Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka takýto pokles podľa mňa nič neznamená, stále si hore podľa mňa.
@dracik07 no tak toto je dosť tmavý test na 16 dpo. Ja takýto nemám ani ovulačný. Byť tebou, cikam na tehotenský 🙏 akú dlhú mávaš LF?
@bambulka711 podľa mňa zajtra už klesne o dost.
Mávam celkom dlhú LF 16-17 dní. Ocikavala 😁 som na 11dpo a bol negatívny a nejako na zázraky neverím. A už ma celkom slušne bolí brucho a kríže. Ak to nevyšlo tak nech už konečne príde ms a nech sa opäť môžeme začať snažiť.
@dracik07 no tak neviem, ale aj je takto pozitívny ovulačný test, tak je niekde "problém" 🙂 ale niekde som čítala už aj to, že naozaj pred MS vyskočí aj LH. Aj tak si prosíme ráno tehotenský testík 🙂
@bambulka711 pozitívny nie je, chýba mu ešte.
@dracik07 ja pozitívnejšie nemávam, nemám takú vysokú hladinu, aby sa viac vyfarbil.
@bambulka711 ano hned na prvykrat sa podarilo s letrozolom a s gonasi injekciou 🙂
@dena12345678910 wooow, tak snáď aj nám sa podarí 🙂 a predtým ste sa ako dlho snažili?
@majoralka a to sa ako dá vydržať, ja už by som testovala ako blázon 😂
@bambulka711 asi pol roka co sme sa snazili a robila som ovulacne a tak ...potom.som.isla svojej gynekologicke ta mi dala najskor duphaston potom mi dala clostil ale stale nic nepomahalo a tak ma poslala do Car do Martina som isla..a tam porobilo vsetky testy aj mne aj muzovi nasadili ten letrozol, metformin a progestenale...a hned som mala ukazkovy folikul a teraz som v 19 tt 🙂
@dena12345678910 to sa tak dobre číta. Mne gynekológ od ďalšieho cyklu dal ten Letrozol, tak čakám na MS. Aj keď dnes takto, tak už fakt neviem, čo z toho bude. Lekár už to tento mesiac uzavrel, že nič a ja v nevedomosti teraz. Teplota zatiaľ dole a test dnes takýto. Včera sme sa snažili.
@bambulka711 ja poradím len jedno,snažte sa tento čas,aj pár dní ešte po ňom,veď aj keď to nevyjde tak máš istotu,že idete do nového cyklu s tým,že už sa niečo ide ďalej riešiť.A nikdy človek nevie,možno motyka vystrelí vtedy,keď to budeš najmenej cakat
@mirus11 snažíme sa, keď to situácia dovolí, len sa nám trošku komplikuje situácia. Tak snáď raz všetko do seba zapadne 🙂 ja dúfam, že zajtra už bude teplota hore a si vydýchnem.
@bambulka711
@dracik07 ďakujem dievčatá, ale ona príde 😀 test teraz robeny, len kvoli vam 😘
@majoralka kým netečie krv, nič nie je stratené. Ráno si prosíme test 🙂
@dracik07 v pohode, tento mesiac tomu aj tak šancu nedavam 👍🏻 A ako píšeš, dalsi mesiac je nás 🤞🍀🤗
@bambulka711 u mňa je, 4 dni pred ovu sme boli spolu, potom az po ovu, takze test by uz ukázal keby tam nieco bolo 😊
@majoralka je to celé už na nervy, každý mesiac ten istý kolotoč. Ja mám nutkanie ísť ráno k lekárovi na folikulometriu, ale nechcem vyzerať ako nejaká hysterka, že veď predsa povedal, že tento mesiac nič. Ale zase, aspoň by som vedela, či si robiť alebo nerobiť nádeje...
@dracik07 Ahoj, tiež mávam občas takéto "pozitívne" ovu testy, spravidla veľmi tesne pred MS.
@katariiinkaa ale mne sa už doobeda spustila a teraz večer takýto test. A to som bola v prekvapená ešte som len sáčok otvorila a tam 2 testy 😯😳
@dracik07 no neviem, skús možno spraviť ešte o 24 hodín a uvidíš 🙂 Všimla som si sama na sebe že tesne pred MS mi takýto test tiež vyšiel 🙂 V deň MS som už nikdy neskúšala, takže neviem povedať ako by to vyšlo v takom prípade.
@dracik07 skús aj tehotenský. Ak bude negatívny tak sa posnazte ak sa da
@dracik07 ja by som sa asi posnažila, ak vám to neprekáža. Plavci si možno poradia aj počas MS. A teplotu si neskúšala merať? Niektoré ženy mávajú vraj prvý menzes ešte, aj keď slabší.... možno zajtra ráno ešte tehotenský test?
@bambulka711 meriam BT, a dnes klesla
@zuzka2662021 ms je taká akú mávam a dnes som skúšala a bol negativny
@dracik07 tak to je škoda. Ďalší mesiac sa to už podarí, ja tomu verím. Dáme si darček pod stromček 🙂

Tak dnes 16dpo a trochu pokles. Brucho má už pobolieva, tak snáď zajtra-pozajtra už konečne príde.
Len tak som robila ovulačny test a celkom tmavý aj keď negativny