icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenusa20
7. okt 2021

@baru2 no ja dnes už budem volať dr aby mi dali termín na krv. A keď mi to potvrdia ( čomu pevne verím), tak hneď volám do KE na hematku.

luci601
7. okt 2021

@lenusa20
@baru2 Ďakujem baby, vždy mi zlepšite naladu 🙂 viem že to príde aj že to všetky zažívame stále ale ta túžba je stále väčšia a potom vždy väčšie sklamanie. Ale nezufam, verím že to príde raz.
Len už aby prišla rýchlo aj ms!

luci601
7. okt 2021

@lenusa20 jeeej krásne ti stúpa teplota a test super, pekne vidno že silnie 🙂 držím palce nech je všetko v poriadku 🥰❤️

baru2
7. okt 2021

@lenusa20 to bude lepsie.... drzim moc palce. 🙂
A to z krvi nechapem. Ze to skoro vsetkym beru aby to potvrdili a neviem co. A mne dr nic :D ako co som ina? 😅

baru2
7. okt 2021

@luci601 najprv clovek nechce aby ms prisla a potom zas nech uz pride a rychlo odude lebo pride nova nadej... 🙂 neviem ci som sa ta uz pytala ale beries nejake vitaminy alebo co? Ak ti smiem poradit skus od prveho dna ms dvakrat denne pit alchemikovy caj. Ja som popri tom brala aj macu. Ale len do dna ovulacie. Vlastne este asi 3 dni po ked mi graf vyznacil. Inak beriem gs mamavit uz od konca augusta. Ja si myslim ze mne ten caj pomohol 🙂

ilovepizza
7. okt 2021

@baru2 prosim ta a ta maca je na co dobra?

baru2
7. okt 2021

@ilovepizza tu je to popisane 🙂 plus muz ju jedol 3 mesiace. Tomu som ju nasadila hned :D

ilovepizza
7. okt 2021

@baru2 fiha, tak to asi vyskusam

baru2
7. okt 2021

@ilovepizza vraj je v praskovej forme a je nechutna :D ja som mala tabletovu, sice boli vacsie ale dalo sa to zvladnut

iamkate
7. okt 2021

@luci601 to ma mrzí mala si nádherný graf... Aj ja som dnes klesla čakám MS... Tiež som verila, dúfala... A zase sa môžem akurát tak vyrevat...

@baru2 blahoželám ti veľmi a prajem nech je všetko v poriadku 😊🙏

iamkate
7. okt 2021

Dievčatá mate niektorá potvrdene pozitívne NK bunky? Mne povedali ze mi vysli pozitívne a že sú zvýšené... Je to veľký problém? Môže to aj zabraňovať otehotneniu?

baru2
7. okt 2021

@iamkate dakujem ti moc 🙂 😊☺

luci601
7. okt 2021

@iamkate ďakujem, tak sa môžem aspoň vytetovat že mi funguje cyklus 😅 mna to tiež mrzí ale musíme veriť že to príde čoskoro aj ku nám! 🍀👊🏼

lenusa20
7. okt 2021

@baru2 neviem prečo sa k tomu tvoja dr tak stavia. Veď len sestrička vezme krv a ideš preč...hmmm

baru2
7. okt 2021

@lenusa20 tiez som si myslela... prve tehu som bola na zaciatku u inej a ta mi tiez brala krv. Hned ako som jej volala ze som asi tehotna ... tato nic. :D no budem musiet len pockat

lenusa20
7. okt 2021

Ahojte. No skúsila som ešte jeden test na porovnanie teraz poobede. Vidno rozdiel. A prirovnala som terajšie testy z tehu-február. Tie hore od10-16 sú z februára. Zvyšok aktuálne. Takže pohoda.. fakt to ide hore pomaly ako pred tým. Snáď sa to tentokrát nepokazí. Budem už len ráno merať BT a uvidíme.

baru2
7. okt 2021

@lenusa20 drzim moc palce. Tmavne

luci601
7. okt 2021

@lenusa20 Držím veľmi palce 😊🙏🏼 Krásne tmavne!

luci601
8. okt 2021

@baru2
@lenusa20 Dobre ranko baby 🙂 ja hlásim 1DC. Smutná ale teším sa na další cyklus 🙂 a nech to rýchlo prejde nech sa môžeme snažiť. Manžel hneď ako zistil že mám ms tak že nevadí, že sa teší, že si to bude užívať až kým sa nám nezadari 🙂

ilovepizza
8. okt 2021

@luci601 jej aky mily 🤗 ja pomaly ale isto idem dole, takze o par dni tiez cakam MS.

luci601
8. okt 2021

@ilovepizza Tak držím palce nech rýchlo príde ms a aj skončí! 👊🏼

ilovepizza
8. okt 2021

@luci601 ano dakujem.. ☺️

baru2
8. okt 2021

@luci601 tak je dobre treba si to uzivat 🙂 neboj vyjde to. 🙂 drzim vam palce

patulka2
8. okt 2021

Čaute, čaute. 12DC som bola u lekára a mala som 17.6mm folikul na pravej strane. Tým, že mám predĺžený cyklus, povedal, že o 8 dní by mal prasknúť t.j. 20DC. To znamená, že snaženie by malo byt pred alebo skôr po, resp. kedy by malo byt to plodné? Inak mi nasadil Lejdyvita a ak do 2 mesiacov neotehotniem, čo o tom doktor nepochybuje, urobí nejaký minizakrok 🙂 teším sa a čakám aká bude teplota na ovulaciu

luci601
8. okt 2021

@baru2 Ďakujeme 😊 určite sa ozvem ako sa nám dari

luci601
8. okt 2021

@patulka2 určite sa snažiť aj pred ovuláciou, ak máte chuť 🙂 a potom aj v deň ovulácie

patulka2
8. okt 2021

@luci601 vraj nie je dobre každý deň ale skôr obden 🤷‍♀️ nikdy by mi nenapadlo, že toto budem riešiť, malý bol na prvú supu 😀

luci601
8. okt 2021

@patulka2 áno obden aj mne hovorila doktorka 🙂 no to verím! Ale je nás tu viac čo riešime presne takéto veci 😅😅 drz sa!

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
8. okt 2021

co poviete 8dc jeden test o 16.30 a ten bledsi o 19.30 a teplota