Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ahoj...môžem sa opýtať koľko stojí tá genetika na 5 embryí? Vyzerá, že nás to čaká tiež, a koľko si na to pripraviť :D Ďakujem
@majka16 ahoj, stojí 11000 českých na jedno. 1000 odber vzorky a 10 000 samotné vyšetrenie. Ja teda som dala spraviť tak, že vzorky odobrali všetkým a genetiku som teraz dala spraviť iba dvom a keď bude treba, dáme dorobiť postupne ďalším vyšetrenie.
@ersp no, ja som zo začiatku bola kadejaká tiež, ale neskôr už v pohode. No, poslali opravenú a zas som im ju vrátila, že v eurách mi poslali rovnakú sumu ako predtým 🙈😂
@bambulka711 ach to su dilinovia...mne akurat volali z car a od stredy pridavam injekciu na rast vajicok a v pondelok kontrola a pohovor s embriologom 🙂 a ze v pondelok potrebuju aj predoperacne, takze to riesime teraz rychlo..
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či nemáte skúsenosti, či môže po ovulke bazalka teplota stúpať aj postupne (36.35, 36.48 atd) alebo by to malo byt skokovo o tých 0,50. Pripadne, ci to môže byť ovplyvnené aj nedostatocnym, zlým spánkom. Ďakujem🙂
@amelie22 ahoj, áno, môže aj postupne stúpať, nie každý má skok. Ak je zlý spánok, teplota bude vyššia oproti tomu, keby si spala dobre.
@bambulka711 tebe uz lepsie? Este v nemocnici ci uz doma?
@ersp áno, už som doma, dnes ma pustili, ale ešte musím mať kľudový režim. Vyfasovala som fraxiparine na 10 dní ešte, keby som nemala dosť ihiel náhodou tento mesiac... Modriny mám po ňom neskutočné 🙈
@bambulka711 tak to som rada..ako ja picham len tyzden ale uz sa musim prekonavat pri kazdom..zajtra ked pribudne dalsia no bude to sranda a este dva tyzdne asi predomnou, takze budeme s ihlami v tom spolocne 🙂😀
@ersp tak ja už to beriem za pochodu, ale už mi fakt stačilo ihiel pri stimulácii a teraz v nemocnici stále a ešte aj ďalších 10 dní doma. No už je toho veru dosť.
@ersp
@bambulka711 och ja vás úplne chápem. Ja picham od začiatku tehu clexane každý deň a ešte ma čaká cca 4 mesiace
@bambulka711 aby sa ti tak netvorili modriny a aj znecitlivies miesto vpichu keď si kockou ľadu prejdes po bruchu a potom pichnes 🙂 a samozrejme riadnu riasu spravit
Ja som po douzivani clostilu zvýšili dávku na 2x1 tak som zvedava v piatok mám kontrolné sono a keď tak gonasi
@kristinkaris vieš čo, na bruchu je to ešte ako tak, ale keď mi to jedna sestrička prvýkrát pichla do ramena, tak to ma bolí ešte teraz. Ďalšie už som trvala na bruchu a mám len malé modrinky, ale aj tak je to bolestivé na dotyk. Ja mám celkovo sklon k modrinám bohužiaľ, ale skúsim lepšie riasy robiť. Po tej stimulácii aspoň s týmto nemám problém 😅
@mimuska328 no tak to máš môj obdiv. Ešte to máš kam pichať vôbec?
@kristinkaris držím palce, daj vedieť ✊✊✊
@bambulka711 ten ľad je topka použila som pri gonasi a vpichnutie som vobec necítila ☺️ jasne dám ☺️ ak dovtedy ovu neprebehne aj sama lebo príznaky mám už všetky a ovu test už pomaly silnie ☺️
@kristinkaris veď, treba sa priebežne snažiť 🙂
Baby ja vas strasne obdivujem, ja uz ked sme sa pri synovi snazili rok tak som zacala uvazovat nad tym ci by som realne dala cely ten proces umeleho oplodnenia a teda poviem vam som na vas strasne moc pysna…. Ja som bola nastavena tak ze bud nam to priroda dopraje alebo nie. Vsetkym vam to moc moc prajem nech sa trapite co najmenej. A nech vam to hlavne cim skor vide.
@kristinkaris mne pride gonasi proti tymto be,bolestne 😀 to bola len taka vcelicka, teraz ma boli aj pomyslenie na injekcie 😀
@andyka105 ďakujeme. Ono je asi najlepšie nad tým nerozmýšľať moc a skočiť do toho po hlave. Proste si povedať, že ideme na to, spraviť protokol a šup, sme v procese. Pre mňa osobne nie sú najťažšie injekcie, ale tá neistota vo výsledku a to, že neustále, ale fakt neustále na niečo čakáme 🙈
@kristinkaris tak porod som jeden uz zvladla, ale ciastocne (hlavne tu bolest a strach) som vytesnila 😀
@bambulka711 ja sa ihiel bojím takže mi to picha svokra a ona to picha len do ramien(lebo im raz umrela pacientka ktorá si to pichala do brucha a dostala vnutorne krvacanie a potom naháňali sestry zato až kým sa nezistilo ze sa zabila sama tym) takže od vtedy len do rúk alebo nôh.. nohy si nechávam bud na posledný mesiac alebo 600 nedelie 😃 vieš tak ti poviem keď som bola po operácii tiež som sa nevedela dočkať kedy tých 7 dní prejde ale my ženy sme silné a pre to malinke urobíme všetko ❤️
@mimuska328 wow a to sa ako dá dostať vnútorné krvácanie z toho? Veď to je krátka ihla a keď si spravíš to sadielko, tak tam je vrstva tuku. To si asi nejako zle pichla. No ja by som si to do ramena sama nepichla veru, to mám od ruky... A mám tam modrinu cez pol ramena a od soboty ma to stále bolí, tak si predstav, ako by som vyzerala, keby si musím pichať denne ako niektoré ženy 😂
@mimuska328 to je blbosť to sa nedá :D jedine kvôli čomu mohla zomrieť že bola moc nariedena a praskla jej cieva ktorá sa vnútri vyliala preto sa majú pri fraxiku brať hemokoagulačky na vyšetrenie

@bambulka711 tak nech rychlo opravia FV 😀 vies co zaujimavo zvladam...vcera vecer mi z cistej vody prislo zle a som grcala...ale inak mna tie injekcie (ja mam zatial len na potlacenie FSH ) hrozne uspavaju, ja som si dnes musela dovolenku vziat, ja som skoro v cakarni zaspala