Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luci601 najprv clovek nechce aby ms prisla a potom zas nech uz pride a rychlo odude lebo pride nova nadej... 🙂 neviem ci som sa ta uz pytala ale beries nejake vitaminy alebo co? Ak ti smiem poradit skus od prveho dna ms dvakrat denne pit alchemikovy caj. Ja som popri tom brala aj macu. Ale len do dna ovulacie. Vlastne este asi 3 dni po ked mi graf vyznacil. Inak beriem gs mamavit uz od konca augusta. Ja si myslim ze mne ten caj pomohol 🙂
@baru2 prosim ta a ta maca je na co dobra?
@ilovepizza tu je to popisane 🙂 plus muz ju jedol 3 mesiace. Tomu som ju nasadila hned :D
@baru2 fiha, tak to asi vyskusam
@ilovepizza vraj je v praskovej forme a je nechutna :D ja som mala tabletovu, sice boli vacsie ale dalo sa to zvladnut
Dievčatá mate niektorá potvrdene pozitívne NK bunky? Mne povedali ze mi vysli pozitívne a že sú zvýšené... Je to veľký problém? Môže to aj zabraňovať otehotneniu?
Ahojte. No skúsila som ešte jeden test na porovnanie teraz poobede. Vidno rozdiel. A prirovnala som terajšie testy z tehu-február. Tie hore od10-16 sú z februára. Zvyšok aktuálne. Takže pohoda.. fakt to ide hore pomaly ako pred tým. Snáď sa to tentokrát nepokazí. Budem už len ráno merať BT a uvidíme.
@luci601 jej aky mily 🤗 ja pomaly ale isto idem dole, takze o par dni tiez cakam MS.
@ilovepizza Tak držím palce nech rýchlo príde ms a aj skončí! 👊🏼
@luci601 ano dakujem.. ☺️
Čaute, čaute. 12DC som bola u lekára a mala som 17.6mm folikul na pravej strane. Tým, že mám predĺžený cyklus, povedal, že o 8 dní by mal prasknúť t.j. 20DC. To znamená, že snaženie by malo byt pred alebo skôr po, resp. kedy by malo byt to plodné? Inak mi nasadil Lejdyvita a ak do 2 mesiacov neotehotniem, čo o tom doktor nepochybuje, urobí nejaký minizakrok 🙂 teším sa a čakám aká bude teplota na ovulaciu

@baru2 no ja dnes už budem volať dr aby mi dali termín na krv. A keď mi to potvrdia ( čomu pevne verím), tak hneď volám do KE na hematku.