Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievčatá, máte skúsenosti, ako dlho vydržia spermie v poháriku pri izbovej teplote? Všade som sa dočítala, že do 30 minút by to mohlo byť ok, keď riešite spermiogram. Nerada by som, aby im to ubralo na kvalite.
@bambulka711 mam take info, ze treba tu skumavku, poharik drzat pri tele, aby si zachovali telesnu teplotu. Izbova moze byt malo, aby vam to neskreslilo vysledky
@linda5678 ďakujem, no bohužiaľ, neviem, ako dlho boli pri tej izbovej teplote, ale snáď to bude ok.
@bambulka711 snad ano 🙂 Hlavne ich treba potom cim skor odniest. Ak si spravne este spominam, tak nam povedali do 1 hodiny max.
Tak dievčence, keďže som práve tu začala svoju cestu k bábätku a tak nejak sa tu trošku "stretávame" stále tie isté, plus nejaké nové "tváre" pribudnú občas ... tak sa vám, ktoré sme sa tu povzbudzovali navzájom, chcem zdôveriť ... 38+3 na Katarínu, teda 25.11.2023 o 22:24 sa nám narodil náš pokladík Anna Mária ❤️ ... 2845g ... Potrápila ma dosť, keďže plodovka odtiekla už o 4tej ráno a kontrakcia prvá sa dostavila o 20 min neskôr ... Prajem, aby ste to všetky dotiahli do vytúženého konca
@majulka098 gratulujem vela zdravia a skore zotavenie po porode 🥰🍀🍀🥂🍾
@majulka098 jeeeeej😍😍😍😍gratulujem krásne babatko 🥰
Gratulujem, nádherné dievčatko ❤️
@majulka098 gratulujem ❤️🥰🤗 vitaj bábätko medzi nami 😘 nech vam robi radosť, vela zdravicka, skore zotavenie a nech ste doma cim skor 😘🍀
@majulka098 jeeej no gratulujeeem ;) teda sa poponahlala 🙂 vela zdravicka prajem ;))
@majulka098 gratulujem ku krásnemu dievčatku 😍 hlavne veľa zdravíčka a tebe rýchle zotavenie 🙏🍀
@majulka098 gratulujem skoré zotavenie a veľa zdravíčka
@adules
@dracik07
@bejka90
@majoralka
@bambulka711
@zanzilady
@kika123kika
Ďakujem krásne žienky ☺️
@luciabasistova tak, ako je vyznačená 🙂
@bambulka711 ja som 3 môžme čakať spolu 🙂
Ahojte, mam otazku na to pravidlo ze ovulacia nastala ak tri po sebe nasledujuce teploty su vyssie ako 6 predoslych … ale to neznamena ze to musia byt hned tie tri po ovulacii vsak? len proste ked sa to v krivke stane - ze su tri po sebe vyssie tak to mi potvrdi ze ovulacia prebehla - vseobecne? dufam ze ma chapete, chapem to spravne?
@bambulka711 v tejto aplikácií mi ukazuje na 15 dc
@luciabasistova ahoj, podla mna bola az na 17dc
@luciabasistova úplne presne ti to vie povedať iba lekár, ale prikláňam sa k tomu 14DC-15DC. Nie každému okamžite vystrelí teplota. Meriaš prvý mesiac?
@aga1997 no dnes aj ja 3DPO, začína sa "týždeň pred výplatou". Budúci pondelok sa chystám testovať, ak nepríde skôr MS, keďže sa mi ovulácia posunula o týždeň 🙈 kedy sa chystáš ty?
Baby. Brutálne sa mi trasu ruky. Dnes som cca 10 dpo a išla som teraz urobiť test, že či náhodou nejaký duch 👻. Je normálne, že do pár sekúnd tam bola seriózna čiarka? Plačem, nechápem, bojím sa. Moje posledné ciarky skončili mimomaternicovym tehotenstvom. A toto ma úplne prekvapilo. V lete som sa tešila z môjho malého tajomstva, ktoré som mala ešte schované v šuflíku. Užívala si ten príjemný pokoj a radosť a tešila sa z bábätká čo vo mne rastie a v auguste som bola na laparoskopii, aby mi ho vybrali spolu s vajcovodom. Mám radosť, ale aj strach... Všetky tie pocity sa mi miešajú a vracajú. Ufff. Plačem nad týmto testom. Zhodou okolností sme dnes s deťmi vybrali hračky s ktorými sa hrali keď boli bábätká 🙂
@bambulka711 ja sa nechystám pokial nebude meškať lebo sklamaní už bolo dosť ale ako sa poznám tak pondelok ma to zlomí a s malou dušičkou testnem 🤣
@julianka007 supeer držím palce nech pekne tmavne 🙂
@aga1997 dúfam, že to je naozaj a nie nejaký chybný mamatest

Ahojte, čo myslíte? Bola OVU? dnešné meranie asi neberiem v úvahu, lebo 2h pred meraním sme sa s mužom milovali...vďaka za názory