Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 mas teda ohss? Fuu ale dobre ze si sla a daju ta kusok dokopy 🙂
@ersp mám a luxusný... No ledva som z auta vystúpila. Zúfalé ten urgent. Urgentne by som bola rýchlejšie v Brne a naspäť... Ale už je fajn. Len nikto neposlal výsledky dnes, tak som nesvoja.
@bambulka711 tak hlavne s adat rychlo fit a asi budes vkladom musiet pockat kym sa to da do normalu...nechces tam zavolat? 🙂 ja som dnes kramy dostala tak som zvedava ci zacneme zajtra uz so stimulaciou...a aby som sa nenudila ma vydrbalo tak ze mam cely laket narazeny
@ersp my sme vklad teraz ani neplánovali, až v ďalšom cykle najskôr. Super, že sme nešli na čerstvý, lebo by to OHSS bolo ešte horšie vraj. Držím palce 🙏🙏🙏
@bambulka711 ešte stále neposlali výsledky?
@katariiinkaa nie, už som písala koordinátorke, ale podľa mňa až zajtra sa ozvú. A ja nemám rozpočet na 5-6 embryí naraz na genetiku. Čudné, mám z nich zmiešané pocity...
@bambulka711 Mna zaraza to, ze ta na pohotovosti vysmiali, co oni s tym 🤦🤦🤦 Uz fakt to slovenske zdravotnictvo ide do kytiek. Este ze ta kamaratka do druhej nemocnice odviezli. Asi by som aj staznost poslala na tych doktorov na pohotovosti 🙈
@adka3321 čo ti poviem, ja som nemohla chodiť, plakala som a oni, že ma má odviezť manžel/sused/hocikto inam, že oni nie sú gynekológovia. Tak asi zavolám sanitku, keď vidím, že tam mám pacientku, ktorá nie je schopná už ani chodiť, nie ešte sa odviezť domov a zháňať si odvoz ďalší... Škoda reči. Našťastie potom hore na oddelení super, ani žiadny pocit, že čo ich v noci otravujem a tak. Len akosi, ako prestávajú lieky účinkovať, tak cítim, že sa to nelepší a musím si pýtať ďalšiu dávku. Takže tak každých 8 hodín cca.
@bambulka711 hlavne nech si rychlo fit, lebo to nie su srandy
@ersp veru, nebolo mi do smiechu. Seriózne som mala pocit, že idem rodiť, úplne tak isto som predýchavala, aj keď teda, to som ešte nezažila, tak to s istotou tvrdiť nemôžem 🙈 ale už som v dobrých rukách, pekne sa tu starajú o nás 😊
@bambulka711 to verim, nie su to srandy, hlavne nech ta tam daju dokopy 🙂
@bambulka711 a prečo.si chceš dávať genetiku? Je to tvoje prvé IVF. Treba skúsiť aj bez genetiky. S genetikou není záruka že sa uchytí embryo. Pridaj sa do skupiny IVF tam sa vyše dozvies
@bambulka711 ach jaj tak to riadne ohss. Nebudem ani komentovat ani ten pristup prvej nemocnice. Nonsens. Som ale rada, ze inde pomohli a je ti lepsie🙏🏼 videla som, ze niektore baby aj nechavaju v nemocnici. Aj ja som dostala poriadne instrukcie v centre co ako kedy a ze hned pohotovost keby cokolvek.
Vedia, ze maju odobrat z embryi bunky ano? A asi ivh davate aj s bunkami mrazit tym padom?🤗
Boze uplne myslim na to ako si sa vcera musela citit. To sa ti asi zrazu tak rapidne zhorsilo ze?
@zuza265 už je mi dobre a to je hlavné. No dala som spraviť genetiku, aj to vyplnila v tej žiadanke, ale nikdy sa ma nikto nepýtal, koľkým, či majú odobrať vzorku všetkým a pod. Iba na úvodnej konzultácii som povedala, že by som chcela genetiku, keďže vysoký vek u oboch a zlá morfológia spermošiek, lekárka si poznačila a koniec. Ani včera a ani dnes mi nikto nevolal, neviem, ako na tom sme, takže budem naozaj zlá, ak tie vzorky neodobrali. Mne o OHSS nikto nič nepovedal, nepoučil ma, pred odberom vajíčok za nami nikto neprišiel sa ešte porozprávať, iba tlak mi sestrička merala a ani po ňom nikto nespomínal, že mám nábeh na OHSS... Celkovo som mala svoju lekárku len na online konzultácii, nepreberala s nami žiadne metódy a potom len 3x sono, zakaždým niekto iný a iba povedali počet folikulov a ako pokračujeme so stimuláciou. Takže čo som si nenadiktovala, to nemáme... Takže ja som síce si čítala o tom, ale nevedela som, čo je normálne po odbere a čo už nie. Až keď to tak zrazu prišlo v plnej sile, som vedela, že je zle. Ako píšeš, behom hodiny to išlo z nuly na sto 🙈
@bambulka711 tak to su skvele spravy 😍😍😍 5 je podla mna celkom slusne cislo. Teraz dali zamrazit a ked ti dojde MS tak sa im ozves aky bude dalsi postup?
@andyka105 no zamrziť ich dali. Teraz musíme doriešiť genetiku a keď to bude v poriadku, budeme riešiť vklad, že čo a ako... Nie sú síce v najlepšej kvalite, ale aj BB je veľká šanca 🙏
@bambulka711 noo tak si sa dočkala 😍 paráda!
@bambulka711 a da sa genetika riesit aj po zmrazeni? Lebo ja som to pochopila u nas na konzultacii ze vzorky na genetiku sa riesia pred zmrazenim
@ersp no dá, ale je to veľmi rizikové, lebo by ho museli rozmraziť a opäť zmraziť. Ale tak, žiadanku som dala na genetiku, tak snáď nie sú padnutí na hlavu 🙈
@bambulka711 je to krasny pocet❤️ uz len pockat na genetiku - zevraj to v cr trva tak 4 tyzdne. Takze uz len vklude preckat nech je ohss uplne prec a mas dalsi mesiac na zotavenie a pripravu
@bamarlenka tu hore to je... Akože, to ak by neodobrali vzorky, nech si ma ani neželajú, to bude strašný cirkus, čo spravím v tom prípade, lebo absolútna žiadna komunikácia so mnou. Mali mi automaticky volať.
@bamarlenka veď jasné, ale čakala by som, že sa opýtajú, že koľkým alebo tak... Ale dobre bude. Písala som včera koordinátorke, že s kým sa spojiť, tak sa určite dnes ozvú 😊
@bamarlenka noooo, tak nakoniec ich poslali všetkých 5 na genetiku, v hodine dvanástej som ich zastavila, že teraz iba 2 😅
@bambulka711 tak aspon ze ste sa dohutali 🙂 ja som dnes pp kontrole na 2dc, cakame na vysledky krvi co dalej..cysta sa zmensila a pravy vajecnik uz ma foliky male takze verime ze cysta pojde paa a budeme mat aj lavy vajecnik k diapozicii
@ersp no, našťastie, aké faktúru poslali na všetkých 5, tak som im ju vrátila 😅
Držím palce a ako to zatiaľ zvládaš?

@bamarlenka ďakujem, už je to o dosť lepšie pod liekmi. Včera som mala pocit, že mi praskol vaječník 🙈