icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luciabasistova
24. nov 2023

Ahojte, čo myslíte? Bola OVU? dnešné meranie asi neberiem v úvahu, lebo 2h pred meraním sme sa s mužom milovali...vďaka za názory

zanzilady
24. nov 2023

@linda5678 aj ja držím palce, a tiež presne do tej prvej počkám 🙂 tiež už len špinim tak som zvedavá kedy za ovu príde. Potom kľudne priebežne píš info (aj správu) ako sa cítiš a ako to vyzerá 🙂

bambulka711
25. nov 2023

Dievčatá, máte skúsenosti, ako dlho vydržia spermie v poháriku pri izbovej teplote? Všade som sa dočítala, že do 30 minút by to mohlo byť ok, keď riešite spermiogram. Nerada by som, aby im to ubralo na kvalite.

linda5678
25. nov 2023

@zanzilady dakujem! Jasne, aj ty pis ako to s tebou vyzera 🙂 Som velmi zvedava, kedy nabehneme normalne na cyklus. Kamosky mi zborne hovoria, ze po potrate sa im rychlo opat podarilo. No zas ci mat prehnane ocakavania 🤔

linda5678
25. nov 2023

@bambulka711 mam take info, ze treba tu skumavku, poharik drzat pri tele, aby si zachovali telesnu teplotu. Izbova moze byt malo, aby vam to neskreslilo vysledky

bambulka711
25. nov 2023

@linda5678 ďakujem, no bohužiaľ, neviem, ako dlho boli pri tej izbovej teplote, ale snáď to bude ok.

linda5678
25. nov 2023

@bambulka711 snad ano 🙂 Hlavne ich treba potom cim skor odniest. Ak si spravne este spominam, tak nam povedali do 1 hodiny max.

zanzilady
25. nov 2023

@linda5678 presne som to aj ja počula ale tak asi budem realista a dávam tomu tak polroka ako pri tomto.

majulka098
26. nov 2023

Tak dievčence, keďže som práve tu začala svoju cestu k bábätku a tak nejak sa tu trošku "stretávame" stále tie isté, plus nejaké nové "tváre" pribudnú občas ... tak sa vám, ktoré sme sa tu povzbudzovali navzájom, chcem zdôveriť ... 38+3 na Katarínu, teda 25.11.2023 o 22:24 sa nám narodil náš pokladík Anna Mária ❤️ ... 2845g ... Potrápila ma dosť, keďže plodovka odtiekla už o 4tej ráno a kontrakcia prvá sa dostavila o 20 min neskôr ... Prajem, aby ste to všetky dotiahli do vytúženého konca

kika123kika
26. nov 2023

@majulka098 gratulujem vela zdravia a skore zotavenie po porode 🥰🍀🍀🥂🍾

zanzilady
26. nov 2023

@majulka098 jeeeeej😍😍😍😍gratulujem krásne babatko 🥰

bambulka711
26. nov 2023

Gratulujem, nádherné dievčatko ❤️

majoralka
26. nov 2023

@majulka098 gratulujem ❤️🥰🤗 vitaj bábätko medzi nami 😘 nech vam robi radosť, vela zdravicka, skore zotavenie a nech ste doma cim skor 😘🍀

bejka90
26. nov 2023

@majulka098 jeeej no gratulujeeem ;) teda sa poponahlala 🙂 vela zdravicka prajem ;))

dracik07
26. nov 2023

@majulka098 gratulujem ku krásnemu dievčatku 😍 hlavne veľa zdravíčka a tebe rýchle zotavenie 🙏🍀

adules
26. nov 2023

@majulka098 gratulujem skoré zotavenie a veľa zdravíčka

bambulka711
26. nov 2023

Vyzerá to, že som sa konečne dočkala, kto je tu 2 DPO, s kým budem spolu tŕpnuť a čakať na testovanie? 😊

majulka098
26. nov 2023
tmavovlaska93
Autor odpoveď zmazal
luciabasistova
26. nov 2023

Ahojte co myslite? Kedy nastala ovulácia?

bambulka711
26. nov 2023

@luciabasistova tak, ako je vyznačená 🙂

aga1997
26. nov 2023

@bambulka711 ja som 3 môžme čakať spolu 🙂

hendikep
26. nov 2023

Ahojte, mam otazku na to pravidlo ze ovulacia nastala ak tri po sebe nasledujuce teploty su vyssie ako 6 predoslych … ale to neznamena ze to musia byt hned tie tri po ovulacii vsak? len proste ked sa to v krivke stane - ze su tri po sebe vyssie tak to mi potvrdi ze ovulacia prebehla - vseobecne? dufam ze ma chapete, chapem to spravne?

luciabasistova
27. nov 2023

@bambulka711 v tejto aplikácií mi ukazuje na 15 dc

bejka90
27. nov 2023

@luciabasistova ahoj, podla mna bola az na 17dc

bambulka711
27. nov 2023

@luciabasistova úplne presne ti to vie povedať iba lekár, ale prikláňam sa k tomu 14DC-15DC. Nie každému okamžite vystrelí teplota. Meriaš prvý mesiac?

bambulka711
27. nov 2023

@aga1997 no dnes aj ja 3DPO, začína sa "týždeň pred výplatou". Budúci pondelok sa chystám testovať, ak nepríde skôr MS, keďže sa mi ovulácia posunula o týždeň 🙈 kedy sa chystáš ty?

julianka007
27. nov 2023

Baby. Brutálne sa mi trasu ruky. Dnes som cca 10 dpo a išla som teraz urobiť test, že či náhodou nejaký duch 👻. Je normálne, že do pár sekúnd tam bola seriózna čiarka? Plačem, nechápem, bojím sa. Moje posledné ciarky skončili mimomaternicovym tehotenstvom. A toto ma úplne prekvapilo. V lete som sa tešila z môjho malého tajomstva, ktoré som mala ešte schované v šuflíku. Užívala si ten príjemný pokoj a radosť a tešila sa z bábätká čo vo mne rastie a v auguste som bola na laparoskopii, aby mi ho vybrali spolu s vajcovodom. Mám radosť, ale aj strach... Všetky tie pocity sa mi miešajú a vracajú. Ufff. Plačem nad týmto testom. Zhodou okolností sme dnes s deťmi vybrali hračky s ktorými sa hrali keď boli bábätká 🙂

aga1997
27. nov 2023

@bambulka711 ja sa nechystám pokial nebude meškať lebo sklamaní už bolo dosť ale ako sa poznám tak pondelok ma to zlomí a s malou dušičkou testnem 🤣
@julianka007 supeer držím palce nech pekne tmavne 🙂

julianka007
27. nov 2023

@aga1997 dúfam, že to je naozaj a nie nejaký chybný mamatest