Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris a nemohla len prehliadnuť lekárka? Toto je jasná ovulácia ukážková 😍 super, že ste sa posnažili ✊✊
@kristinkaris podla mna ako si pisala, ze asi nevidel a myslim, ze si hovorila, ze aj sono nema uplne ok ze? To uz si ozaj podla mna po ovulacii ak mas vsetko ako vzdy🤗 uvidis o 2 dni ci teplota potvrdi. Niekedy sa telo len pokusi o ovulaciu a nic. Skusi to znova. Takze drzim palce na dalsie 2 dni❤️
@bambulka711 mohol prehliadnuť si myslím lebo ma fakt nekvalitne sono ale žeby až tak žeby nevidel 🙄
@zuza265 áno ma ho nekvalitnejšie … som zvedava teda 😁 ale nejde mi do hlavy prečo mám dnes pozitívne testy však tie bývajú pred ovu nie ?
@kristinkaris tak mňa už nič neprekvapí. Mne v CAR povedali, že 16 mm má už folikul a pritom to nebola pravda. Sa jej zrejme vtedy nejako prekryli 2 🤷 uvidíš teda o dva dni, ale ja by som dnes poistila radšej 😊
@bambulka711 to nechápem ako sa inak da 😂 ja som si myslela že to sono je dosť spoľahlivá metóda ale keď to odflaknu tak ani nie 🙄 no mňa hnevá lebo som stimulovala tým clostilbegytom tiež mi mohol dať ešte jeden termín keď vie že ja tie cykly mávam dlhé
@kristinkaris skusila by som zajst o den dva na sono ci uvidi prasknuty folik prip. uz zlte teliesko, ale ist na krv a podla krvi budu vediet ci ovu prebehla 🙂
Ja dnes po kontrole v car, foliky zatila medzi 5-8 mm na pravo som napocitala asi 16, na lavo pozotovum ze sa tvoria aj popri cyste, nasli sa take 6mm asi 8ks, tak dufam ze vacsina z nich pekne narastie 🙂 zajtra opakovane predoperacne, dufam ze v stredu mi to podpisu, bola som v sobotu opatovne v lekarni na crp a bolo 4,9 (u nich norma do 10) tak verim ze to bude ok, pre istotu som pila urologicky caj na litre..
@ersp len či bude ochotný … a kolky si DC ? 🙂 endometrium je v pohode ?
@kristinkaris ja 9 den, 6ty den stimulacie, endometrium 8mm, plodny hlien jak za troch 😀
@kristinkaris tak pripadne krv ako samoplatca si dat vziat HP a uvidis ci mas poovulacnu hodnotu hormonou
@ersp tak to ideálne podmienky máte 😁
@kristinkaris to ano, ale neuvazujeme ani v tomto cykle nad vkladom, tym ze mam pco je vyssie rizikovo ohss, takze radsej nech sa telo da dokopy a potom dalsi cyklus vklad
Dievčatá koľko pre ms vám zvykne klesať bazalka?
@ersp aha jasne už ten jeden cyklus vydržíte☺️
@amelie22 mne väčšinou až v deň alebo až po ms
@kristinkaris ja budem rada ak sa dopracujeme k odberu (chyta ma pocit ci este ci niesu male kedze mam pco) ale davkumi zatial nezvysili meriofertu..tak to pre mna bude uspech mat odber a aspon par zmrazenych embrii 🙂
@bambulka711 a vy sa ako chystate na vklad?
@kristinkaris drzim silno prsty❤️ niekedy taketo zahadne situacie kedy tazko odcitat co ako prave vyjdu
@zuza265 ahoj, no my čakáme na výsledky genetiky, či bude aspoň jedno z tých dvoch, čo sme dali robiť vhodné na vklad. Budúci utorok mám sono a potom sa uvidí. Inak sa nejak špeciálne nechystám, obchádza ma nejaká choroba, tak dúfam, že ma nezlomí 💪💪💪
@bambulka711 joj len choroba nie. Nie len kvoli vkladu ale tak vseobecne. Urcite chapem, ze mate uz cas. A v cr to myslim trva 4 tyzdne a u nas co som citala tak cca 5 tyzdnov. Takze veru mas cas sa pripravit🤗
@zuza265 vraj do 2 týždňov mali baby, ale po pravde, nejak som sa tým nezaoberala. Pozrú sa na mňa a ak bude nízka vystelka, aj tak musíme ďalší mesiac čakať a ísť na riadený cyklus. A ja som naozaj dosť vyčerpaná, psychicky aj fyzicky, vôbec by som sa tej chorobe nečudovala.
@kristinkaris ja ratam ze bude viac folikov, ale co nam dr vravela ze je potom mensie percento zrelych pri pco 🙂 ze mali aj pripady ze pomaly 30 vajicok, ale oplodnitelnych bolo 10
@ersp ja som tiež mala "iba" 12/18 oplodnených a to nemám ani PCOS.
@bambulka711 nam co vraveli ze pri nie pco je zvacsa zrelych 1/2 az 2/3 zrelych a vhodnych na oplodnenie a pri pco 1/3 🙂 uvidime 🙂
@adka3321 @bambulka711 @zuza265 dakujem za odpovede, tak mne asi výnimočne klesla už 2 dní pred, teda už dva dni mam zníženú, tak zajtra už môžem asi očakávať kamošku 😮💨🙈

@kristinkaris mne druhy cyklus nikdy s clostylom nevysiel (skusane 2x) neviem ci tie vajecniky si nejak navyknu alebo co