Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa ja vidim aj na spodnom cosi
@bejka90 v praci to aj ja vôbec nevnímam mne to tak rýchlo ubehne, že mi je lepšie v praci ako doma .v praci sa najem a idem hned robit tak mi to stravi a nevnimam ,ale keď som doma tak mi je strašne nevoľno zo všetkého co zjem viac to vnimam 🤦♀️dúfam, že bude všetko ok po mesiaci je to strašne dlhý čas.. najradšej by som išla už dnes na sono
@katariiinkaa ďakujem dám vedieť..🍀
Mne sa zda aj na spodnom z diaľky nejaký náznak držím palce 🍀
@bejka90 ahoj. Super tesim sa s tebou že to všetko ide správnym smerom
@katariiinkaa krásny graf. Kedy plánuješ testovať?
@dracik07 poobede mi majú prísť testy čo som si objednala, tak najskôr až zajtra ráno
@dracik07 veľmi držím palce nech to dopadne tak ako si želáš ❤️
@katariiinkaa ďakujem aj ja tebe 🙏✊🍀
@dracik07 veľmi držím palce, ja od zajtra začínam merať teplotu a v pondelok k lekárovi, nech ideme riešiť a aspoň folikulometriu robí tento mesiac 🙂
@katariiinkaa som zvedavá na ďalšie teploty, lebo kľudne môže byť, že ta ovulacia bola až tak neskoro…na teste nič nevidím, ale však to ešte nič neznamená momentálne 😊 mávaš pravidelne cykly či take dlhšie ?
@zojeva cykly mávam pravidelne, ale sú dlhšie, práve preto si vlastne sledujem či všetko prebieha ako má, ale vyzerá že áno 🙏 😊 uvidíme, další test som zatiaľ neskusala, spravím až budúci týždeň (keď vydržím samozrejme haha😄) keď nepríde ms.
@dracik07 ahoj, tak záleží aké mávaš bežne poovulacne teploty. Mne sa nízke nezdajú.
@dracik07 aj ja mám nižšie teploty. Vraj je dôležitý len ten rozdiel medzi pred a po 🤗
@dracik07 nemáš nízke. Ja mávam po ovu 36,60-36,80 a výnimočne 36,9.
@zuzka2662021 jej aj ty si 4dpo 🙂
@bambulka711 dakujem
@dracik07 tak tak máme to na rovnako
@katariiinkaa graf pekný, ale by som povedala, že ovu asi 32dc 🤔
@majulka098 áno tiež si myslim že pravdepodobne 31-32dc
@katariiinkaa a test si neskúšala?
@dracik07 nie, rada by som počkala do budúceho týždňa, tým že neviem presne kedy ovu bola. Najviac mi však pripadá že mohla byť ten 32DC alebo 37DC.
@katariiinkaa možno by som skúsila dať preč tie iné symptómy ako hlien a krčok a jak to vyhodnotí graf potom 🤔

@engiii daj potom vedieť ako si dopadla, držím palce 🙏