Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sisimud myslim ze vela si chvalili baby livsane 🙂
ja som si ich tiez kupila, dufam ze vyuzijem co najskor.
drzim palce nech rpeskocia duchov a objavia sa rovno // 🙂
@sisimud ja som bola spokojná s woman secret
@daniela256 tak poobede si mohla predtým veľa piť. Ale nejdem ti vkladať nádeje uvidíš zajtra. V každom prípade držím palce
@daniela256 ja som počula, že tie one step sú ok. Tiež mám objednané , len prídu až na ďalší rok 😃 nemáš foto, že by sme popatrali?
@tessa165 prikladám aj ten test z rána. Tak neviem, čo si o tom mam myslieť. Buď zajtra to uvidím jasnejšie alebo teplota klesne a to dostanem 😀
Dievčatá, Dakujem za rady s testami! Kým mi prídu z ebayu, tak zbehnem kúpiť tie, čo ste mi radili 🙂
@daniela256 ja vidím! Snad je to to, čo to ma byt 🍀
@daniela256 no voľačo tam ozaj vidím, ale ako som písala nejdem ti dávať nádeje aj keď teraz držím tie palce ešte omnoho viac. 🍀🍀 Som zvedavá ako bude ráno teplota aj testik
@daniela256 inak tieto testy mám aj ja. Tie mne neduchuju 🍀
@daniela256 ja tam tiez vidim👀
@daniela256 aj ja vidim ;) dufamz e rano bude silnejsia 🙂))
@daniela256 ja vidím 🙂 držím palce 🙂
@daniela256 dobre ráno, s napätím očakávam tvoj graf a test 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@sisimud Dobré ráno, graf vyzerá dobre teplota neklesla ale testy asi nič 🤷♀️ tak neviem teraz 😁
Nestihli kí vyschnúť testy lebo som musela utekať do roboty, tak možno po vyschnuti niečo uvidím
@daniela256 hm graf pekny ale dnes na tych testoch veru nic nevidim, no som zvedava ako bude zajtra 🍀
@daniela256 Asi mám veľmi optimistické oki, ale zas dačo vidím, nie tak ako včera. Stále drzim palce 🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@daniela256 tiez nic nevidim👀🙈
@daniela256 tiež na týchto nevidím. Na 14dpo by už mala byť pekná čiarka, ale stále držím palce 🙂
Podla mna tiez uz by to malo byt jasnejsie, ale dám este zajtra tomu šancu. Napadlo mi ešte či nemohlo ísť o biochemicke?
@daniela256 teplotu máš pekne hore tak to ešte nevzdávaj, možno sa ti neskôr objaví. Najlepšie je testovať rovnakými testami. Vieš niektoré majú viac farbiva niektoré menej.
@daniela256 no, ak by aj slo o biochemické, vraj je to potom, ako keby si “pohnojila”. Že potom sa ľahko otehotnie v ďalších cykloch . Čo je nám pravdy, neviem.
Dobrý deň mohli by ste mi poradiť ? S manželom sa snažíme o bábätko a preto som aj zacala merať bazalku teplotu, len akosi tomu nerozumiem. Pridávam aj graf ale akosi sa mi nepáčia tie vyššie teploty posledná ms bola 8 novembra a menzes ešte neprišiel meškanie 8 dni . Test som si robila výsledok bol negatívny .Mávam síce občas nepravidelný cyklus ale posledný rok sa mi opravil na 29 dni . Viete sa mi pozrieť na graf? Ďakujem
@daniela256 ono to ale moc nema vypovednu hodnotu ked mas kazdý test inej znacky, maju ine mnozstva farbiva, mozno si aj inu citlivost trafila, rano otestuj niektorym co už si pouzila idelane s niektorym co si použila vcera aby si mala odstup 2 dni
@nikol114 ach jo , napísala som ti dlhu spravu a zmazala to omylom :(, tak v skratke. Príliš neskoro si začala merať s tohto grafu sa nedá povedať či bola ovu, treba merať od začiatku , takže ani to že 8 dni mešká ms nemôžeš tvrdiť hlavne ak sama píšeš že občas máš cyklus nepravidelný. Tie posledné 2 hodnoty si merala v zlom čase takze tie by som možno aj nedala brať do úvahy aj keď neviem o koľko neskor si merala, a hodne hodnôt si dala vynechať, neviem prečo to vieš ty. Meriaš prvý cyklus či máš aj staršie grafy aby si aspoň vedela aké máš približne pred a po-ovulačné teploty? Mohol byt aj anovulačný a potom ťažko povedať kedy príde ms niekomu príde načas niekomu nie

Dievčatá, viete mi poradiť tehotenské testy, čo nerobia duchov a sú cenovo ok? Blíži sa obdobie môjho šialeného testovania, tak nech si urobím zásobu 😁. Mamatest nie, ten ma nepekne oklamal.