič, až v pondelok ráno odber, tak sa bojím, aby to dobre dopadlo, či to ten orgalutran tak dlho podrží. No nebola si istá ani lekárka, tak musíme len skúsiť 🫣 snáď nebudem výnimka zase raz.

ersp
27. sep 2024

@bambulka711 takze ste sa bavili aj o tom ze tebe rychlo praskaju vajicka? Ked si mala gonasi tak za aku dlhu dobu ti praskli za veznych okolnosti?

bambulka711
27. sep 2024

@ersp do 24 hodín. Bavili, ale tam je tiež zakaždým iný lekár, takže moja o tom nevie a dnešná si takú zmenu nezobrala na triko. Že uvidíme a keď tak nabudúce upravíme 🫣

andyka105
27. sep 2024

@bambulka711 uff dvakrat si prejst protokolom, prakticky zbytocne ..... hmmm zaujimave tak ale hadam vydrzia do pondelka.

ersp
27. sep 2024

@bambulka711 len to ze by ta stalo dalsie peniaze ak popraskaju skor a nedojde k odberu ci?

bambulka711
27. sep 2024

@andyka105 no snáď nie. Hádam neprasknú všetky keď tak... Neviem, no.