Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka ja som mala práve takéto pomalé stúpanie pri tehu 😅
@majulka098 😆 no, len ja tento cyklus nemám šancu, aby som otehotnela, tak sa pripravujem na ďalší 😅
A ty ako?
@majoralka 4 dni nie je tak strašne dlhá doba, aby nevydržali, ale radšej sa na to neviazať 🙂 ... Ja zajtra začínam 38tt, a ako už je toho na mňa veľa, posledný mesiac je fakt náročný 😳
@katariiinkaa ja som mala také síce jednorazové pichnutie,ale teda riadne bolestivé keď som otehotnela s mladším synom...držím palce❤️
@majulka098 ani sa neviazem, tento cyklus beriem ako neúspešný, aj ked mam tyzden do MS, ale tak ma lem zmiatli tie krasne stúpajúce teploty 🤣
Áno, posledny mesiac je náročný, aj ked ja som ho mala uplne v pohode, ale každý den sa ma vypytovalo cca 5-6 ludi, ci uz rodím 🙈 to ma ubíjalo psychicky😀
@ersp tak dievčatá, vajíčko si stále drží svojich 15 mm, zajtra už ani nemám chodiť, že mám prísť až v pondelok a zrejme teda od budúceho cyklu budú lieky na podporu ovulácie :( ale tak, snáď je to aspoň príčina neúspechu a dobre, že som nečakala dlhšie.
@dracik07 a lekár ti robil už nejaké vyšetrenia? Ja som dnes ostala úplne v šoku, keď som odišla z ordinácie.
@bambulka711 zatiaľ som to neriešila s dr. V decembri idem na preventívku tak sa popytam
Dievčatá, máte niektorá skúsenosti s clostilbegytom? Pomohol vám? Mali ste nežiaduce účinky? Nech viem, na čo sa mám pripraviť ... Ďakujem
@bambulka711 ja som ho mala tento cyklus a ak sa nezadari budem brat aj dalsi, uprimne som nezaznamenala ziadne vedlajsie ucinky, ani som nevedela ze daco beriem 🙂
@bambulka711 ja som brala prvy cyklus po 1 tabletke a nebol ucinok, dalsi cyklus po 2 a mala som krasne folikuly, avsak tehu som neostala… neviem ci je to nim, ale mam uz prirodzenu ovulaciu od kedy ho neberem 🙂 a vedlajsie ucinky? u mna trosku vykyvy emocii, nieco ako PMS ale pocas celeho cyklu 😂
@ersp tak super, snáď to bude aj u mňa tak 🙂
@skatloka joj, tak hádam sa čoskoro pošťastí. Ja už verím, že u mňa teda je problém s kvalitou vajíčok a vyrieši sa to.
@bambulka711 dakujem, no ja som sa uz odvazila, ked sa nedarilo a sli sme do car, partner je v poriadku, ja zatial tiez (cakam na zvysne vysledky z krvi), ale dali mi injekciu na prasknutie folikulu a progesteron, takze uvidime… ak opat nic, tak buduci cyklus mi dava letrozol (podobne clostilbegytu)
@skatloka tak partnerovi robil zatiaľ iba spermiogram a tiež v poriadku. Mne tvrdil, že som 100% ok a dnes zostal asi tiež zaskočený. Je ale zaujímavé, že teplota vyskočí a cysty nemám, takže ovulácia zrejme prebieha, len vajíčko bude nedostatočne veľké. Neviem... Čakám na pondelok, že čo bude a kiež by to vyriešili v najhoršom lieky 🙏
@bambulka711 ono netreba prvy cyklud cakat zazraky, mne vysvetlovala ze sa zvacsa zacina na pol tabletke, mne dali hned jednu denne a narastli folikuly...ale znama az pri dvoch mala folikuly pekne narastene
@bambulka711 aha, no to je pravda, ze ja teraz bez tabletiek som mala na 14DC 14 mm folikul a dalej sme uz nemerali… po clostyle som mala aj 22mm 😏 tak ked tak buduci cyklus to tomu letrozol dopomoze a do vianoc este stihneme zazrak 😇
@skatloka no tiež si tak hovorím, že teda pod vianočný stromček si nadelím 😊 ale u mňa za 3 dni čo sme merali nevyrastol vôbec o nič
@majoralka ľudia sú niekedy tak blbí, že to ani nie je možné 🙄 ... Ale držím prsty 🤞
Dobré ránko, ja som dnes vôbec nepočula budík a to zvonil takmer hodinu 🙄🤐😁 Nakoľko drobec spí pri nás v postieľke tak ho nemôžem mať úplne nahlas, ale zatiaľ sa mi nestalo aby som ho nechala takto dlho trápiť 🤣
Ale chcem sa spýtať ak sa zobudíte skôr alebo neskôr, upravujete teplotu (+/-0,1'C) alebo to nechávate tak?
Ja uz som z mojhi grafu zmatena...5-9den clostylbegit, piatok a nedela folikumetria, v utorok gonasi injekcia...podla twploty asi ovulacia prebehla v pondelok (v nedelu urcite nie o 6stej vecer na sone este bol folikul), v pondelok som musela merat o hodinu skor kvoli sluzobke, spala som asi len 5 hldin aj to zle. V pondelok cely den bolesti podbruska, utorok rano detto a pichnute gonasi na uvolnenie vajicka, od vtedy ziadne bolesti, hlien ustupoval...v nedelu mal folikul 17mm teda v pondelok mohol ma 19 a prasknut prirodzene?
Ahojte, teplotu si idem merať tento cyklus prvýkrát, je nutné merať vždy v rovnaký čas? Sú dni, kedy vstávam 5:40 a sú dni, kedy vstávam až 7:30. Je lepšie dať si budík na 5:40 každý deň, odmerať a potom spať ďalej? Alebo môžem vždy po zobudení? Budú potom namerané hodnoty relevantné? Vďaka!
@kavenkaa ahoj, je dôležité merať teplotu v rovnaký čas 🙂 inak to nebude mat takú výpovednú hodnotu

Dievčatá, je takéto pomalé stúpanie v poriadku? Vždy mi to skôr skáče hore-dolu a teraz takto 🤷♀️ Viem, že nič z tohto cyklu nebude, ale aj tak mi je to divné ☺️