icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majoralka
17. nov 2023

@kavenkaa ahoj, nebudú relevantne, musis merať v rovnaký cas, teda +- pár minut 👍🏻

majoralka
17. nov 2023

Ahojte, tak ja sa držím stale hore 🤷‍♀️🙈 stredu mam dostať MS, tak som zvedava ako toto dopadne 😀

bambulka711
17. nov 2023

@kavenkaa ahoj, určite budík. Aj ja to tak mám, ale je pravda, že väčšinou už potom nespím. Organizmus si tak zvykol, že sa mi vďaka meraniu bazálnej teploty upravil aj spánkový režim 🙂

patkajj
18. nov 2023

@majoralka (ne)čakám s tebou 🤣
Tiež dnes 10dpo

dracik07
19. nov 2023

Ahojte, ako dnes?
Ja takto na 14dpo

majoralka
19. nov 2023

@dracik07 test si nerobila?
Ja som 11dpo a 26dc, dnes som netestovala, som zaspala 🤣 tak až zajtra ráno a ak bude hore, tak by som aj test skúsila 👍🏻 ale bolí ma bruško ako ma MS, mám také pichanie občasné, tak som zvedavá 🤷‍♀️☺️

dracik07
19. nov 2023

@majoralka na 11dpo bol negatívny a ja na zázrak neverím že to vyšlo, keď neukázal vtedy. Ms má prísť streda/ stvrtok

majoralka
19. nov 2023

@dracik07 ja tento cyklus tiež neberiem, že by to vyšlo, nakoľko sme boli spolu 4dni pred Ovu….

majoralka
20. nov 2023

Dobre ranko, teplota ma prekvapila teda riadne, som neverila 🤣🙈 ale test biely, takze naozaj nič z tohto cyklu 🥺

kika123kika
20. nov 2023

@majoralka Ja tam ale daco vidim popravde 🙏🏻😊

kika123kika
20. nov 2023

@majoralka vidiis to tam? Drzim palce 🙏🏻🙏🏻

majoralka
20. nov 2023

@kika123kika ďakujem ☺️ áno vidim, len som opatrná ☺️ ale od rana mi je na zvracanie

kika123kika
20. nov 2023

@majoralka drzim palce v nasledujucich dnoch 🍀🍀 no tak zena je vtedy opatrna az do konca tehotenstva :/

majoralka
20. nov 2023

@kika123kika ďakujem, ide o to, že takýchto a aj silných čiarok som uz mala……na konci 12tt som o jedno dieťa uz prisla, preto som opatrná v tomto

kika123kika
20. nov 2023

@majoralka ti verim ze sa potom clovek este viac boji :( my sme tiez prisli o dvojicky v 6mesiaci :( od vtedy mam zsravu 3rocnu dcerku a v brusku maleho opicaka ktory onedlho uzrie svetlo sveta 🙂

bambulka711
20. nov 2023

Tak dievčatá, ja dnes potvrdený anovulačný cyklus. Folikul aj po vyše týždni stále 15 mm. Už som to aj oplakala. Môžem tento cyklus prestať merať a robiť ovulačné testy. Čakám na MS. Možno mi to pomôže sa dať do kľudu celkovo. Budúci cyklus idem Letrozol a od 9DC znova na folikulometriu. Neviem, či je to náhoda, lebo podľa teploty vždy ovulácia bola. Tento mesiac dosť skáče, ale pripisovala som to nekvalitnému spánku, vstávaniu v noci a stresu. Podarilo sa niekomu vďaka tejto kombinácii bábätko?

patkajj
21. nov 2023

Dobré ránko, pridávam svoj víťazný graf. S manželom sa snažíme od septembra 22, v apríli sa podarilo no v 7+1 mi bola oznámená anembryomola. 3.6 som sa začala sama čistiť. Nasledoval kolobeh vyšetrení reproimunologia, infektologia, hematologia, endokrinológia. V auguste som mala nasadenú 28 dňovú liečbu s medrolom, zvýšené cytokíny. Inak všetky vyšetrenia Ok. V nedeľu ráno keď som merala teplotu som sa už opustila a porevala si, že to zasa klesá, ale predsa mi nedalo a spravila som test (11dpo). A takto to dopadlo. Zas musím spomenúť INOFOLIC ako naposledy. Toto je 4 cyklus snaženia sa po poslednom MA a prvý cyklus s INOFOLICOM. Neviem, či náhoda alebo fakt to má niečo do seba. Nasledujú dva ťažké týždne čakania a pre mňa veľmi dôležité potvrdenie srdiečka. ☘️♥️ Držím vám všetkým palce.

zanzilady
21. nov 2023

@patkajj kraaaasne, gratulujem 😍držím palce aby všetko dobre dopadlo 💚

majoralka
21. nov 2023

@patkajj gratulujem, úžasná správa 🤗👍🏻🍀 nech všetko dopadne na jednotku 😘❤️

majoralka
21. nov 2023

Ahojte, ja som dnes klesla, tak test som ani nerobila 🥺 zajtra má prísť MS ☹️

majoralka
21. nov 2023

@patkajj aký INOFOLIC si užívala, že by som aj ja skúsila, ešte som ho nemala 😊

dracik07
21. nov 2023

@patkajj ešte raz gratulujem 🥰❤️, nech celé tehu prebehne bezproblémovo 🙏🍀
Ja už začínam klesať tak streda/ štvrtok čakám ms

patkajj
21. nov 2023

@zanzilady
@dracik07
@majoralka
Ďakujem baby 🥰🥰🥰 tento mám 🙂

bambulka711
21. nov 2023

@patkajj nádherné, teším sa s tebou a nech to dopadne všetko perfektne 🙂

bambulka711
21. nov 2023

Dievčatá, čo poviete? Že by si to vajíčko rozmyslelo a po týždňovej pauze začalo rásť? Celý týždeň malo 15 mm, už aj lekár povedal, že nič z neho nebude, ja som sa dala do kľudu... a zrazu dnes takýto ovulačný test...

zuzka2662021
21. nov 2023

@bambulka711 vyzerá to že ovulka bude čoskoro

majoralka
21. nov 2023

@bambulka711 skus spravit aj pobede este jeden a uvidis, ale myslim ze ovu sa blíži 👍🏻🍀
@patkajj ďakujem, idem objednať

bambulka711
21. nov 2023

@majoralka no práve som prekvapená. Už sme boli zmierení, že tento mesiac si proste dáme pauzu a zrazu toto. Viem, že to nie je záruka ovulácie, ale aj tak sa teším 🙂
@zuzka2662021 dnes si spravíme pekný večer veru 🙂

majoralka
21. nov 2023

@bambulka711 a robila si aj teraz test?

bambulka711
21. nov 2023

@majoralka už iba inú značku. Toto je u mňa bežne pozitívny test, nemám asi taku vysokú hladinu hormónov. Pozitívny jasne som mala len raz v živote minulý mesiac. Skúsime, aspoň nebudem mať očakávania tento mesiac 🙂