icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sindyem
29. okt 2021

@katkaholiova hlavne je, ze bol pekne nasadeny po ovu, takze ak sa zadarilo, pomoze... a zatial vela trpezlivosti prajem 💪 lebo najvacsie umenie snaziliek je vydrzat netestovat dopredu 😂 hovorim tiez z vlastnej skusenosti...

katkaholiova
29. okt 2021

@sindyem no uz pockam 11-12dpo

sindyem
29. okt 2021

@katkaholiova 12 dpo je minimum...skus vydrzat 💪 ja mam dnes 12 dpo, zajtra mi appka pise MS, tak uvidime..dnesna teplota 36,80. PMS priznaky ale mam..vcera som si uz myslela ze to dostanem...a plakat sa mi furt chce..striedavo mam depku, potom radost, potom plac 😂 a to ze mam doma choreho chlpaca nepridava na situacii

junyk
29. okt 2021

@mamelka jeeej gratulujem malinká je nádherná 💕 ja si taktiez pamätám tvoje grafy a testy a ubehlo to naozaj rýchlo. Nech sa Vám pekne dari v zdraví 💕😊

zuzik41
29. okt 2021

Ahojte môj graf 11-12 DPO do ms 5dni okrem citlivých pŕs už od 6DPO tak ako každý mesiac a občas bolesti ako na MS nic. Som tu nová no snažíme sa už cca pól roka a takýto graf som ešte teda nemala

sindyem
29. okt 2021

@zuzik41 graf vyzera nadejne 🤗 prajem ti nech to vyjde...

Inak...tento mesiac je tusim mesiac peknych a nadejnych grafov 😊 mozme zahajit na dušičky lovenie duchov na testoch 😂❤️

mamelka
29. okt 2021

@junyk dakujeme krasne. Veru ubehlo. Miesto taburetky s liekmi, teplomerom tu mam postieľku a krasne voňavé klbko 🥰 naše dievčatá by ju len mojkali. Naozaj mam šťastie toto prežívať a hlavne,že dievčatá ju tiež milujú

ilovepizza
29. okt 2021

@mamelka gratulujem. mala je nadherna ☺️

mamelka
29. okt 2021

@ilovepizza ďakujeme 🥰

iamkate
29. okt 2021

@sindyem 😅😅😅👏👏 mne to vychádza doslova na dusicky že môžem testovat 😅 a lovkyna som ja prvotriedna vidím aj co nieje 😅

iamkate
29. okt 2021

@mamelka blahozelam 😊

ereska
29. okt 2021

@mamelka jeminko gratulujem aky ste nadherny prekrasna rodinka vela zdravicka Marii

mamelka
29. okt 2021

@iamkate
@ereska ďakujeme krásne 🥰

81anina
29. okt 2021

@mamelka blahoželám k dcérke 🙂🍼👶🍀🍀🍀💗 veľa zdravia rodinke 🙂

sindyem
29. okt 2021

Zienky chcem sa este spytat...zasa mi zacalo dost akne... dnes mam tvar hroznu..mozno klasika pred MS, ale gynex mi na toto tento mesiac dost pomohol....chcem ho uzivat spravne. Ma sa to brat ale 3 tyzdne, potom tyzden pauza... potom odznova...a tym ze mam dlhsi cyklus mi to nevychadza..mozem zasa zacat tie tri tyzdne aj ked ms este nemam?? uz som vlastne od pondelka mala brat, len furt cakam co bude a neviem, ze ci gynex moze uskodit, ak by sa nahodou zadarilo... pripadne ci mi to nerozhodi vsetko zas..proste neviem

ilovepizza
29. okt 2021

@sindyem som si musela vygooglit, ze co to je 🙈 no ja som to pochopila tak, ze 3 tyzdne beries a tyzden pauza, potom zase 3 tyzdne beries a pauza a tak. ale nemyslim, ze to je naviazane na ms, nic sa tam o tom nepise, takze asi by som sa neriadila cyklom. ma sa brat pravidelne a keby niektore cakali do zaciatku ms na dalsie branie, tak by museli mat aj mesiac pauzu. je to bylinkovy extrakt, tak snad to cyklus nema preco rozhadzat 🤷🏻‍♀️

junyk
30. okt 2021

@sindyem ahoj ja tiež som nemala pravidelný cyklus a užívala som ho a pomohol mi niekoľkokrát otehotnieť a upraviť cyklus na 32 dni takze, nakoľko podporuje aj vajíčka aj ovulaciu aj upracú cyklu tak je dôležité aby si to brala 1Dc A 21 dni a dosť. Potom pauza až po novú MS. Áno, tie čo majú 28dni tak majú pauzu týždeň. Podľa mna tie informácie z letáku sú písané za predpokldu, že žena ma 28 dňový cyklus. Gynex je za mna super vec a netreba to s ním preháňať. Ja som užívala 7kvapiek len ráno na porcelanovu lyžičku (nie kovovú) a ešte pred tým treba riadne pretrepať a účinok mal okamžitý 😊 takto mi vydržala fľaštička 2 a pól cykla 😉

katkaholiova
30. okt 2021

dnes ☹️

majuska1996
30. okt 2021

Takže ja dnes takto.... Čakám na ms

luci601
30. okt 2021

@katkaholiova Ahoj, ešte to nič nemusí znamenať, nie je to až taky skok. Uvidis ďalšie dni 🙂

katkaholiova
30. okt 2021

@luci601 dakujem za povzbudenie

sindyem
30. okt 2021

@junyk Ahaa..takze dobre som intuitivne myslela, ze treba s tym pockat do ms...dakujem pekne za info. ❤️

sindyem
30. okt 2021

@katkaholiova Kati kleslo trosku, ale nie vela..sancu este mas... drzim palce.
Ja som dnes padla brutalne s teplotou...termin ms mam na dnes, takze predpokladam ze dnes alebo zajtra to pride... ale pozitivum...vcera som mala ten vypocitany termin podla Jonasa a kedze mam ms teraz posunutu, stihli sme to..takze nemozem povedat, ze som neskusila 😂

katkaholiova
30. okt 2021

@sindyem no kleslo o 1,5 stupna
no to my je luto.ja zas nikdy neviem kedy ma prist mne klesne aj vtedy minimum nie velmi

sindyem
30. okt 2021

@katkaholiova A kolko dpo zvyknes mat MS?

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
30. okt 2021

@sindyem vacsinou 15-16 alebo bolo aj 18dni

adka3321
30. okt 2021

ahojte. mam taku otazku. kedze sa zajtra meni cas, mam merat BT o hodinu skor ako zvyknem, alebo v ten urcity cas? (lebo logicky budeme spat o hodinu dlhsie 😀).

katkaholiova
30. okt 2021

@adka3321 podla mna podla stareho casu zajtta

adka3321
30. okt 2021

@katkaholiova ja si tiez myslim, ze ked si meriam zvycajne o 6:00, tak zajtra o 5:00. dalsie dni uz klasicky o 6:00.