Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Tak dnes dalsia kontrola vajicoch, ziju zatial vsetky, teda 15 vajicoch, 10 sa vyvija spravne a 5 je trochu pomalsich, tak uvidime zas v stredu 🙂
@ersp krasne správy 😍
@ersp paráda 🍀
@katariiinkaa dakujem 🙂 verime ze ich co najviac dotiahne do uspesneho konca 🙂
@kristinkaris dakujem 🙂 noo covid ti moze kludne ms posunut..pre pri covide na prelome roku aj napriek duphastonu a jeho vysadeniu skoro 2 tyzdne meskal menzes
@ersp fuha no dúfam že mi normálne príde 🙄
@bambulka711 ako sa citis?
@ersp ahoj, tak, musela som sa zmieriť s tým, že máme ešte 3 embryjká. Asi ich dám otestovať hneď teraz, nech viem, na čom som a neprenášam to do budúceho roka... Je to veľa peňazí, tak stále váham, či nedať len 2 a tretie v prípade neúspechu nerisknúť vklad bez genetiky, ten je ešte v cene. Je to 400€ ušetrených, len sa zase bojím, že bude choré bábo a budem sa stresovať v tehotenstve potom alebo riešiť potrat, ak sa uchytí...
@bambulka711 urcite je to vela penazi, ale nakolko budes na babo sama, radsej by som mala zriesenu tu genetika..je ina cena ak das vsetky 3 na genetiku, alebo rozdelis na 2 a 1? Ci len by si cas stratila?
@ersp no, je to tak, že jeden vklad je akože v cene toho, čo som zaplatila. Jedna genetika stojí 400e + 40e bol odber vzorky. Takže ak dám všetky 3, tak je to 1200e a ak by boli všetky zlé, vklad prepadne. Ak dám iba 2, tak 800 a tretie by bol vklad na riziko, aj keď sa väčšinou tie choré neuchytia. A dá sa aj tak, že dávať ich po jednom na genetiku a čakať zakaždým... Len sa bojím, že po jednom ma to bude iba deptať, ak by boli zlé všetky.
@ersp držím veľmi palce, ten tretí deň je taký zlomový...
@bambulka711 ja by som dala 2 a ak bude niektore vhodne zriesit vklad 🙂
@bambulka711 ano s tym ratam ze 3-4den je zlomovy a nemusia to vsetky vydrzat 🙂 uvidime v stredu ake budu dalsie info 🙂
@bambulka711 pevne verím že sa medzi tými 3 nájde zdravý bojovníček a prebojujete sa spolu do úspešného konca ❤️
@ersp veď to je tá dilema, že aj teraz sme dali 2, že veď určite aspoň jedno bude zdravé a totálne ma prefackalo, že nie... Tak sa bojím, že to teraz dopadne rovnako a budem zase musieť čakať na to posledné a v neistote. Keby tak človek vedel, ktorá možnosť je tá najlepšia...
@bambulka711 ved prave, nevieme co je spravna volba..ale verim ze sa rozhodnes spravne 🙂
@ersp určite, nám vydržala polovica a vy máte lepšiu štartovaciu čiaru 😊
@bambulka711 uvidime 🙂 budem vdacna za kazde embryo 🙂 u nas aspon bola istota ze chlap ma spermie OK 🙂
@katariiinkaa ďakujem. Priznám sa, mám naozaj strach a momentálne sa neviem pohnúť. Zatiaľ mám aspoň nádej, kým neviem, ako na tom sú geneticky...
@bambulka711 verím ti.. neviem si to predstaviť, keďže som si tým neprešla, takže nebudem tvrdiť že viem ako sa cítiš.. Viem však, že celý ten proces sám o sebe musí byť neskutočne náročný či už fyzicky alebo psychicky. Vôbec tomu nepomáha ani situácia v ktorej sa nachádzaš, že si sa do toho pustila v podstate sama. Do toho stále nejaké komplikácie.. No veľa by toho bolo na každého... Za to máš môj neskutočný obdiv. O to viac pevne verím že sa tou maminou staneš. Aby si si na konci tej cesty mohla povedať že to všetko za to stálo. Naozaj tomu verím a veľmi veľmi ti to prajem. Rovnako aj tebe
@ersp, samozrejme. Všetky ženy čo sú ochotné si týmto celým prejsť a všetko to absolvovať majú u mňa neskutočný obdiv.
@katariiinkaa ďakujem dievčatá, som rada, že napriek tomu, že som na to v podstate sama, sa vďaka vám sama necítim ❤️ robím, čo môžem, aby som to zvládla a nevyčítala si v budúcnosti, že som nespravila maximum, aby som sa stala mamou. Aj keby som si tým musela prejsť znova, na to našetrím 💪💪💪
@katariiinkaa dakujem, ako ja si az teraz uvedomujem aky je to neskutocny zahul ako som po opu, 4 den nafuknuta, nic nevladzem a dufam ze to co najskor prejde...to nehovorim o psychike, mne pomahali rozhovori z ludmi ktory vedeli cim prechadzam a vzdy ma podporili ked nieco nevyzeralo podla predstav 🙂
@bambulka711 este taka myslienka...nevie sa nejak vhladom na genetiku zistit ci su problematicke vajicka alebo spermie?
@ersp genetiku spermii je mozne robit u nas sa to vola halosperm. My sme ho davali robit, aby sme vedeli ci ist do genetiky embryi, lebo z inych dovodov to u nas uplne nebolo vhodne. Ten nam vysiel super, takze my sme uplne nemali dovod ist do genetiky embryi. U zien u vajicok je to podla mna uz len realnym odberom a tak sa uvidi. Na genetike akoze ked ide par sa skuma skor ci nie su dovody preco nie je mozne pocat, preco potraca atd. Ciastocne hematologicke problemy

@ersp wau to je skvele cislo. Je tam velky potencial pre zrele embrya. Krasa tak drzime palce do dalsieho cyklu.