icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
3. okt 2024

@bambulka711 dufam ze ano 🙂

murka27
4. okt 2024

Ahojte žienky, dnes ráno som sa zobudila s bolesťou hrdla, hlieny mi štekajú neskutočne po hrdle a teda chcela by som sa vás spýtať či nemáte skúsenosť s týmito liekmi v tehotenstve alebo či mi neviete odporučiť nejaké lieky (spreje, sirupy, pastilky), ktoré môžem užívať v tehotenstve ❤️. Ďakujem vám veľmi pekne ❤️.

andyka105
4. okt 2024

@murka27 ja som bola tiez trocha nachladnuta..... slana voda robi divi..... skus kloklat slanu vodu, prestane ta boliet hrdlo, tiez som si robila slany vyplach nosa, ale su na to aj take roztoky na to.... plus v lekarni ti urcite poradia, dr.weiss ma produkty pre tehotne.... ale ja som sa zaobisla bez toho, iba napary, eukalyptus do difuzera a ak mas inhalator aj ten je super.

murka27
4. okt 2024

@andyka105 ďakujem veľmi pekne, kúpila som si od Dr. Weiss sprej do hrdla a idem rovno do postele ❤️.

andyka105
4. okt 2024

@murka27 skore uzdravenie, este fakt skus to kloktanie slanou vodou je to naozaj zazrak.

murka27
4. okt 2024

@andyka105 ďakujem veľmi pekne ❤️

zuza265
4. okt 2024

@bambulka711 vyvoj vyzera super! Drzim palce❤️ nech tak pokracuju aj dalej! A teda k ohss mne presne rozpisali “s vykricnikmi”, ze naozaj vysoko navysit bielkoviny plus minimalne 3 litre vody. V lete mi kazali aj 4 l. Ako sa citis dnes? Ja som vajecniky najma pri cikani citila po prvej stimulke tyzden a po druhej par dni.

bambulka711
4. okt 2024

@zuza265 ďakujem, uvidíme zajtra. Mám obavy, lebo medzi 3 a 5 dňom sa to zvykne zrútiť ten vývoj. Musím len veriť, že niečo ostane. A vieš čo, so mnou nikto nehovoril vopred o metódach, nepoučil ma, ako sa správať pred odberom. Z čakárne som šla rovno na sálu, s nikým sme nehovorili a po odbere mi iba lekár povedal počet vajíčok a nič viac zase. Ani, že ako budeme ďalej pokračovať, koľko embryí chceme dať na genetiku... tak dúfam, že mu zavolajú, ak nejaké prežijú.
Dnes už celkom fajn, ale stále pri cikaní cítim mechúr asi. Akože, nemám pálenie, ale musím to vždy najprv predýchať, kým sa tam všetko uloží na správne miesto a to fakt veľa pijem teraz.

zuza265
4. okt 2024

@bambulka711 aj ja som mala a chapem tvoje pocity ❤️ dufam ti to doda pozitivnejsi pocit, ale ja som mala jedno jedine oba razy a oba razy to dalo❤️ takze tvoji bojovnici robia co mozu🙏🏼 pamatam si ako som volala s embryologom a hovorim mu dajte mi nanho prosim pozor pan doktor, tak sa smial, ze da a velmi rad😂
Tym padom vyzera, ze sa ti to pomalicky eliminuje a snad to bude coskoro lepsie. A neviem ci vies, ale po opu mozes dostat menstruaciu ovela skor. Mne oba razy prisla po 9 dnoch. Niektore baby mali aj po tyzdni. Tak aby si sa nezlakla🤗

bambulka711
4. okt 2024

@zuza265 ďakujem, si veľmi zlatá. Áno, to som si už prečítala, že môže prísť skôr. Predvčerom som špinila, tak som čakala, ale zatiaľ nič.
Ja viem, že bojujú ako draci. Len predsa je tam taká obava, že čo bude zajtra... Ale verím, že to nevzdajú všetky. A vidíš, to ja ani nemám číslo na lekárku ani embryológa. Proste nula bodov, mňa celkom sklamali. Akože, boli milí a určite vedia, čo robia a robia najlepšie, ako vedia, ale cítim sa taká neinformovaná. No veď, zajtra tam budem volať, ak sa neozvú oni.

bambulka711
5. okt 2024

Chce sa mi plakať dievčatá, zatiaľ ani jedno nedali mraziť a čaká ma ďalší dlhý deň... Už len plačem a modlím sa, aby sa tá kvalita do zajtra ešte nezhoršila.

ersp
5. okt 2024

@bambulka711 ked nedali mrazit este nemaju dostatocnu kvalitu?

bambulka711
5. okt 2024

@ersp no kvalita je BB väčšinou, nie je najlepšia, ale stále dobrá. Lekárka ma upokojuje, že je to dobré, že všetky by mali mraziť, ale že možno čakajú ešte na tie 4 posledné, či sa nedotiahnu viac... Ale ja som na pokraji nervového zrútenia, že prečo aspoň tie 5-kove nezamrazili už 😭

zuza265
5. okt 2024

@bambulka711 prosim ta pozri si to video z clayo clinic kde dr Hlinka (embryolog vyborny, slovak) hovori o kvalite embryi. Dolezite - pokial su vhodne, tak je to ok a netreba sa az tak upnut na kvalitu - pismena cisla pri embryu. A podla mna sa to zbytocne riesi lebo si potom v strese❤️ su zelene - vyvijaju sa dobre. Mozno to uz dotiahnu dnes a dnes ich zamrazia. Vedia co robia❤️

bambulka711
5. okt 2024

@zuza265 vďaka, nenašla som ho síce, ale snažím sa upokojiť, že aj z pomalých a menej kvalitných embryí behajú detičky po svete...

ersp
5. okt 2024

@bambulka711 jaa sa v tom nevyznam, ale hadam vedia co robia

zuza265
5. okt 2024

@bambulka711 musis ist cez instagram na clayo clinic (vyborna klinika v Prahe) a tam maju 2 zive videa. Myslim, ze to hovoril v tom starsom, ale obe su prinosne

zuza265
5. okt 2024

@bambulka711 a obe videa su take pozitivne ladene - nezdeptaju ta ale daju ti dobre informacie ❤️ inak mne hovorila moja dr, ze statisticky je zmrazenych embryi 1/3 z odobratych vajicok - co u mna sedi. U teba by to bolo stale velmi velmi slusne cislo ❤️

bambulka711
5. okt 2024

@zuza265 počet je super, trošku ma trápi kvalita, ale som stará a napriek tomu som asi čakala zázrak. Tak, u mňa odobrali 18, ale len 12 zrelých. Neurobím nič, musím počkať do zajtra.

zuza265
5. okt 2024

@bambulka711 kamoska to mala rovnako a mrazili nakoniec 6 ks. Co je super pocet❤️

bambulka711
5. okt 2024

@zuza265 uvidíme, podľa toho, čo počúvam, zatiaľ to vyzerá, že problém je u mňa, keďže sa delia pomaly... počet je super, uvidíme, čo bude zajtra, či aj kvalita sa nezlepší ešte.

zuzka2662021
5. okt 2024

@bambulka711 nestrácajú našej. Mne z 9 vydržali 3 embrya do 6 dňa. Nezávisí na kvantite ale na kvalite. Radšej mat 5-6 kvalitných

bambulka711
5. okt 2024

@zuzka2662021 veď práve z toho som smutná. Že je ich síce 6, ale slabých 😥 asi sa mi na to nechce ani myslieť, stále mám bolesti a toto mi na pohode nepridalo.

bamarlenka
Autor odpoveď zmazal
zuza265
5. okt 2024

@bamarlenka presne tak❤️ dolezite je, ze sa vyvijaju spravne a su vhodne na vklad. Bodka🤗 ono tie hormony su svina a teda po takej davke sa asi tazsie zvladaju emocne situacie. Ale je to super ako to je🤗

bambulka711
5. okt 2024

Žienky, tak som s tými bolesťami skončila v nemocnici. Akurát dotiekli infúzky, tak konečne je mi lepšie, ale teda, nebola to vôbec sranda. Tak snáď zajtra aspoň prídu dobré správy z kliniky ❤️

katariiinkaa
5. okt 2024

@bambulka711 Ach tak to už museli byt riadne bolesti 🙁 hlavne že je ti už lepšie 🙏 myslim na teba cely tento týždeň nech všetko dobre dopadne ❤️ aj si ta nechali v nemocnici alebo ta pustili domov?

bambulka711
5. okt 2024

@katariiinkaa nemohla som chodiť, sedieť, ležať... auto som nechala pred pohotovosťou v našom meste, kde mi odmietli pomôcť, že čo oni s tým, tak pre mňa prišla kamoška a viezla ma do Ružinova, kde som si počkala 5 hodín 🙈 nechali si ma tu, kým mi to neprejde... Ale som aj rada, lebo som plakala od bolesti celú cestu. Tu som aspoň v dobrých rukách...

katariiinkaa
5. okt 2024

@bambulka711 verim že ti pomozu 🙏 určite dobre že si išla, aspoň máš lekárov po ruke ak by čokoľvek. Verim že už bude dobre, hlavne si skús pospať a oddýchnuť čo to ide, určite je telo vyčerpané z toľkej bolesti ❤️

bamarlenka
Autor odpoveď zmazal