icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

amelie22
17. okt 2024

@kristinkaris dúfajme, držím palce budúci týždeň!!! Budem to tu ďalej sledovať🙂

kristinkaris
17. okt 2024

@amelie22 ďakujem 🍀

xjakubikovak
18. okt 2024

Ahojte, mám otázku. Dostala som menzes ale teplota sa drží hore. Tehotná podľa testov niesom. Teplota ide veľmi pomaličky dole ale doteraz to bolo vždy tak že teplota klesla poriadne a držala sa dole. Môže to znamenať nejaký problém alebo je to v pohode že ide takto pomaly dole? Dnes je to tretí či štvrtý deň ms.

zuza265
18. okt 2024

@xjakubikovak nemoze byt iba nieco inak? Napr nejaka choroba, iny spanok (spln, stres) cokolvek🙂z jedneho takehoto merania(myslim tychto par dni) by som sa nijak neobavala.

xjakubikovak
18. okt 2024

@zuza265 nemám pocit ze by bolo niečo inak práveže, skôr len zo zaujímavosti či že sa to proste stáva raz za čas alebo niekto vypozoroval aký dôvod to môže mať 🙂

ersp
19. okt 2024

@xjakubikovak podla mna to nie je problem, ja nie raz som mala rano este vysoku teplotu, na obed prisla ms a po 5tich dnoch bol minimalny skok dole a klesala tak 6-7dc 🙂

xjakubikovak
19. okt 2024

@ersp jasne vďaka za skúsenosť 🙂 a dnes trochu cítim že mám plný nos tak možno aj tým to bude

bambulka711
19. okt 2024

@xjakubikovak mne pred menzesom tiež nezvykne klesať, ale keďže som zvykla merať až od 7-8 DC, tak neviem, kedy klesne.

ersp
19. okt 2024

@xjakubikovak moze to kludne ovplyvnit aj nadcha 🙂

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 prosim ty si mala tiez pocit pri stimulacii ze vajecniky ti zavadzaju v bruchu? 😀 na to ze este boli mensie folikuli mam pocit ze mi zaberaju polku brucha 😀

bambulka711
19. okt 2024

@ersp áno, aj na mechúr ako keby mi tlačili. Ja mám doteraz 3 kilá navyše (voda), stále mám nafúknuté brucho a takú mesiačikovitú tvár. Akože, nikdy som nebola vychudnutá, ale ani som nemala nadváhu a teraz sa cítim ako taká buchta napuchnutá 😮‍💨

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 ano mechur to ani docurat poriadne...pred odberom to sa uz asi len kotulat budem...ako ja zatial ani vaha nejde hore nic, mozno tym ze je to postupne dlhsie a v mensich davkach servirovane...uvidim zajtra rano na kontrole hadam podrastli dostatocne

bambulka711
19. okt 2024

@ersp držím palce. Ja aj prsia mám také zväčšené... Celkovo som dosť zareagovala na tie hormóny. A ešte aj celý týždeň sa o mňa niečo pokúša, tak víkend strávim pred netflixom...

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 ja som tiez uz dva dni poloha lezmo, a pracujem doslova z postele s ntb...ja prsia tiez citim..som ratala ze 27 injekcii uz mam v sebe

bambulka711
19. okt 2024

@ersp to ja som mala menej, možno len nejakých 12 spolu, plus teraz kvôli tomu OHSS fraxiparine. Ale našťastie už ani tie nie, predvčerom som mala poslednú nateraz. Si vezmi, že v pondelok to budú 3 týždne od odberu a stále nie som ok. Takto pred tromi týždňami som si ovitrelle pichala... A chcem si začať aj ovulačné testy robiť dnes, lebo začínam cítiť znova ovuláciu a aby ma to neprekvapilo, keďže až v utorok idem na sono.

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 tak to riqdne dlho ta drzi, no dufam ze sa mi ohss vyhne, ale clovek nikdy nevie, ja budem rada ak sa k odberu dostanem a daco sa ujme 🙂

linda5678
19. okt 2024

@bambulka711 tieto priznaky nemozu byt skor z uzivania medrolu nez z hormonov? Neviem ci ho este beries, tusim si to pisala. Mne ho tiez odporucali, tak som si dopodrobna nastudovala neziaduce ucinky 🙈

katariiinkaa
19. okt 2024

@amelie22 Ahooj no ako si na tom, mešká už ms? Pozerám práve na ten pozotívny digi a potichučky gratulujem 😍 skúšala si ešte aj iný test?

bambulka711
19. okt 2024

@linda5678 aj medrol, tú tvár mám z neho, ale až pri stimulácii prišli tie ostatné veci a postupne sa to zlepšuje, takže to bruško a únavu pripisujem stimulácii. Chorobu samozrejme medrolu, ten zničil imunitu. Je to taký pekný mix 🙈
@ersp tak ja som celkovo zo všetkého vyčerpaná, takže aj psychická únava to zhoršuje. Ale odpočívam veľa, tak už sa to snáď zlepší a prídu výsledky a o dva týždne bude vklad 🙏

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 tak to ano, ako ono je to zahul aj na psychiku, mna este chlapi ako na just nic nepocuvaju tak sa len rozculujem stale..to tak ked zena v domacnosti nefunguje

bambulka711
19. okt 2024

@ersp tak tento problém nemám, keďže som u seba doma sama 🙈

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 to ti aj trochu zavidim 😀 ja by som ich posledne dni najradsej zbalila a poslala niekam 😀

bambulka711
19. okt 2024

@ersp ono, ako ja hovorím, všetkého veľa škodí. Ja by som si to zase s tebou aj vymenila na pár dní, keďže ja mám tej osamelosti už celkom dosť. Už by som niekam išla na víkend, na výlet, chcela pre niekoho navariť, pozrieť si spolu film... Ale rozumiem aj tvojej potrebe, lebo keď máš stále blázinec, tak ti chýba čas iba pre seba....

ersp
19. okt 2024

@bambulka711 to ano ako sa vravi clovek chce to co nema 🙂

xjakubikovak
19. okt 2024

@bambulka711 mne zvykne niekedy deň pred, v ten deň alebo jeden deň po. No takto neskoro, v podstate na konci menzesu sa mi to ešte nestalo, preto ma to prekvapilo. 🙂

amelie22
19. okt 2024

@katariiinkaa Ahoj, no určite mešká, keďže ja mám krátky cyklus momentálne, mne meškala už keď som si robila ten digi. Na druhý deň - včera normálnym testom, viditeľné dve čiarky ale teda od dokonalosti to malo ešte veľmi ďaleko. Dnes som nerobila, zajtra skúsim zas.🙂

amelie22
Autor odpoveď zmazal
amelie22
20. okt 2024

@katariiinkaa teplota neklesá, ale po 2 dňoch test vôbec nestmavol 😶
Je pravda, že keď som pozerala teraz fotky z predosleho tehu tak také riadne koľajnice boli až po 8 dňoch od prvého (slabučkeho) testu. Tak snáď je to ôk.

katariiinkaa
20. okt 2024

@amelie22 vsetko bude ok nestresuj sa tým vôbec ❤️ už si volala aj svojmu gyn aby ta objednal? Či zatiaľ čakáš?

ersp
20. okt 2024

@bambulka711 po dnesnej kontrole som celkom vykolajena..je asi len nejakych 5 folikulov co su vo velkosti alebo sa priblizuju velkosti, ostatne nerastu...poobede po vysledkoch krvi uvidime co dalej, ocakava som pri pco skor opak ze ich bude vela, ale sestricka ma potom ukludnila ze kvantita nie je kvalita