Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ako viem ze nafuknutie brucha, bolesti podbruska a spinenie sa moze objavit po odbere vajicok (dnes nam to vraveli) ale urcite by som im zavolala, radsej o utz viac ako nieco pototo..
@ersp čítala som aj ja, ale toto je také ako keby tvrdnutie brucha aj. Keď ležím, je to fajn celkom. Samozrejme, môže to byť aj nejaký zápal úplne nezávislý od toho. Veď toľko hormónov, že sa čudujem, že mi ešte druhá hlava nenarástla 😂
@bamarlenka no, presne, taký problém sa vycikať ako keby. Akože, vycikám sa, ale vždy ma oblieva pot a brucho je citlivé na dotyk po stranách od pupka. To ale pripisujem aj tomu, že som od nedele nebola na veľkej poriadne.
@bamarlenka nie, nepovedali mi nič, iba mi 5x zmerali tlak a mala som ísť na záchod.
@bamarlenka vďaka, mám bryndzovú nátierku teraz a skúsim ráno jogurt, tvaroh atď. Pijem našťastie dosť 🙏 nehovorím, že je to niečo hrozné, ale príjemné tiež nie.. hlavne, ak to viem eliminovať.
@bambulka711 suhlasim mne dnes vraveli ze min 2-3l tekutin a vela bielkovin
@ersp
@bamarlenka super a ja tretí deň jem granadír, vývar a chleba so šunkou, takže ak nerátam jedno vajce, tak žiadne bielkoviny.
Rozmýšľam, kedy je už čas na lekára a kedy zbytočná panika.
@bamarlenka vidíš a napriek tomu mi nepovedali základné veci v Brne. Čo som sa nepýtala a neprečítala, to neviem... Ale zjedla som dosť tej pomazánky, pridala ešte viac vody a striedavo sa prechádzam a odpočívam... Snáď to povolí celé.
@bambulka711 áno jasne, aj sušená, ma to také iste účinky. 😉 posielam Vám všetkým žienkam, budúcim maminkam, nech sa každej splní sen, a nech sa čím skôr dočkáte tej chvíle. Ste silne baby,všetky, koľko Vás tu je. Mne moje slniečko prišlo do cesty nečakane keď som mala 20 rokov, bolo to pre mňa ťažké prijať, ale dnes s odstupom 7 rokov viem , že nie je dôležité kedy bábätko príde, dôležité je, že je a je zdravé. Žena zvladne všetko. Vy to všetky dobojujete do šťastného konca. Napriek tomu, milujte život, užívajte si každú pritomnu chvíľu. ❤️
@bambulka711 ak sa jedna o zdravie radsej ist zbytocne na pohotovost...ohss nie je sranda, tam treba infuzky na par dni aby sa hormony z tela vyplavili von..
@bambulka711 ja mam za sebou prvu injekciu, kusok sme maturovali to zriedit nam to nechcelo natiahnut do striekacky ale nakoniec sme to zvladli ( aj ked posledny 0,1 sa nam nepodarilo natiahnut, co verim ze nevadi) ale zabolela jak slak 😀
@ersp gratulujem. Neviem, aký typ injekcie máš. Ja som nič nemusela triediť našťastie. Len som si na striekačke nastavila číslo a pichla alebo mala hotovú dávku, kde stačilo dať včeličku celú. Boleli ma tie injekcie, ktoré bránili prasknutiu folikulov. Tie som si sama našťastie dávala len 2x. Zvyšné 2 mi pichli v centre.
@bambulka711 mne dali obe na riedenie, nevadi, naucim sa, myslim ze dnes ked kvapka usla tak sa svet nezruti 😀😀😀
@ersp myslím, že nie 😊
@bambulka711 zajtra to uz bude dufam lepsie, chlap potom na to nasiel grif tak bude on natahovat do striekacky 😀
@ersp určite, ja som prvý deň bola totálne v strese, príprava jak na operáciu a ten posledný som si to pichla popri tom, ako som odháňala psa od mačky 😂
@bambulka711 waaaau tak zatiaľ to krásne vyzerá 😍😍 ďalšiu správu budeš mať zas za 2 dni? To už bude posledná?
@katariiinkaa veru, plačem ako hlúpa, úplne ma to dostalo, že vlastne ešte jedno z tých slabších to ešte nevzdalo. Ďalšia správa príde v sobotu, vtedy už tie najlepšie sa budú mraziť a keďže sú niektoré pomalšie, tak zrejme posledná príde až v nedeľu, aby sa dala tým pomalším šanca dobehnúť to a tá už bude finálna.
@bambulka711 supeer sa to vyvija 🙂
@bambulka711 ja tiez ma klepalo jak osiku, sa chlap smial nech si do oka nepichnem 😀
@ersp sa to tým chlapom smeje, keď jediná ich povinnosť je dať spermie do kelimka 😂
@bambulka711 ano ano presne tak 😀 ako moj chlap si je vedomi toho ze je to vsetko na mne a dokonca co som bola milo prekvapena jeho mama mu prizvukovala jak sme v utorok povedali ze ideme do ivf, ze je to vsetko na mojich pleciach a hlavne nech mi pomaha a je oporou
@ersp to je super, že máš takú oporu.... Len nech vám to vydrží.

@zuzi_747 ty si zlatá, ďakujem. Nemám síce čerstvú, ale mám dosť sušenej. To by mohlo byť tiež? Ešte som o tom nepočula, že z petržlenu čaj. Na prechladnutie a chrípku je super majoránkový, tak vyskúšam aj petržlenový ❤️