Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 teoreticky, ako nie som odbornik, ale nemoze byt problem ze vajicko samo nevie prasknut? Ze je pripravene dozrete, ale nepraskne svojvolne...
@ersp no lekár v pondelok povedal, že tento mesiac z toho 15 mm folikulu nezaprší, predpísal Letrozol a mám prísť až budúci mesiac. A zrazu od utorka pozitívne testy, tak teoreticky možno začal rásť a dnes má tak 20 mm a praskne. Ak to neprejde, tak hádam aj pôjdem zajtra tam, nech sa pozrie, lebo už neviem ani sedieť, čo ma všetko bolí 🙈 neviem, či sa môže stať, že 8 dní prestane rásť, lebo som mala veľký stres a keď stres pominul, tak sa rozbehol. Či vôbec sa aj snažiť, aby nebol problém nejaký s kvalitou.
@bambulka711 tazko povedat, mozno sa nevstrenal a vytvorila sa cysta ktora ti prekaza (ja som mala tak minuly mesiac ale tie boleati boli jak pred ms)
@dracik07 ja keď som začala robiť ovu testy prvý krát testovala som aj počas MS a myslela som tiež, že mám ovu počas MS, ale dočítala som sa ,že keď sa žlté teliesko neoplodni vyplavuje sa počas MS von a obsahuje LH hormon preto počas MS je silný ovu test .. potom som vždy počas MS robila aspoň jeden ovu test a vždy som ho mala takýto silný alebo teda druhý prípad je tehu ,ale MS už nepríde
@ersp no ja už neviem, teraz robený test... Snažili sme sa dnes a predvčerom, tento mesiac už fakt neviem, čo sa deje. Či skočím zajtra k lekárovi, že čo to môže znamenať.
@bambulka711 pockaj na teploty zajtra/pozajtra ci skoci a potvrdi ovu 😀 aj pre mna je tentk mesiac plny neistot 😀 aice na tabletkach a injekcii na prasknutie vajicka, ale stale si myslim ze folikkul praskol o den skor ako prisla injekcia 😀😀 ale vlastne nic okrem MS necakam, cez vikend test aby som mohla vysadit progesterom a ideme dalej
@ersp a to ti lekár nekontroloval folík, kým ti niečo pichol? A aký progesterón berieš? Ja už tento mesiac považujem za uzavretý, keďže spolu budeme až o pár dní. Snáď to vajíčko stihne alebo plavci vydržia 😊
@ersp No, tak o 3:40 bola teplota 36.12, o 5:30 už 36.61 a o 7:00 36.91. Z postele som medzi 3:40 a 5:30 nevstala, aj som ešte zaspala. Potom medzi 5:30 a 7:00 som tiez nevstala a zaspala, len som mala sen nejaký horší. Tak snáď už ovulácia prebehla. Myslíte, že ísť k doktorovi na potvrdenie?
@bambulka711 nie v nedelu mal 17 mm a dohodli sme sa na utorok ze pichnem si gonasi...no ale v pondelok som mala bolesti ale nejak som to neriesila az v stredu pri pohlade na graf mi to napadlo 😀😀😀 aa progestenalle mam predpisany
@bambulka711 ja som nebola, lebo co som citala a aj sme sa bavili to ze praskne folikul neznamena ze ma aj vajicko a to ti od na sone nezisti...takze len pockat...
Tak ja dnes 1dc
@ersp no ja som nakoniec bola, folikul má 23,8 mm 🙂 ešte nepraskol, ale začal rásť, tak ešte dnes sa posnažíme a už to nechávam na osud.
@majoralka to je škoda ☹ tak si nadelíme dve čiarky pod stromček 🙂
@bambulka711 tak to pekne dorastol 🙂
@ersp no ja som tiež cumela, čakala som tak 20, ak vôbec. Ale asi sa nejak zaktivoval. Nevadí, dnes sa túlime a už to nechávame na osud potom 😊
@zanzilady no hej ked sa sama vycistis tak sa potom da hned drzim potom palce 🙂) a babatko ano akurat dnes som bola na 1.screeningu babatko ma uzb6.2 cm a vyzera byt vsetko v poriadku a pravdepodobne bude dievcatko. Takze dnes som plakala od stastia ked som skoncila ;) ale este stale mi je tak tazko na zaludok, dnes som zo stresu rano zvracala strasne som sa bala co bude :(
@zanzilady aj ja cakam spolu s tebou na prvu ovu, tiez som to nastastie zvladla bez kyretaze, snad sa to uz teda nezmeni..A teda po prvej ms by sme to radi opat vyskusali. Potesila som sa, ze tvoja Dr. tiez toto odporuca. Lebo mne traja lekari povedali 3 rozne informacie kedy mozme 🤷♀️Inak merali ti aj zostatkove HCG ci este mas? Lebo aj to asi ovplyvni prichod ovu
@linda5678 nie nie krv mi potom už nebrali, len pozrela Sono, výstelka mala 6,6mm to bolo 5 deň od potratu a ze ešte nevidí vajíčko 🙂 aaaaa tebe sa to kedy stalo ? Zvládneme neboj ☺️☺️ áno ja som bola prekvapená ze mi nepovedala ze až po ms ale ze kľudne hneď, aj na kyret ma veľmi nechcela poslať, ze ideál same, takze som s Dr spokojná 😊
@zanzilady ja som nieco vyse dvoch tyzdnov po, akoze fyzicky sa citim fajn a tiez mi povedali, ze kyret netreba, ze mi akurat tak poskodi sliznicu maternice. A namerali ju na 9mm a vraj je to v poriadku, budem dufat, kedze ma nic neboli ani teploty a silne krvacanie nemam, v podstate uz len spinenie. Tak ti budem drzat prsteky, nech sa cim skor podari 🤞My budeme urcite aspon do prvej ms cakat a potom zacnem aj s meranim BT, este som to totiz psychicky uplne nerozdychala, udialo sa to rychlo a ledva nam dosli vysledky z genetiky z odberu plodovky, co som este stihla absolvovat

Ja už tretí deň fičím takto... A nie a nie a nie stúpnuť teplota 🙈