icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
11. okt 2024

@kristinkaris mne druhy cyklus nikdy s clostylom nevysiel (skusane 2x) neviem ci tie vajecniky si nejak navyknu alebo co

kristinkaris
14. okt 2024

Baby potrebujem radu moje telo si robí zo mňa asi srandu už teplota dnes takto vyskočila - chorá niesom a ovu test takto pozitívny je to vôbec možné ? Keďže v piatok na 12dc na sone nič nebolo ?

bambulka711
14. okt 2024

@kristinkaris a nemohla len prehliadnuť lekárka? Toto je jasná ovulácia ukážková 😍 super, že ste sa posnažili ✊✊

zuza265
14. okt 2024

@kristinkaris podla mna ako si pisala, ze asi nevidel a myslim, ze si hovorila, ze aj sono nema uplne ok ze? To uz si ozaj podla mna po ovulacii ak mas vsetko ako vzdy🤗 uvidis o 2 dni ci teplota potvrdi. Niekedy sa telo len pokusi o ovulaciu a nic. Skusi to znova. Takze drzim palce na dalsie 2 dni❤️

kristinkaris
14. okt 2024

@bambulka711 mohol prehliadnuť si myslím lebo ma fakt nekvalitne sono ale žeby až tak žeby nevidel 🙄
@zuza265 áno ma ho nekvalitnejšie … som zvedava teda 😁 ale nejde mi do hlavy prečo mám dnes pozitívne testy však tie bývajú pred ovu nie ?

bambulka711
14. okt 2024

@kristinkaris tak mňa už nič neprekvapí. Mne v CAR povedali, že 16 mm má už folikul a pritom to nebola pravda. Sa jej zrejme vtedy nejako prekryli 2 🤷 uvidíš teda o dva dni, ale ja by som dnes poistila radšej 😊

kristinkaris
14. okt 2024

@bambulka711 to nechápem ako sa inak da 😂 ja som si myslela že to sono je dosť spoľahlivá metóda ale keď to odflaknu tak ani nie 🙄 no mňa hnevá lebo som stimulovala tým clostilbegytom tiež mi mohol dať ešte jeden termín keď vie že ja tie cykly mávam dlhé

ersp
14. okt 2024

@kristinkaris skusila by som zajst o den dva na sono ci uvidi prasknuty folik prip. uz zlte teliesko, ale ist na krv a podla krvi budu vediet ci ovu prebehla 🙂

ersp
14. okt 2024

Ja dnes po kontrole v car, foliky zatila medzi 5-8 mm na pravo som napocitala asi 16, na lavo pozotovum ze sa tvoria aj popri cyste, nasli sa take 6mm asi 8ks, tak dufam ze vacsina z nich pekne narastie 🙂 zajtra opakovane predoperacne, dufam ze v stredu mi to podpisu, bola som v sobotu opatovne v lekarni na crp a bolo 4,9 (u nich norma do 10) tak verim ze to bude ok, pre istotu som pila urologicky caj na litre..

kristinkaris
14. okt 2024

@ersp len či bude ochotný … a kolky si DC ? 🙂 endometrium je v pohode ?

ersp
14. okt 2024

@kristinkaris ja 9 den, 6ty den stimulacie, endometrium 8mm, plodny hlien jak za troch 😀

ersp
14. okt 2024

@kristinkaris tak pripadne krv ako samoplatca si dat vziat HP a uvidis ci mas poovulacnu hodnotu hormonou

kristinkaris
14. okt 2024

@ersp tak to ideálne podmienky máte 😁

ersp
14. okt 2024

@kristinkaris to ano, ale neuvazujeme ani v tomto cykle nad vkladom, tym ze mam pco je vyssie rizikovo ohss, takze radsej nech sa telo da dokopy a potom dalsi cyklus vklad

amelie22
14. okt 2024

Dievčatá koľko pre ms vám zvykne klesať bazalka?

adka3321
14. okt 2024

@amelie22 v den ms mi vzdy klesne

kristinkaris
14. okt 2024

@ersp aha jasne už ten jeden cyklus vydržíte☺️

bambulka711
14. okt 2024

@amelie22 mne väčšinou až v deň alebo až po ms

ersp
14. okt 2024

@kristinkaris ja budem rada ak sa dopracujeme k odberu (chyta ma pocit ci este ci niesu male kedze mam pco) ale davkumi zatial nezvysili meriofertu..tak to pre mna bude uspech mat odber a aspon par zmrazenych embrii 🙂

zuza265
14. okt 2024

@bambulka711 a vy sa ako chystate na vklad?

zuza265
14. okt 2024

@amelie22 mne den pred, v den alebo den po😂 ako kedy

zuza265
14. okt 2024

@kristinkaris drzim silno prsty❤️ niekedy taketo zahadne situacie kedy tazko odcitat co ako prave vyjdu

bambulka711
14. okt 2024

@zuza265 ahoj, no my čakáme na výsledky genetiky, či bude aspoň jedno z tých dvoch, čo sme dali robiť vhodné na vklad. Budúci utorok mám sono a potom sa uvidí. Inak sa nejak špeciálne nechystám, obchádza ma nejaká choroba, tak dúfam, že ma nezlomí 💪💪💪

zuza265
14. okt 2024

@bambulka711 joj len choroba nie. Nie len kvoli vkladu ale tak vseobecne. Urcite chapem, ze mate uz cas. A v cr to myslim trva 4 tyzdne a u nas co som citala tak cca 5 tyzdnov. Takze veru mas cas sa pripravit🤗

bambulka711
14. okt 2024

@zuza265 vraj do 2 týždňov mali baby, ale po pravde, nejak som sa tým nezaoberala. Pozrú sa na mňa a ak bude nízka vystelka, aj tak musíme ďalší mesiac čakať a ísť na riadený cyklus. A ja som naozaj dosť vyčerpaná, psychicky aj fyzicky, vôbec by som sa tej chorobe nečudovala.

kristinkaris
14. okt 2024

@ersp neboj určite budú v poriadku ☺️ a možno práve preto že máš pco ich bude aj viac 🍀
@zuza265 ďakujem dúfajme ❤️

ersp
14. okt 2024

@kristinkaris ja ratam ze bude viac folikov, ale co nam dr vravela ze je potom mensie percento zrelych pri pco 🙂 ze mali aj pripady ze pomaly 30 vajicok, ale oplodnitelnych bolo 10

bambulka711
14. okt 2024

@ersp ja som tiež mala "iba" 12/18 oplodnených a to nemám ani PCOS.

ersp
14. okt 2024

@bambulka711 nam co vraveli ze pri nie pco je zvacsa zrelych 1/2 az 2/3 zrelych a vhodnych na oplodnenie a pri pco 1/3 🙂 uvidime 🙂

amelie22
14. okt 2024

@adka3321 @bambulka711 @zuza265 dakujem za odpovede, tak mne asi výnimočne klesla už 2 dní pred, teda už dva dni mam zníženú, tak zajtra už môžem asi očakávať kamošku 😮‍💨🙈