icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

andyka105
26. okt 2024

@ersp wau to je skvele cislo. Je tam velky potencial pre zrele embrya. Krasa tak drzime palce do dalsieho cyklu.

ersp
26. okt 2024

@andyka105 dakujem 🙂

ersp
28. okt 2024

Tak dnes dalsia kontrola vajicoch, ziju zatial vsetky, teda 15 vajicoch, 10 sa vyvija spravne a 5 je trochu pomalsich, tak uvidime zas v stredu 🙂

katariiinkaa
28. okt 2024

@ersp krasne správy 😍

kristinkaris
28. okt 2024

Tak ja som sa čudovala že čo mám tie teploty stále také vysoké a tu je odpoveď … covid 🙄… ms bude asi pravdepodobne meškať však ? Aj napriek tomu že ovu bola pred 2 týždňami

kristinkaris
28. okt 2024

@ersp paráda 🍀

ersp
28. okt 2024

@katariiinkaa dakujem 🙂 verime ze ich co najviac dotiahne do uspesneho konca 🙂

ersp
28. okt 2024

@kristinkaris dakujem 🙂 noo covid ti moze kludne ms posunut..pre pri covide na prelome roku aj napriek duphastonu a jeho vysadeniu skoro 2 tyzdne meskal menzes

kristinkaris
28. okt 2024

@ersp fuha no dúfam že mi normálne príde 🙄

ersp
28. okt 2024

@bambulka711 ako sa citis?

zuza265
28. okt 2024

@ersp a ty ako? Co nove?

bambulka711
28. okt 2024

@ersp ahoj, tak, musela som sa zmieriť s tým, že máme ešte 3 embryjká. Asi ich dám otestovať hneď teraz, nech viem, na čom som a neprenášam to do budúceho roka... Je to veľa peňazí, tak stále váham, či nedať len 2 a tretie v prípade neúspechu nerisknúť vklad bez genetiky, ten je ešte v cene. Je to 400€ ušetrených, len sa zase bojím, že bude choré bábo a budem sa stresovať v tehotenstve potom alebo riešiť potrat, ak sa uchytí...

ersp
28. okt 2024

@bambulka711 urcite je to vela penazi, ale nakolko budes na babo sama, radsej by som mala zriesenu tu genetika..je ina cena ak das vsetky 3 na genetiku, alebo rozdelis na 2 a 1? Ci len by si cas stratila?

ersp
28. okt 2024

@zuza265 este sa davam dokopy z opu, este som nafuknuta..ale zatial prezili 3ti den vsetky vajicka, 10 je super, 5 pomalsich a uvidime dalsie dni

bambulka711
28. okt 2024

@ersp no, je to tak, že jeden vklad je akože v cene toho, čo som zaplatila. Jedna genetika stojí 400e + 40e bol odber vzorky. Takže ak dám všetky 3, tak je to 1200e a ak by boli všetky zlé, vklad prepadne. Ak dám iba 2, tak 800 a tretie by bol vklad na riziko, aj keď sa väčšinou tie choré neuchytia. A dá sa aj tak, že dávať ich po jednom na genetiku a čakať zakaždým... Len sa bojím, že po jednom ma to bude iba deptať, ak by boli zlé všetky.

bambulka711
28. okt 2024

@ersp držím veľmi palce, ten tretí deň je taký zlomový...

ersp
28. okt 2024

@bambulka711 ja by som dala 2 a ak bude niektore vhodne zriesit vklad 🙂

ersp
28. okt 2024

@bambulka711 ano s tym ratam ze 3-4den je zlomovy a nemusia to vsetky vydrzat 🙂 uvidime v stredu ake budu dalsie info 🙂

katariiinkaa
28. okt 2024

@bambulka711 pevne verím že sa medzi tými 3 nájde zdravý bojovníček a prebojujete sa spolu do úspešného konca ❤️

bambulka711
28. okt 2024

@ersp veď to je tá dilema, že aj teraz sme dali 2, že veď určite aspoň jedno bude zdravé a totálne ma prefackalo, že nie... Tak sa bojím, že to teraz dopadne rovnako a budem zase musieť čakať na to posledné a v neistote. Keby tak človek vedel, ktorá možnosť je tá najlepšia...

ersp
28. okt 2024

@bambulka711 ved prave, nevieme co je spravna volba..ale verim ze sa rozhodnes spravne 🙂

bambulka711
28. okt 2024

@ersp určite, nám vydržala polovica a vy máte lepšiu štartovaciu čiaru 😊

ersp
28. okt 2024

@bambulka711 uvidime 🙂 budem vdacna za kazde embryo 🙂 u nas aspon bola istota ze chlap ma spermie OK 🙂

bambulka711
28. okt 2024

@katariiinkaa ďakujem. Priznám sa, mám naozaj strach a momentálne sa neviem pohnúť. Zatiaľ mám aspoň nádej, kým neviem, ako na tom sú geneticky...

katariiinkaa
28. okt 2024

@bambulka711 verím ti.. neviem si to predstaviť, keďže som si tým neprešla, takže nebudem tvrdiť že viem ako sa cítiš.. Viem však, že celý ten proces sám o sebe musí byť neskutočne náročný či už fyzicky alebo psychicky. Vôbec tomu nepomáha ani situácia v ktorej sa nachádzaš, že si sa do toho pustila v podstate sama. Do toho stále nejaké komplikácie.. No veľa by toho bolo na každého... Za to máš môj neskutočný obdiv. O to viac pevne verím že sa tou maminou staneš. Aby si si na konci tej cesty mohla povedať že to všetko za to stálo. Naozaj tomu verím a veľmi veľmi ti to prajem. Rovnako aj tebe
@ersp, samozrejme. Všetky ženy čo sú ochotné si týmto celým prejsť a všetko to absolvovať majú u mňa neskutočný obdiv.

bambulka711
28. okt 2024

@katariiinkaa ďakujem dievčatá, som rada, že napriek tomu, že som na to v podstate sama, sa vďaka vám sama necítim ❤️ robím, čo môžem, aby som to zvládla a nevyčítala si v budúcnosti, že som nespravila maximum, aby som sa stala mamou. Aj keby som si tým musela prejsť znova, na to našetrím 💪💪💪

ersp
29. okt 2024

@katariiinkaa dakujem, ako ja si az teraz uvedomujem aky je to neskutocny zahul ako som po opu, 4 den nafuknuta, nic nevladzem a dufam ze to co najskor prejde...to nehovorim o psychike, mne pomahali rozhovori z ludmi ktory vedeli cim prechadzam a vzdy ma podporili ked nieco nevyzeralo podla predstav 🙂

ersp
29. okt 2024

@bambulka711 este taka myslienka...nevie sa nejak vhladom na genetiku zistit ci su problematicke vajicka alebo spermie?

zuza265
29. okt 2024

@ersp genetiku spermii je mozne robit u nas sa to vola halosperm. My sme ho davali robit, aby sme vedeli ci ist do genetiky embryi, lebo z inych dovodov to u nas uplne nebolo vhodne. Ten nam vysiel super, takze my sme uplne nemali dovod ist do genetiky embryi. U zien u vajicok je to podla mna uz len realnym odberom a tak sa uvidi. Na genetike akoze ked ide par sa skuma skor ci nie su dovody preco nie je mozne pocat, preco potraca atd. Ciastocne hematologicke problemy

ersp
29. okt 2024

@zuza265 ano halosperm mame aj my u manzela, ten sme davali na zaciatku a aj odporucanie pred ivf bolo ze halosperm na vhodny vyber metod vytriedenia a oplodnenia 🙂 ja len ci nahodou podla vady embrya nie je predpoklad ze ci je chybna jedna alebo druha strana 🙂